Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 202
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Честито момченце на мама Ани !!! Да расте и само щастие да й носи !!!!  bouquet

Рони успех !!!

# 601
Честита радост на мама Ани! Жив и здрав да й е мъничкият мъж!  bouquet

# 602
Фивърчето изпрати вест преди малко да потвърди новината за момченцето на Ани. 3250, а за името ще почакаме. Мамата е много щастлива.

# 603
... момченцето на Ани. 3250, а за името ще почакаме. Мамата е много щастлива.

Поредното доказателство,че ехографите нищо не разбират от грамаж на бебето!!! Нали уж беше 3800 та чак към 4 кила го виждаха.. Не че 3250 е малко,пак си е голям мъжа:)) Най-важното е,че още една изстрадала мама успя да гушне живо и здраво детенце!!! Което пък мен лично ме направи много, много щастлива.

Защо ли Рени ми се губи от погледа тия дни???

# 604
Честит малък мъж на мама Ани!   bouquet

Рончоfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

Хубав уикенд, милички.

# 605
Честито ,Ани!Жив и здрав бебок ,на теб бързо възстановяване .

# 606
 newsm44 newsm51
Честито на Ани! Само хубави емоции занапред, здраве и късмет на бебока!

# 607
  • Виена
Ани, честита рожба, миличка! Да порасне голям, здрав и силен мъж! Да ви радва всеки ден, да ви слушка (ама не много Wink ) и да запълва дните ви с радостта от родителството!
Рончо, гушкаци и успех! Чак ми е странно, че нещо те тревожи! Нали като го закъсам за настроение все при тебе търча да ми го спасяваш!  Mr. Green Обичам те страшно много и искам скоро да се похвалиш, че всичко е ОК!  Hug
Засега ви казвам ПРИЯТНИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, че краткият интервал от спане при Филип пак приключи и плачка... Тия гадни колики... Само с две думи да ви кажа, че на консултацията се оказа, че е наддал за 1 месец 900 гр и е пораснал с 6 см. Докторът каза да не храня повече от 6-8 пъти  Crazy И други глупости каза, ма нямам време за писане сега. Но нали ми е жив и здрав мъжа, засега няма да сменяме и доктора. Дано не се налага скоро да търся алтернатива...  Praynig
Цунки по муцунките на всички! Хубаво е, че ви има!   bouquet

# 608
  • София
Ани  , честито ти синче - да е жив и здрав и много да те радва!

# 609
Тук пак бомба е паднала.Къде изчезнахте в тая жега?
Аз вече едва дишам направо не се трае.

# 610
Тук пак бомба е паднала.Къде изчезнахте в тая жега?

Аз правя мармалад от сини сливи - пак ме е подхванала манията за зимнина. Докато се не науча да правя сладка - няма да се откажа.  Naughty Ама докато се науча рискувам да срина захарната индустрия, щото само хабя захарта. ooooh!

Верно де ги другите? newsm78

Рени, и Вики като бебе имаше кошмарни колики, казват че са по-силни до към 40-ия ден. При него продължиха още малко. При всяко положение му се вижда края. Нагушай малкия мъж от мен. Hug

# 611
Мдааа...всички за запрашили някъде на хлад... Всъщност и аз така направих,ама вече се прибрах от село. Бяхме само с баща ми и беше невероятно спокойствие,не дойде нито една баба да ни "навести". Пак се нахраних с екологично чиста целулоза:))
 Светлееееееее  chef,миналата седмица сладко от смокини,тая седмица мармалад от сливи... Ще олигавя клавиатурата като ти чета постовете.....
 На бебоците им пожелавам бързо да преборват коликите:)

Понеже няколко човека питаха що не си сложим тикерче. Ей на,аз си сложих. Сега искам Веселата и Зори да си сложат също, иначе аз махам моето/това е заплаха/.
 Днес осъществих телемост с.Долни Окол-Залцбург Mr. Green. Мъжо си тръгват днес и може би утре ще се прибере. newsm68 newsm68 newsm68
 А пък току що надникнах с едно око при септемврийките- бебока на Ани се казва Владимир. Там пише,че се е родил 3520 грама:) Голям мъж си е,няма шега:)

Хубава вечер на всички! Hug

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 20:11 от KikiNiki

# 612
  • София
ами аз не знам, какъв ми е термина.Не са ми казали още-не че съм и питала де.На снимките от ехографа пише на едно място 29.03 ,обаче не би трябвало да е това.Като го въведа този термин в сайт за лентички и бебето излиза,че е на по малко седмици,от колкото показва ехографа.Другият път ще питам,но според моите изчисления е 22.03 -като сложа тази дата и лентичките показват точно 10 седмици и 1 ден,както и ехографа.

# 613
  • София
Ники , твоето село Долни Окол ли е?Аз познавам една жена от там,май беше и кметица по едно време - Таня Божкова се казва.Тя живее в Самоков де .

# 614
При тая заплаха от Ники не удържах Mr. Green. Айде дано са ни на късмет тикерчетата. Flowers Four Leaf Clover

Аз никъде не съм мърдала, ама в тая жега ми се размеква мозъка и хептен не мога да мисля, камо ли пък да пиша.

Рени, дано скоро ви напуснат коликите. Чак ми е мъчно за бебчовците като ни разказвате как ги боли малките душички. Heart Eyes

Приятна вечер и от мен  Hug Hug Hug.

Общи условия

Активация на акаунт