Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 207
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Уф,изписах сума глупости и реших да не ви занимавам и ги изтрих.

Искам пак да кажа на Ани-Бани,че стискам много палци и!!! моля теее!!! при първа възможност ни пиши,щото утре само тебе ще те мислим!!!

Хайде,започна да захладнява,излизайте от скривалищата Hug Hug Hug

# 571
Аааа, Никинце, не така! Сега теб ще мисля - казвай какво има. Нали сме за това - да споделяме. Какво става?

Ани, стискам палци за утре - чакаме чудесната новинка.

# 572
  • София
Ани,имаш силно палцестистискане и от мен!

Ники,не се притеснявай да споделяш,няма да ни натовари- нали за това са приятелите. Hug

Аз снощи сънувах ,че Ясна е бременна - дано скоро се сбъдне този прекрасен сън! Grinning

И на мен днес ми е много тъпо нещо.Не ми е лошо,не ми се спи,нищо не ме боли и аз започнах да параноясвам,че нещо не е на ред. CrazyОт там се сетих за близначетата ми и му ударих и един рев....Та такива ми ти работи патешки ражда моята тиква.На преглед съм чак на 10.09 , но май по рано ще навестя моята лекарка.

# 573
Хаха...като пиша "сума глупости" значи,че не е нещо,което заспужава... просто ми се е случвало и друг път- нервирам се за нещо,започвам да пиша и пишейки,осъзнавам колко абсурдно и глупаво звучи и че всъщност изобщо не съм права и не си заслужава да занимавам други хора с това.  Нищо не се е случило,просто дребна дразга с нашите-нали съм без мъж и само се чудя с кого да се сдърпам... хормона отвътре ме ръчка към лошотия...

Аз пък преди 2 нощи сънувах,че една пациентка сяда на стола и ми казва,че е бременна и термина и е като моя. И вчера като седна наистина и аз я загледах много странно и направо ми идеше да я питам дали пък не е бременна...доста абсурдна ситуация,обаче съня ми беше някак много истински...
 И аз искам скоро всички да влязат в бременния списък и да няма повече никакви нови попълнения от новодошли.
 Зори, и мен ме обхващат разни такива..ето вчера в мартенките гледах разни линкове с клипчета с раждане. И като видях някакво секцио в клиниката на Мазнейкова...и като я видях и нея самата..идеше ми да метна монитора през прозореца. И си поревах.. Гледах майката и бащата- щастливи, персонала всички любезни ще се разтекат, и си спомних за ония каменни безлични физиономии... Айде да не продължавам,че пак ще ревна...

Hug Hug Hug

# 574
ЙЕЕЕЕ! ИМАМЕ СИ БЕБЕ МАРИЯ!
 newsm44
Честито, Меги...Да расте здрава, умна и послушна...
Ани-Бани, и от мен за утре... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Вчера нямах време да влизам в Интернет изобщо, пък и часовата разлика не е малка, та новините идват при мен със закъснение, ама пак се радвам.

KikiNiki и angels_zg, параноята мен не е спирала да ме гони, предната вечер сънувах, че кървя и в съня си казвах, едно примирено такова, "Ами, не е било писано и този път". Глупости си мисля, знам! Страх ме е. На лекар съм чак в понеделник (при семейния, ще го врънкам за направление за ултразвук - да видим там пък колко бързо ще се вредя), а пък днеска ми се обадиха за часа при специалист...чак на 12.09., което е направо светкавично по тукашните стандарти. Не ми се ходи в Бърза помощ, там ще стане най-бързо, но засега нямам оплаквания (да чукам на дърво), пък и само като си представя мястото, където висях 14 часа да ми направят кюртаж и ме втриса. Оффф...дано се оправим всички от тези черни настроения.

Отивам да се "кръводаря" на Рита...и трябва да готвя...
Прегръщам ви всичките...

# 575
Честито ,Меги ! Здраво и щастливо бебе !
Ани ,стискам палци и чакаме добрата новина и за теб .

# 576
Много ми е мъчно,чувствам се ужасно. CryВчера почина свекър ми.Беше прекрасен човек,а сега вече го няма.Не мажа да види как расте Марти.
Дано да е на по-хубаво място.Мир на праха му  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Извинявайте,но имйх нужда да го споделя с вас

Ани-Бани,стискам палци.Скоро ще си имаме още едно прекрасно бебе.
 Hug

# 577
  • София
Берни, приеми искрените ми съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose , за дядо ти. А за теб и Марти много  Hug
Зори, няма как да ти е лесно нито на теб , нито на Ники. И ако имаш каквито и да било притеснения, мисля че трябва да отидеш на лекар за собствено успокоение, а и за наше също.
Ники, мила и теб те гуша силно, и не позволявай да те ядосват, моля те. Hug

# 578
Берни, съжалявам  Hug

# 579
Берни,моите съболезнования.Нека почива в мир.

Ани бани,стискам палци силно.

Никки и Зори, Hug Hug Hug

# 580
Берни, съжалявам  Hug.

Ани - Бани fingerscrossed.

Ники и Зори, май е съвсем нормално да не сме нормални Mr. Green. Ходете на лекар толкова често, колкото е необходимо за да се чувствате спокойни, доколкото е възможно поне. Heart Eyes

Приятен петък.

# 581
  • UK
 Ето ни и нас в къщи  Hug  bouquet Много ви благодаря за милите пожелания   bouquet Hug
 Бебо е добре и е доста послушен  Heart Eyes поне за сега де  Whistling
 Цока от цица и съм много доволна Mr. Green Heart Eyes

Меги честита принцеса  Hug много радост в живота да ви донесе   bouquet

# 582
Ани,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Всичко да минава и да бъде наред.  Hug

Момичета, за известно време няма да бъда много активна форумно. Имам да свърша нещо. Стискайте палци да успея да докарам нещата до хубаво. Имам нужда от позитивната ви енергия. Обичам ви, нали знаете.

# 583
  • София
Рони, с теб съм и винаги до теб, където и да се намирам.Ако мога да помогна с нещо, насреща съм.  Heart Eyes

# 584
Берни моите съболезнования  Flowers Rose

Рони ,винаги можеш да разчиташ на стиснатите ми палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мегита добре сте се завърнали  Hug

Ани Бърборани с теб сме днес  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и чакаме бебчо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт