Луда ставам вече. Не мога да сложа никакви подплънки, нито контейнери за млякото, защото с тая млечница зърната трябва да се проветряват и ако са навлажно болят
. Когато успея, хващам млякото, но Филип мърда нонстп и като не успея да запазя съдчето от крачетата му, то се излива наведнъж върху него
Страшен цирк сме! Къщата е непрекъснато накапана от кърма. Спалнята вече мирише на мляко, щото и нощем не слагам нищо на гърдите. Славя Богу, че има какво да изтича, де! Не се оплаквам, но ако ме види някой как се боря, ще умре да се смее.Леле, изперквам... Какви теми ме занимават само
Меги, цунки по тумбачето! Ще се покаже бебка, няма страшно!
Ани-Бани, спокойно, не се шашкай сега. Това е друга бременност, това е друго бебе. Няма да има фал този път!

Бремелинките, погалвам ви по шкембаците сладки! На тези, които още не са ни се похвалили - стискам палци скоро да го направят!
На всички
А бебочетата ги цункам по сладките крачета
В началото като ме питаха как върви кърменето отговарях, че не съм много на ясно, обаче със сигурност е много мокро
ох, аз вече много се уморих и ми писна и се нервя... вече 6 месеца почти, обаче пък имам кърма и ми е съвестно да спра и ще видим докога така ще си помпам....
, но тръгваме утре през нощта. Дано бебка бъде послушна по пътя и на моренцето.

Амаха, рокерка такава.
,
. Весел празник.