Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
Как се вари зехтин?
Как правилно да застеля бебешката количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
-
Как се вари зехтин?
-
Как правилно да застеля бебешката количка?
-
Какво може да се постави в количката на бебето?
-
Какви са предимствата на сгъваемите кошари за бебета?

Само се чудя дали не са пък твърде меки
Още не съм ги виждала. Аз също може да съм на такъв вариант
За това си взех по голям подлоган, че да мога да поставям бебчето върху него докато го преобличам, а не директно върху дървения плот към кошарката
Имам предвид, че в началото ще е така, докато още не шава много и да ме затруднява...После места за преобличане бол
А и между другото чакам да стане 11-ти, че да се върнеш у наше село и да се видим преди да сме родили - особено за теб се отнася, че знам как скоростно ще ни изненадаш 

Иначе времето е супер за почивка - най-накрая да се наспим като хората в тая жега. То не че с тези кореми може много много да се спи, нооо все пак...