Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 263
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
  • Виена
Мацки, привет! Моята борба с помпата продължи и тая нощ, но - нищо. Всъщност помпата е ползвана известно време, не е нова. Аз я взех, за да преценя дали такава да си купя или направо електрическа и май ще се ориентирам към автоматична... А може и да се е прецакала тая мембрана, дето трябва да направи вакуума и затова не действа. Какво ти изнервяне, направо ми скъса нервите тоя уред. А Филип цока от едната цица, от другата тече кърма  Crazy Луда ставам вече. Не мога да сложа никакви подплънки, нито контейнери за млякото, защото с тая млечница зърната трябва да се проветряват и ако са навлажно болят  Sick .  Когато успея, хващам млякото, но Филип мърда нонстп и като не успея да запазя съдчето от крачетата му, то се излива наведнъж върху него  Joy Страшен цирк сме! Къщата е непрекъснато накапана от кърма. Спалнята вече мирише на мляко, щото и нощем не слагам нищо на гърдите. Славя Богу, че има какво да изтича, де! Не се оплаквам, но ако ме види някой как се боря, ще умре да се смее.
Леле, изперквам... Какви теми ме занимават само  hahaha
Меги, цунки по тумбачето! Ще се покаже бебка, няма страшно!
Ани-Бани, спокойно, не се шашкай сега. Това е друга бременност, това е друго бебе. Няма да има фал този път!  Hug
Бремелинките, погалвам ви по шкембаците сладки! На тези, които още не са ни се похвалили - стискам палци скоро да го направят!
На всички    Hug Hug Hug А бебочетата ги цункам по сладките крачета  Heart Eyes

# 421
Ренка даааа, така е  Grinning В началото като ме питаха как върви кърменето отговарях, че не съм много на ясно, обаче със сигурност е много мокро  Laughing Вкъщи все още мирише на млекце, нищо че сме само с помпата. Аз пък се опитвам да я храня и да цедя или я забавлявам и цедя и няма начин да не обърнем шишето, в което събирам от капещата цица  Grinning
 Tired ох, аз вече много се уморих и ми писна и се нервя... вече 6 месеца почти, обаче пък имам кърма и ми е съвестно да спра и ще видим докога така ще си помпам....
Погледни малкото уплътнение, което е като тапичка отдолу, по принцип то лесно се къса и не може да стане вакум. Моето леко се беше цепнало и се бях нашашкала че кърмата ми спира.
Момичета, аз стягам багажа за морето. Още не сме решили къде ще ходим  ooooh!, но тръгваме утре през нощта. Дано бебка бъде послушна по пътя и на моренцето.
_MEGI_ ми е обещала, че ще ме извести ако роди след като тръгнем, тъй че съм спокойна!
ani-bani на теб силно стискам палци и вярвам че всичко ще бъде наред! Пожелавам ти от сега леко раждане и най-вълнуващата среща с твоето бебче!
Ще се радвам ако ме извести някой като родиш  Grinning
И надявам се като се завърнем след седмица, да има хубави новини!   bouquet

# 422
  • морето и сините вълни :)
Февърчето ми има телефона..на нея ще пиша като дойде сюблимния момент Peace
благодаря ви з аподкрепата и аз се надявам този път всичко да е наред с малкия човек който нося в утробата си Praynig

# 423
  • Пловдив
Само да докладвам че съм тук.Бях да си подстрижа косата че кой знае кога ще мога затова се направих многоооо късо.

# 424
Значи ще чакаме и красиви госпожи на снимките с бебоците.   Heart Eyes
Успех и късмет и на Меги, и на Ани-Бани.  Hug

# 425
Уф....Рени,що си толкова далече,веднага щях да ти метна помпата, та да не се мъчиш... Смени мембраната и пробвай отново,не може да не стане...Щом аз- видния технически гений- успях да се справя от раз и на първи опит да изцедя над 100 мл..просто не може да не се справиш. Друга възможност е да не си я сглобила както трябва...трябва да си има инструкции,виж ги. Помня, че не беше много лесно... Сега като си спомних как се цедях тогава... как нямам търпение,искам да мине това време и да се появи бебчо/бебка...

Пък днес си изкарах много хубаво на село... Имаме си страшна реколта. Сега Рени пак ще почне да ми се смее. Обаче обядът ни беше изцяло от градината:)) Всичко екологично чисто:) Заредена съм с витамини отвсякъде.

Имам си една много сладка племенничка,на 20 годинки е милото дете. Майка й почина точно преди 5 години на 43. Та детето сега е бременно,и то кат наша Меги прескача термина... Майка й беше родена на 20 август и си мисля,дали бебката няма да се роди точно на рождения ден на баба си... Praynig Praynig Praynig Кака ми Мария беше едно от най-добрите същества,които познавах... Още един пример за това,че най-добрите хора ги ловят най-коварните болести... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Шерче,хубаво море ви пожелавам и дано и на Вики да й хареса!!!
Меги,честита прическа. Вече искам и друго да ти честитя:)
АниБани,и на теб стискам палци,всичко ще бъде наред с това бебенце. Всъщност вие май така и не му разбрахте пола,а? Дали да не направим залагания??? Според мен е мома:)

Гушкам ви всички. Тая нощ пак ще отнеса плувката в 9ч сигурно...Леле как ми се спи само...Ако и не трябваше да ставам поне по 3 пъти на нощ,всичко щеше да е прекрасно..
 Hug Hug Hug Hug

# 426
Ани-бани, всичко ще е наред. Просто вярвай в това и ще бъде!
Меги, ние си чакамееее...... Thinking
Никчо, слънце, нали знаеш, че е нормално в началото на бременността да ти се спинка много. Не се бой ди - ще ти мине след няколко месеца. Mr. Green В петия вече така ще кипиш от енергия, че ще се чудиш какво да я правиш. Да му мисли Ники тогава. Mr. Green
Рони, гушшшш!
Рита ми липсва вече! А и Ламчето, и Аги не пишат често! Явно бебоците не им дават и секунда почивка. Намачкайте ги от мен!

и Веселата не ще да разкаже как я кара. Изобщо бъбрим си тук трима-четерима...

Аз да разкажа как за малко не се обезобразих днес. Ама явно и това не мога да свърша като хората. Гръмна ми запалката и изхвърча в лицето ми. Ама точно в този момент бях вдигнала едно огледало та се гледах ква съм убавица. И запалката фрасна огледалото. Късмет голям ей. После за малко не взривих микровълновата, ама и с това не се справих успешно.  Mr. Green

# 427
и Веселата не ще да разкаже как я кара.
Карам я някакси Mr. Green. Нищо интересно около мен, та няма и какво толкова да ви разправям. Дебелея си полекичка и се надявам този път всичко да е наред. Отвреме навреме ме гепва параноята и ставам непоносима и за себе си, ама това е положението. Иначе обичайната скука - от работа вкъщи, от вкъщи на работа. И доктора ми е в отпуск чак до края на месеца, та и нищо ново около бебчо не мога да ви кажа.

Светълче, що не пробваш да се специализираш в нещо по-смислено от опитите за самоубийство? Whistling

cher-че, приятна почивка и много положителни емоции.

Гушкаци на всички и силно стиснати палци за Меги и Ани-бани.

# 428
Светле,явно трябва да измислиш нещо по-сигурно. Mr. GreenПри мен всеки път се получава,и сега си гледам последното поражение от изгаряне на корема и се чудя дали все пак ще изчезне докато тръгнем към морето,че като се съблека там и ще избягат туристите.Моя мъж вече в чудо се е видял с мен и сега залага какво ще е следващото,което ще направя със себе си. hahaha
Весе,никаква параноя.Като те прихване си погали коремчето и му поговори.При мен действаше успокоително.
 HugШер,приятна почивка
Меги,знаеш.А ние сме търпеливи. Grinning
На всички  Hug Hug Hug

# 429

Светълче, що не пробваш да се специализираш в нещо по-смислено от опитите за самоубийство? Whistling

Абе, пробвам, ама сквото и да се захвана - все така нескопосано го докарвам. Пък викам си - туй да видя как ще свърша. Еми туй не мога. Ма нищо де - човек се учел докато е жив, викат старите хора.  Mr. Green

.Моя мъж вече в чудо се е видял с мен и сега залага какво ще е следващото,което ще направя със себе си. hahaha

Joy Joy Joy И при нас така се получава. а аз двете ги сътворих за един час  - през това време Митко беше полегнал. Не мисля, че вече ще посмее да полегне докато аз съм будна. hahaha

Весенце, тегли им една м..... на паронаиите. Майка ми все така ме успокоява като се тревожа за нещо - на гладно по една лъжица "м.... му". Вика, че помагало. Пробвай. Просто не позволявай на лошите мисли да се загнездят. Че няма как да не се появяват - няма. Но дойдат ли, ангажирай съзнанието си с нещо хубаво. Започни да мислиш как ще кръстите бебо, к`ъв цвят дрешки ще му вземете, какво ще му пееш в безсънните нощи и т.н.

# 430
Светле, Митко да ти въвежда една тетраТка за техника на работа и техника на безопасност. И без скафандър нищо няма да пипаш.
Берни, и ти със шлемофон и броня. Laughing
Ооо, Весе.  Heart Eyes Hug Като си гепена от паранои, тормози ни и нас. Ние обичаме.  Heart Eyes
Докато Рита не се поЯви, капчица кръвчица няма да й дам да ми шмръкне.  Crossing Arms Амаха, рокерка такава.
Ники, едно екологично чисто прасенце нямате ли си на отглеждане? Че нали Аничка ти каза, дето целулозата била гарнитура.  Laughing
Аз вчера бях домакиня. Не бях готвила (ако супата и тараторът се броят за манджа) от ... От не си спомням от кога.  Whistling И понеже вчера Гушо и Мушо ме изнудиха за китфтета, та минахме през Хит-а в "Младост". Досега не бях го посещавала и останах вдъхновена. Подреден под конец, никакво стълпотворение от пациенти, Никакви ненужни подреждащи служители, плодовете и зеленчуците изглеждаха много добре.  И имаше ледена наслада по мой вкус. Известно количество непланиран пазар стана. 

# 431
 bdbaloniЯсна!Бъди здрава, щастлива и изпълнена с положителни емоции за да постигнеш това, което искаш. И за следващия рожден ден ти пожелавам най-мечтания подарък  newsm32.  Весел празник.  bouquet

# 432
Добро утро на всички и Честит рожден ден на Ясна!!! Да си много здрава,миличка,и скоро да се радваш на това,за което най-много мечтаеш!!!   bouquet  bouquet  bouquet
 Пратих тате на сутрешен пазар и сега отивам да правя палачинки. Нещо ми става напоследък- имам ищак за готвене /и аз кат Рони/.  Отдавна не беше ми се случвало.
 Рени,как мина тази нощ борбата с помпата?
 Меги,тук ли си?

Хубав ден на всички!

аааа,Веселата ме преварии

# 433
  • Пловдив
Честит рожден ден Ясна!!!!  bouquet
Вече доста се изнервих,ще си направим разходка до Бачково малко да се  успокоя.

# 434
Честит рожден ден Ясна , много здраве и догодина по това време да си заета с бебчо в ръце   bouquet

Меги приятна разходка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт