Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 231
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
  • Виена
Ламче, пък Филип иска да се запознае с Мия  Heart Eyes

# 496
Рени, пък има голяма вероятност Филип да си има адашче през декември  Grinning

# 497
  • Варна
polar bear честито! Пожелавам ти всичко да е наред!

# 498
  • София
Рени, пък има голяма вероятност Филип да си има адашче през декември  Grinning

много ми харесва и на мен това име,ако двамата бъдещи дядовци не носеха името Георги ,аз също бих си кръстила сина така(ако имам син де). Grinning
 За това пък си имам котенце на 2 г.,което се казва Филипо-на галено Пипо.Ама то и той си ни е син де. Crazy Laughing

# 499
 Айде бе,Мегиии!!
 Честити две чертички, мецанке:) Пожелавам ти след 9 месеца да се превърнат в най-пухкавото и сладко бебенце!

Нали я знаете оная реклама на секундното лепило Локтайт... Сега съм горе долу като оня от рекламата,само дето не вися на тавана...не знам дали залепих това,което трябваше,но със сигурност си залепих пръстите и сега имам по 1 мм лепило и не мога да го махна...Помощ...
 Рони,не се коси,нищо страшно няма,затова съм учила,та да работя:)) Докат имам сили /разбирай- докато стигам до устите на хората/ ще руша каменни кариери:)))
 Изчезвам по задачки...и ще се боря да се саморазлепя..

Hug Hug Hug

# 500
Мацки _MEGI_ е в болница. Добре е. Планували са секциото за утре сутринта. Стискайте палци! Аз и пратих нашите положителни емоции Simple Smile

# 501
Верити, голямо брагадаря! Отново!
Значи утре ще стискаме здраво палците.

# 502
 fingerscrossed fingerscrossed

Започвам да стискам от сега,та до утре:)

# 503
  • Виена
АААААААААА, тука падат прави с името на Филип  Mr. Green На латиница се изписва така:PHILLIPPE DENEUVE, и според техните правила  фамилията се чете Деньов. Да не ви разправям какъв респект произвежда това  Joy Питат французин ли е... Много си падат по франсетата, няма обяснение защо... Краси често казва, че са белгийци с Филип, за да се забавлява с реакциите им. Пък мамата с тая проста фамилия Костова никъде не произвежда интерес  Crossing Arms
Ама вчера като ходихме да вадим документите на детето, ме накараха да се подпиша, че съм съгласна с бащинството   Whistling
Оффффф, не мога да мръдна от нас. Времето е направо ужасно. А имаме ходене бая далечко от нас... Страх ме е да тръгна, че вчера какъв дъжд ни пра, не е истина направо. Добре, че му бях взела дъждобрана на количката.
Стискам палци за Меги!!!

# 504
  • морето и сините вълни :)
честита новинка  polar bear ..много с ерадвам..и без паника Peace

Охх най накрая новини за меги..браво тя ми е заела мястото за секцио,аз утре съм на лекар та да видим моя най накрая какво е измислил да ме прави Crossing Arms Crossing Arms

# 505
браво тя ми е заела мястото за секцио,аз утре съм на лекар та да видим моя най накрая какво е измислил да ме прави Crossing Arms Crossing Arms
И сигурно и на теб ще ти кажат, че си отгреждаш 4.500 килограмов фъстък.  Shocked
Аре и теб да те вкарват в болница и да те оперират от бебе, че много адреналин ми правите двечките.  Heart Eyes

# 506
  • морето и сините вълни :)
уфф не думай...с тоз адреналин ще гръмна  и аз #Crazy #Crazy

# 507
Това е профилът на Волф. Волф е невероятен човек. На някои от пишещите във форума този човек може да бъде баща.
Погледнете подписа му. Петицията си заслужава да бъде подписана, защото искането е справедливо до болка. На зачернените семейства е до болка познато страданието да хлопат на бездушни чиновнически врати. 

# 508
Здравейте мацки! newsm51

Честит рожден ден,Тарталетка.Желая ти здраве,късмет и много сбъднати мечти.
 newsm59 newsm59 newsm59

polar_bear,честито мила!Пожелавам ти спокойствие и хубав финал.Всичко ще е наред!Стискаме палци!   bouquet 

Стискам палци и за Меги! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ние през почивните дни си направихме малка разходка.В петък бяхме на Кръстова гора и спахме там.Беше много хубаво.Запалих свещичка за нашите ангелчета и се помолих скоро всички тук да гушкаме здрави и пухкави бебчета!
После прекарахме няколко дни при нашите в Хасково.А като се прибрахме имаше приятна изненада-свекчо си беше заминал!Дано и да не се мярка скоро.Момичета благодаря ви за съветите.Другия път като пристигне само да си отвори устата да ми мърмори нещо и няма да му мълча вече!То се видя че те от добрина не разбират!Такава мила снаха си имат,а не могат да го оценят! bowuu Тогава.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Светленце,дай наистина да обменим малко опит! Mr. Green Между другото ти кога ще идваш насам?
Аз утре ще ходя да се замисвам в СУ.След всички класирания си останах археология!Е,ще загубя една година тъй като догодина като се прехвърля пак ще съм заек,но...поне ще бъде интересно... Sunglasses Надявам се че не направих грешка ,като се отказах от правото в УНСС и предпочетох университета за сметка на специалността...

Гушкаци и много целувки! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 18:56 от elektra_86

# 509
Честит рожден ден, Тарталетка smile3525.

Мечеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

Стискам и аз палци на Меги. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аничка и Дари, браво момичета. Отглеждате си ги направо малките мъже май Mr. Green.

Рончо, търпя критика всякаква Wink.

Днес ми избушиха нервите окончателно и преди малко се прибирам от среща с бебчо. Всичко си му е наред и си расте докато аз си лудея от страх Simple Smile. Та така вече си имаме човече цели 8.1 см и толкова нахакано, че чак сви юмруче на баща си Laughing.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт