Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 293
  • 713
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Тук съм още,така ми се ражда вечееее...Хваща ме депресия колкото повече си седя в къщи толкова повече мисля дали всичко с беба ще е наред,как ще мине раждането.Немога да спя почти,а коогато заспя сънувам кошмари Sad

# 346
Никчо, и за днес стискам палци.  Heart Eyes Hug

Меги, сънуването на кошмари има нещо общо с кошмарните мисли. Зареди се с оптимизъм, че още съвсем мъничко остана.  Hug

# 347
Днес е Богородица! Нека ни закриля!

Стискам палци и аз

# 348
desykv Да ти е жив и здрав Алекс! Много да ви радва! Пожелавам ти от сърце скоро да стане батко  Hug Hug Hug
_MEGI_ всичко е нормално! Скоро ще бъде само спомен  Heart Eyes
Никчо и аз стискам палците!
ани-бани, как си? нещо не се отчиташ напоследък?
С Викчо отиваме на църква, ще запаля една свещичка за всички нас - да ни закриля и помага Богородица.

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 09:16 от cher

# 349
КатНаденце и Алина, да са живи и здрави дъщеричките ви с прекрасното име Мария!  Hug
desykv, жив и здрав да ти бъде и твоят малък рожденик! Хубав ден си е избрал за се появи!   bouquet

# 350
Честит празник на всички   bouquet
Нека богородица ни закриля и нас и децата ни.

desykv честит рожденик   bouquet

# 351
  • Пловдив
Честит празник момичета!!!! Hug
 mimi4 виждам че си тук.Липсваш ми....

# 352
Мила Меги, мъничко остана с теб съм да знаеш!
Мисля всеки ден за Всички тук дори и да не пиша!
Ние с Грета сме добре!
ОБИЧАМ ВИ

# 353
Честит празник на всички,специално на именничките:))
Аз се завърнах от д-ра с хубави новини. Наш бебок добре го прехранвам,явно,щот по моите сметки е на 8 седмици,а по ехографските е на 9:)) За секунди ни пуснаха даже и сърчицето да му чуем. Човечето е почти 2 см станало. Хем ми се иска да се отпусна и да се радвам...и пак ми е свито сърцето. На всичко отгоре...ако ви кажа за какво си мислех тая сутрин като се събудих...знам,че ще ми се карате за тия вредни мисли,ама ще споделя,понеже няма с кой друг... Както бях написала в моята тема преди време, в момента,в който извадиха бебето ми аз чух бебешки плач. Когато след време попитах Джонгова кой изплака тогава,тя ми каза,че в тоя момент се е родило друго бебе. Е да,ама този плач беше в операционната зала...а там аз бях единствената раждаща...Като се замисля,другите родилни зали бяха доста по в началото на коридора,а операционната е в дъното. Как е възможно да се чуе този сравнително силен плач чак от там? Възможно ли е чак такова съвпадение на секундите на раждане??? А възможно ли е бебето все пак да се е родило живо,но да са покрили това от мен и защо??? Докато Николай е седял пред родилното ми разказва,че отвътре излезли две жени,които много възмутени обсъждали как е възможно такова нещо/ не знам кое/  и когато го видели,че се присламчил и заслушал, млъкнали и слезли по стълбите. Той казва,че в този момент е разбрал,че се е случило нещо лошо... Знам,че никога няма да разбера истината,и въпреки това не мога да не мисля. Съжалявам че ви занимавам с това,но ми тежи и исках да споделя.
 На всичко отгоре в къщи пак не се живее...майка ми отново е със силни болки от пустата невралгия, не искам да разказвам за какво става дума. Не издържам...знам,че не съм права, но наистина не ми се стои тук...Не й стига всичко останало,защо и това????????? Не мога да си обясня какво толкова е сторила,че е заслужила такова нещо????Няма справедливост понякога...

Е хайде,аз вместо да споделя само хубавото,взех че се забравих в оплакванията... Съжалявам...

Hug Hug Hug

# 354
Ники, браво! много се радвам за теб - най-искрено!

От теб самата зависи да държиш лошите мисли далеч... Важно е да си спокойна и да мислиш за хубави неща! отпусни се - този път всичко ще бъде ОК!!! знам го!
 Praynig
Съжалявам за майка ти! няма ли лечение? аз имам проблеми с гръбнака и когато зверски ме боли, ходя на иглотерапия... Много съм доволна.

# 355
  • София
Ники,браво за бебчо-много се радвам,че всичко е ок.
 Черните мисли ги натикай някъде далече и дай път на радостните чувство,колкото и да е трудно-вие с бебчо го заслужавате.
 Съжалявам за майка ти. Sad

Честит празник на всички именнички,да са живи и здрави и много щастливи!
 Честит празник и на всички други,нека Богородица ни закриля и помогне да сбъднем мечтите си.

# 356
Ламче, и твоят д-р Марков днес е именник. Да ти е жив и здрав и да си слуша много жените.   bouquet
Ники, някакъв вид рехабилитация или нагревки няма ли да помогнат на майчето ти? Знам какво е от моята майка. Но при нея вече някои състояния са хипохондрични. Последният опит да се излекува и раздвижи беше някаква озонотерапия. С помощта на Шани успях да се добера до повече информация във форума. От четене достигнах до извод, че процедурите са по-сполучливи за дископатии, но не и за парализи.
Всъщност около Карлово имало санаториуми (В Баня), които имали ефект. И това ме подсеща, че трябва да разуча какво-как за там и да засиля двамата родители в пакет да се рехабилитират.
За чувствата ти, че може би си чула бебето. Не знам. Но в болниците има такава акустика и всеки шум се чува толкова отчетливо, че наистина може да е било от друга зала. А коментарите, които е чул Ники - наистина е било "чудо" да се съсипе за плода на една перфектна бременност. От такава гледна точка ги приемам. Гушкам те и браво за виждането на твоето бебенце.  Hug

# 357
Честит празник на всички!Нека Богородица бди над нас и ни закриля !
Честит празник и на всички именнички!
desykv честит рожденик !

newsm51 newsm51 newsm51
Ники,радвам се че всичко с бебко е наред!Опитай се да загърбиш лошите мисли,колкото и да е трудно, и мисли положително!
Надявам се скоро майка ти да е по-добре!  bouquet
Ейнджълче,относно пътя-ние до Мармарис пътувахме 24 часа и минахме и през Кушадъса да оставим хора там-до там пътя беше 18-19 часа.Автобуса спираше на 3-4 часа за по 20 минути почивка. Що се отнася до лекарите там-всичко ти влиза в застраховката (то до лекар дано не се стига де).Но на вуйчо ми му се възпалиха ушите от морската вода и се обадихме на лекар.Дойдоха да го вземат от хотела.А после той разказа че обслужването е на доста високо ниво.А сестрата била българка дори.Дали му и лекарства и всичко безплатно.
Но все пак решението трябва да го вземеш само ти.Бебо е най-важен! Hug
Меги,стискам палци всичките лоши мисли скоро да останат в миналото и съвсем скоро да гушкаш едно здраво и сладко бебче!  bouquet
А относно университета вчера излезе второ класиране.За право бала почти не е мръднал.А аз си останах археология.0,25 стотни ме делят от политологията и 0,33 стотни от МСЮИЕ.А само като видях колко по-ниски са баловете за момчета-направо не е честно! #2gunfire
Е,участвам и на трето класиране-дано се придвижа по напред!Стискайте ми палци!
От друга страна имам възможност да отида в УНСС и да уча право,но милото си настоява че СУ си е СУ и да си стоя тук а догодина да се прехвърля,а аз съм доста объркана и още се чудя какво да правя. Shocked
И не ми стигат нервите с кандидат-студентската кампания ами и свекъра се прибра от Германия.А ние с него не си говорим.И снощи с милото сядаме да вечеряме и той идва.И милото се опита да ни сдобри и му вика да си стиснем ръцете и седнем всички на масата,а той седна и вика че той си е в неговата къща и сяда да вечеря а на който не му харесва знае къде е пътя.И другия път като съм разместела щял да изхвърли всичко през терасата,щял да махне стълбата(ние сме в мезонет) и да ни остави да си стоим горе(на мен даже ще ми е по-добре де ама знам че само говори),щял да продава апартамента и да ни види какво ще правим.Аз нищо не казах-само се обърнах и се качих горе.А мъжо остана да вечеря с него и да си приказват сладко-сладко,а аз си стоях да си рева гладна горе.Направо не издържам вече...преди да отидем на почивка беше свеки,сега свекчо.Май в ритмична последователност се редуват да ми късат нервите.И само това почтарят -че те са в тяхната къща и само намекват че аз съм натрапницата.Дори свеки един път ми каза че ми знаят целта-че съм оженила за да им взема къщата... Shocked
Съжелявам за дългия пост,но нямам на кой друг да си изплача мъката,а знам че вие ще ме разберете!
Гушакм ви силно! Hug Hug Hug

# 358
Здравейте мацки.

Честит празник на всички   bouquet
Нека богородица ни закриля и нас и децата ни.

Честит имен ден на всички именяци.Да са живи,здрави и много щастливи. smile3525 smile3525 smile3525

КикиНики честито сърчицe.

angels_zg кога ти е термина?

# 359
Честит имен ден на всички именици!
Честит рожденик на desykv!

Ники, радвам се за чудесните новини за дребосъчето. Нека си растат и да са ни здрави, другото е лесно.
Меги, твой ред е да се хвалиш. Силно ти стискам палци всичко да мине по мед и масло.
Нещо ми липсва Ани-бани  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт