Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 248
  • 713
  •   1
Отговори
# 465
Влизам да погледна за новини от Меги,но още нищо.Продължавам да стискам палци.А всъщност кой ще ни извести?
Ние преди малко се прибрахме от консултация.Малкия маймун е станал 5700 и е пораснал 57см.Голямо слонче си отглеждаме  Mr. GreenД-рката каза да му спирам нощното хранене ама как ще стане не ми е ясно.Той е постоянно гладен,а на мен ми е жал да го гледам как си смуче ръчичките и плаче от глад.За сега ще опитам с по-малко количество пък да видим.Сложиха ни и ваксината и се държа много мъжки,проплака малко и заспа.
 Hug

# 466
Ани, Меги- много си Ви обичам!
Всичко ще мине наред. Мъничко бебче ще гушкате!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Както винаги нямам време да чета!
Ама Вие си знаете- О Б И Ч А М  ВИ!!

# 467
Здравейте,

Младежът си расте една седмичка напред, което мен много ме радва.
Аз се чуствам на 6 и т.н. хубави работи.

Лека вечер на всички.

# 468
И аз проверявам за новини от Мегата,ама нямааа... Надявам се утре след работа, като включа компа и да прочета хубавата новинка.
 Днес пак ми стана много смешно...Имах сутринта работа в банката и влизайки видях,че има опашка. А пред мен едно момиче...И тя ме погледа,погледа и ме попита: "Извинете,в кой месец сте?" и остана много очудена,като и казах,че съм във втория... А тя една такава,малко пълничка. И аз се замислих дали е пълничка или е бременна. И след малко тя сама си призна,че е в 6я:) Набързо обменихме опит с доктори,болници и т.н. за ужас на мъжете,които се редяха около нас.
 Аничка,браво за хубавите новини около младежа! Само така!
 Браво и на Марти-голям мъж ще стане:)) Мама Берни добре се справя:)
 Зори, и аз исках на концерта пък:(

Аз отивам да си лягам и да си стискам палци..

# 469
АничкаHug. Нали е красив като батьото?  Heart Eyes Следващия път специално накарай лекаря да се вгледа по-така.
И на мен снощи ми се доходи на концерт, но като проверих, че не продават билетите пред вкъщи, ми мина.  Crazy
Мими4Hug Целувай Гретката.
Берни, много строен Марти. Ашколсун.  Heart Eyes Да не си посмяла да му спираш кльопачката.
Ники, извинявай, но те бях предупредила за една работа, която ти отворих.  Laughing И май на бременните само бременни им се привиждат. И какво казваш, всички разбраха, че сте малко бременни, но никой не ви пусна да минете с предимство. Хвала.  Tired

# 470
Ники, Рони, като ви е домързяло да се подместите до Академик, утре ще пътувате до Благоевград.

Хайде, няма страшно. Беше много гот когато 3-тия ходих на концерт на Iron Maiden? А там колко бременни коремчета видях - не е истина (7-8-9 месец). Така че смело.

Ронка, доктора първо не искаше да ми каже какво ще бъде, но после се смили и ми показа мъжките атрибути.  Ами трябва да е като баткото чаровник (още повече че и такова име сме му подготвили)  Joy
Гръбначето му беше като броеничка и ме подритваше пред очите на всички (моите, на доктора и на акушерката - за жалост татенцето пропусна тази среща).

Тази вечер се чух и с бъдещия батко. Звучеше много свежо - явно детето си е починало хубаво от нас. Да не говорим колко пораснал ми се стори. Явно е попил доста от каките и батковците в околността. Но това е добре - ще има на какво да учи бебето.

Аз днес се видях и с една позната (не се бяхме виждали повече от година) и като й казах, че декември чакам бебе направо не повярва. (не мога да се сдържа да не се похваля, че съм качила само 4-5 килца до момента).

Уф, нещо се разплямпах. Спирам.

А Берни, ти не спирай манджата на малкия, гаранция че още максимум месец и сам ще се откаже от нощната дажба и ти ще се "родиш" със сън от почти 6 часа накуп.

Целувки на всички.

Рени, като се появиш - пиши ми на лични. Имам задачка-закачка за теб.

# 471
Хич не съм си и помисляла да му я спирам.Нека папа,щом му е сладко.
Аничка,браво за големия мъж.Все така да расте. Heart Eyes
Ники,ти си работи спокойно и погали коремчето от мен,пък ако има новинки от Меги преди да си свършила работа,ще научиш-обещавам.
 Hug

# 472
Честит рожден ден,Тарталетка.С искрени пожелания за много здраве,късмет и много сбъднати мечти.  bouquet  bouquet  bouquet

Няма ли новини от Меги?

# 473
Честит Рожден Ден, Тарталетка! Желая ти цялото щастие на света! Жива и здрава да си ни! И мноооого обичана!

Меги, айде бе мила, какво става? Що ни мъчиш?

Аз да се оплача - снощи Вики имаше инцидент с  колелото. Така жестоко е паднал, че колелото е счупено на две. Но той се отърва амо с рани. Благодаря на Бога за това. Защото ако се съди по състоянието на колелото, падането е било жестоко. Беше много уплашен, но се успокои. Сега е олепен със лепенки, но е добре. И на цялата красота свекърът ми е бесен, че детето е счупило колелото и само това повтаря. Отвори си устата да ми ояснява как неговият баща го е пребивал в такива ситуации, а пък аз нищо не казвам на Вики за колелото. Само повтаряше: "Виж колелото как е счупено, виж кво го е направил". От това Вики се разстрои още повече. Лелеее, като си отворих устата.  #Cussing out
Ем ме знае, че не си поплювам, ем говори. Пука ми за тъпанарското колело, вяжното е, че детето ми е здраво. И си му казах каквото имаше да казвам. Peace

# 474
  • Варна
Здравейте момичета!
Вчера си взех резултатите от изследванията, имам положителен резултат за цитомегаловирус Igg, а хламидиите са ми в сивата зона. Сега съм притеснена, незнам как се лекуват тези неща, но със сигурност са причина за спонтанните аборти. Майка ми си мисли, че са ми вкарали инфекцията още при първата бременност, когато им позволих да ми махат полипите. Кажете нещо повече ако знаете за тоя цитомегаловирус, знам, че причинява спонтанен аборт или увреждане на плода, но повече подробности защо се появява незнам.
Съжалявам, че не можах да дойда в София и да се видим.
Аз все още съм в отпуска и тази седмица ще съм на гости на баба ми в Трявна. Иначе си карам шофьорския курс и доло горе почвам да свиквам с кормуването.
 Hug Hug Hug на всички и пишете нещо успокоително, че пак ме налягат мрачни мисли.

# 475
Фивърче, милинка, важното е, че вече знаеш причината за това защо се объркват нещата. Сега двечките с теб ще се полекуваме и после се хващаме за работа. Не е приятно, но поне знаеш защо се случва така. Ти къде прави изследванията за цитомегаловирус. Точно за него исках да питам има ли някакви симптоми? Пиши ако знаеш нещо повече.

И какво казваш, всички разбраха, че сте малко бременни, но никой не ви пусна да минете с предимство. Хвала.  Tired

Ми той май това положение е нормално по нашите краища. #2gunfire

Берни, не оставяй детето да му стърже кормечето. Я виж аз какъв голям мъж си отглеждам. От ядене е туй, да не мислиш.

# 476
Диманче, много целувки за празника ти и от мен! [/color]
Светле, децата растат и като падат. Нали си ме виждала аз каква съм стройна. От падания е. И умът ми е от същите работи. Да цункнеш Вики от мен. Heart Eyes
А свекър ти да му купи колело, щом му е толкова жал за вещите.   Tired
Фивърче, успех в изтребването!  Hug
Аничко, да не се литнеш към Благоевград на концерт?  Laughing

# 477
А не не. Няма да ходя на концерт. Вас приканвах да се разходите. Ние така или иначе в събота ще ходим на джамбуре там, та айде нема нужда и през седмицата.

Сега се чудя на едната племенничка (ще става на 2 години) какво да й подарим. От 3 какички има всичко - кеф ти дрешки, кеф ти играчки (а те каките много ги пазят всички и са като нови). Та едно голямо мислене сме му ударили и никаква идея.

# 478
  • София
Тарталета,честито мила - да си жива и здрава и всичко най-хубаво да ти се случва!  bouquet

Светле,важното е че Вики е добре,майната му на колелото. Heart EyesЦелувки и за двама ви. HugМоят девер на времето е паднал от колело и си е счупил 6 зъба ,та сега ходи с изкуствени.

Фивърче,според мен не трябва да се притесняваш.Щом са завишени IgG антитела,то значи си го прекарала вече и имаш имунитет. По принцип е възможно отново да се заразиш,но вероятността е малка.При следващата бременност може просто да следиш стойностите.Сега ,за всеки случай,може и да те накарат да пиеш Изопринозин примерно,но тъй като инфекцията е стара,не знам дали има нужда.

# 479
  • морето и сините вълни :)
божеее какво стана с Меги бе newsm78 newsm78 newsm78
Много я мисля  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт