Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 235
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
  • морето и сините вълни :)
ммм Берни-добре съм мацка.обзело ме е едно спокойствие все дно няма да се ражда.другата седмица влизам в 9-тката и тогава сам на преглед и май с доки  6те уто4няваме може би дата за секцио.4е май натам съм тръгнала с таз увита пъпна връв ,голямо бебе и като се има и впредвид  и предното раждане...

сега сам спокойна ама може да се поспека скоро като наближава момента.

Мимич-къдсе се загуби бе душа Peace

# 136
Алоо, фенките.  Mr. Green
Весенце,  Hug. Не че знаех кой ще те консултира, но резултатите ги одобрявам.  Grinning
Аничка, приятно благоевградстване.  Hug
Морската, умната с бъгито. Без каска да не шофьорстваш.  Hug

# 137
Ето  на това му се казват добри новини!!!

Ники,Сладка мама   прегръщам ви силно милички Hug Hug Hug,много силно...

Много се радвам за вас,леко бременеене ви желая и здрави и сладки бебчета!

Добре,че беше Ритка,та да разбера о време.Не съм влизала от 2 дни и я гледай какви новини...Само така!Чакам още да се запишат.

На всички ви желая само хубави и щастливи мигове и много,ама много радостни новини  bouquet

# 138
Снощи нямах нет и сега в ранни зори,докат си пия кафето,влезох да я видя таз Веселата. Мдаа,днес ще ми е по-спокойно след хубавите новини. Браво,Весе,само така:)) Ти в коя седмица си сега? Не си ли около 10тата? все си мислех,че все още е рано да се виждат такива подробности,ама явно децата растат бързо:)) Вчера ходих да видя бебока на подкумницата ми. Леле милото,такива колики има,такъв рев и нищо не го успокоява...толкова ми стана мъчно,а нищо не мога да му помогна:((
 Ние отиваме на село,да си нагледаме новата баня. Сигурно в тия жеги пак няма да има вода в цялото село,ама баня може и да имаме вече:))

Как са ми бебоците? Дано Марти и Филип нямат колики,дано ги подмине тва чудо... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Много гуш и хубав уикенд.
А на мен ми свършва отпускатааааааааа smile3511

# 139
Земеделката, по-полечка да я караш с производството на еко-продукти.  Hug
О, баня, о, кеф. Mr. Green (само това съм запомнила от някаква култова песен) hahaha
Е, свършилати отпуската сега. То и ние сме хора. И ние каменоломни сме произвели. Но в понеделник ще си вършим договорките за по служба.  Laughing
Асе, теб съвсем никаква те няма да се вестнеш.  Hug
Нас днес ще ни чака един радиатор да си лепне на мястото. Стискайте палци да стане бързо.  Mr. Green

# 140
  Аааа Рони не така Naughty.Явявам се,може да е рядко...,ама все пак Hug.Пиша дипломна работа сега,трябва да я предам до 02.09,а съм на море от 15.08 до края на месеца.... Shocked.Как ще стане...просто незнам CrazyЩе лудна.Ама си ви следя зорко.

Много ме радват всички тези хубави новини,ама много.Айде още да се записват.Време не останаааа,ей!

# 141
Асе, ти виж с какви хубави неща си се заела, пък ние любопитките не знаем.  Crossing Arms
 Hug

# 142
Къде сте всичките? Вчера цял ден никой, днеска пак. Май само двете с Рони наминаваме... Да не спите в това заспало време? Аз от известно време се будех всяка сутрин точно в 7ч, а днес не знам какво ми стана- едвам отлепих в 10ч... Отспах се като за последно отпускарската...
 Рони, "лепна" ли радиатора? Ремонтът приключва ли?
 Асе, успех при писането на дипломната работа:)) За морето ще ти пожелавам като му дойде времето:))

Хайде хубава неделя ви пожелавам. Май ще е доста мързелива... Hug Hug Hug

Eto wi malko morski snimki...nqkoi ot was mogat i da se poznaqt:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159182

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 14:29 от KikiNiki

# 143
Наминавам и аз от време на време. Grinning
Ники,страхотни снимки.А пейзажите са прекрасни.Поразгледах и снимките от сватбата-страхотна булка.

При нас от вчера вали и е едно такова мрачно-мъгливо.Цял ден се побъркахме да си стоим вкъщи.Дано до довечера да вземе да спре този дъжд,поне малко да се поразходим.

Ася ,успех на дипломната и да се похвалиш.

А аз съм в очакване на отпуската-още 4 дни.Давам си две седмици почивка и после мисля да тръгна по доктори,поне да си видя какво ми е положението в момента.Момичета,много ще разчитам на вас ,особено на момичетата от София да ми препоръчате някой сериозен доктор,че представа си нямам къде да ходя.Изчетох всички бели и черни списъци и не можах да се ориентирам-трябва ми добър диагностик.
Поздрави на всички. Hug Hug Hug

# 144
мерри, отпуска ли рече?  Mr. Green
Доктори обаче няма как да ти препоръчам. Такова нещо не се прави.  Naughty Може да се окаже грешка.
Но ти стискам палци да откриеш правилния. Колкото и време да ти отнеме.  Hug

Ники, много арни снимки.   bouquet Само дето една снимка на съпружеството леко разфокусирана е. Някой не е бил сам  Mr. Green Hug Домашният дзвер много ви хареса изгледите и каза, че си имала малко мургав вид, но ако може без последици да остане това му своеволие.  Mr. Green Светлата е отслабнала много. Браво.  Heart Eyes
Пък аз ще трябва да те виждам по служба, защото един ужасТник в пастта ми  вчера малко аварира. Но утре ще ти се обяснявам в любоФ, за да не ти развалям последния отпускарски ден.
Радиаторчето ни е почти готово. Само да се монтират закачалките му и да се затегнат връзките и после да не протече при заводняването и ....
 Mr. Green Ако на някой не му се спами тук, може в чат-канала.  Hug Но след малко, че майсторите се появиха пак  Crazy

# 145
  • София
Eййй мацки, ако се съберете в чата да свиркате. Аз днес съм прелъстена и изоставена вкъщи. А и в кой канал да ви търся, че нещо ще ми е за пръв път.

мерри, това с препоръчването какво да кажа... не знам. Преди време ми бяха препоръчали Мазнейкова, пък тя какви ги натвориии.

Сега ще гледам снимки, пък.
 Hug Hug Hug

# 146
  • Виена
Туй наШТо зъболекар мноо секси, бе!  newsm47 Ама в скоро време...   261uu  smile3534 Ред му е и му се пада! Ох, ако знаеш Краси как се е радвал като му казах, че предположението на Филип е вярно... Той е силно втрещен от вашата история и с повод и без повод ме пита дали всичко е вярно, че му приличало на филм на ужасите...  Иначе една от виенските мами има подобен на твоя втрещяващ разказ, но за "Шейново". Слава Богу, при нея нещата са завършили по друг начин и тия дни ще празнуват едно годинка на момченцето си.
Класната, а и ти добре си се вталила! Но хайде скоро и тебе да гледаме в по-овални форми откъм корем  Hug
Рони, ти някое и друго оправдание от поредицата "СРР" (строително-ремонтни работи) да имаш да ни пробутваш? Ти направо отремонтира БАМ (абревиатурата е достъпна само за бивши пионери и комсомолци!  newsm47 )! Айде, нямам търпение!  Heart Eyes
Мери, що не се включиш във фен-клуба на д-р Марков? Радвам се, че и Веселчето има супер впечатления и хубави новини, естествено, от там...
Момичета, много набързо надничам, за да ви чета поне. Ето и сега чувам оня специфичен вик, който не значи нищо друго освен "МЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯКООООООООООООООООО"!!!
Берни, най-после имам инфо и за тебе. Ще гледам да ти напиша в пощата, че и снимки да видиш!
Гушкаци!  Hug Hug Hug

# 147
Байкало-Амурската-Магистрала закиснА.  newsm44
Ренче, а ти откъде знаеш, че замислям нови подвизи на строителното поприще?  Mr. Green Преди малко точно това си хортувахме с домашните ми любимци.  toothРадиаторчето лепна много добре и ме засърбя по портмонето да си сменим и другото - това в куФнята.
Аги, защо така правят твоите хора точно в неделя? Как е Монче-бонбонче?
Чат-канал - #Р.П.З. (абревиатурата е очевадна)

# 148
  • Варна
Ники прекрасни снимки! Пожелавам ти тая усмивка, която виждам от снимките никога да не слиза от лицето ти! Забелязах, че и ти като мен обичаш много котките, много сладки снимки имаше с котета Simple Smile
Мерри ако беше от Варна щях да ти препоръчам моя лекар. Дори и един преглед при него ще ти бъде страшно полезен. Много добър диагностик е, единствения лекар, който откри, че имам двурога матка и който ми е правил обстойна диагностика на всичко - тръби, яйчници, малък таз, маточна шийка. Ето сайта му поне да го разгледаш http://www.drmariodavidkov.com/
Асе къде ще ходиш на море, аз съм в отпуска от 13 август и ако идваш към Варна ще се радвам да се видим.
 Hug Hug Hug на всички!

# 149
  • София
Мони е цял ден с баба си на работа в Практикер   Crazy Обича детето, мечтата й е да стане касиерка  #Crazy Аз с Лъчи цял ден спим, той спи де, а аз съм се отдала на кино - класика.

Нямаше ви чата... отивам да готвя риба и да пия бира.

Чао, приятна вечер на всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт