Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 202
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Рони, изпращам ти всичката си положителна енергия. Вярвам,че когато човек е така силен и боребн като теб, няма нещо, с което да не може да се справи. Убедена съм, че каквото и да е, ще го доведеш до добър край.  Hug

Берни, съжалявам, милинка. Смъртта винаги е непонятна и страшна.

Ники и Зори, Hug Бебетата ви имат нужда от положителни мисли и емоции. Заради тях не сеподдавайте на мрачни мисли. Гушам ви! Hug

# 586
  • София
Берни , съжалявам мила. Sad

Рони, с теб съм и ти пращам много прегръдки! Hug

Мегита,много е сладък бебо. Heart Eyes

Стискам палци и на Ани днес!

Аз снощи цяла нощ не можах да спя,татолно съм изперкала.Сутринта едва изчаках да стане 7.30 и се обадих на моята лекарка.Тя милата си легнала в 5 ч.,щото имала секцио,но дойде да ме види.Бебчо си е добре,само майка му е луда. Crazy

Аничка,твоето кръвно в какви граници движи и пиеш ли нещо?

# 587

Аз снощи цяла нощ не можах да спя,татолно съм изперкала.Сутринта едва изчаках да стане 7.30 и се обадих на моята лекарка.Тя милата си легнала в 5 ч.,щото имала секцио,но дойде да ме види.Бебчо си е добре,само майка му е луда. Crazy

Ние си знаем, че с бебо всичко е ок и че е нормално мама да я тресат параноии. Важното е, че мъникът расте добре. Другото - ще се оправи след няколко  месеца - като го гушнеш. Тогава всичките ти страхове ще са далечен спомен. Hug

# 588
Рони,с теб съм и стискам палци силно. Hug

# 589
  • София
Ани,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed , знам че всичко ще мине както си му е реда. Моля ви ако ме няма информирайте ме как е мама и бебо, че ще плажувам пак.

# 590
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но си ви чета редовно. Разглеждах темата на Септемврийките за новини от Ани и попаднах на това

А моят мъж току що ми каза , че Ани има момченце!
Тя все още не била излязла от упойка!
Стискам палци да са добре и бързо възстановяване на Ани!

Честито на мама Ани да и е жив и здрав малкият мъж! Също така честито и на Меги и Мегита, нека техните бебенца им носят само радост и весели емоции.
Лек ден на всички и много  Hug Hug Hug от мен.

# 591
Рони - стискам палци и аз.

Анджи. Откакто излекувах тази бъбречна инфекция кръвното е наред. Пия и магнезий Magne B6, от което кръвното ми допълнително пада (даже понякога следобедните часове ми причернява). Но стандартно в момента ми е около 110/70 , въпреки че ми се е случвало и 90/60 да падне.
Хайде новите бремелинки - сложете си по едно тикърче, че по-лесно да ви "следим".

Чакам адашката съвсем скоро да се похвали.

Красуна - която и да е тази Ани (дано да е нашата) - пожелавам им всичко най-хубаво (мама, тате и бебо). Честито още веднъж!

# 592
Anichka нашата Ани е , те нямат друга. Аз от известно време им навестявах темата, та съм почти сигурна че е тя. Но за по сигурно може да почакаме и по достоверна информация.

# 593
  • София
Ако е наша си Ани, Да и е жив и здрав малкия мъж, и да расте хубав и много див (като всички мъже)

# 594
И за нашата, и за чуждо Ани - живо и здраво детенце да си гледат. С много любов и всеотдайност да бъде обградено малкото момченце. Голям, здрав, красив и послушен да расте!
Честито, Ани. Бързо възстановяване.
  bouquet

# 595
Честито момченце на Ани , да са живи и здрави и много щастие им желая   bouquet

Видях в септемврийки ,че е тя  Hug

# 596
Дано да е нашата Ани Praynig Praynig Praynig Честито момченце,Ани! Желая ти много радост с малкия юнак, вече всичко лошо остава зад гърба ти. Оттук нататък остава да бъдете цялото семейство безумно щастливи!!! Hug Hug Hug

Рони,не знам какво имаш да свършиш, обаче знам,че със сигурност ще успееш!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Берни,съжалявам... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 597
Честито на мама Ани.Да расте здрав и палав малкия мъж!
 Hug Hug Hug

# 598
Честито на Ани-Бани! Жив и здрав да ви е малкия сладурчо-щурчо!

Рони,  Hug успех и  fingerscrossed

Мегита,   bouquet

# 599
Честито на мама Ани.Да е жив и здрав малкия мъж ,много късмет и усмивки.

Рони, fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт