До септември мъничко остана, на бебе ще се радва всяка мама!

• 13 774
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Камелия, Сано максима го има не само по детските магазини, но и по другите, където продават перилни препарата - в магазина срещу нас го има 1.250 кг. за 35 перални мисля и е 9.30 лв. Има го и онлайн - http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=79_91
Моренка, аз съм ги гледала тук комплектите за колички, ама при вас ...  Thinking ще кажат софийските мами  Hug
Еййй, ама днеска се родихме с това временце, а  newsm44 и утре ще е така  Mr. Green

# 271
  • София
Lillebi ,

този Фрош ли имаш предвид?

http://www.frosch.de/en/washing/wool_and_delicate_fabrics_balsam

Този го дават за деликатни тъкани, но е написано изрично, че е за детски дрехи. А много ми се ще да купувам от тези продукти, защото съм много доволна от тях.

# 272
Кали не е този. На линка www.dooyoo.de/haushaltswaren/frosch-baby-waschmittell, обаче е много кофти картинката, ама е майка и бебе...може да го снимам и да го кача, ако смяташ, че няма да се ориентираш Peace

# 273
  • София
Мммм да, ориентирам се, чудно защо този продукт изобщо го няма в сайта на Фрош, но пък като опаковка ми се струва познат. Ще го потърся по магазините.

10x

# 274
  • Sofia
За статистиката аз го взех Сано то за 8.60лв
Иначе този Фрош даже идея си нямам какво представлява, но следващия път ще пробвам него, за да сравня... пък после и Бамбиното ще тествам. Simple Smile

Кали аз явно не съм забелязала тия компл. в пигиса. ooooh!

# 275
Айде пак да се включа и аз.

Благодаря ви за инфото за препараратите.Веси,щом ги има в Пловдив,ще оставя за тогава да купувам оттам,ще ми обясниш къде е магазина.

Аз пак да вметна за мойто свеки,вика ми преди малко:Ех колкото повече наближава момента,толкова повече се притеснявам,за болката при разждането и т.н.
(Човек ще каже ,че тя ще ражда Rolling Eyes)
Малко ми се е убило желанието за покупки,като наближава вече,защото до сега купувах хаотично,сега
усещам,че трябва да купувам най-необходимите неща и въпреки,че имам 10 списъка по цени и марки,пак ми е омотано кое е най-важното...Но ще ми мине надявам се Simple Smile
Ей,мамите с контракции-дръжте се

# 276
И  аз  взех Сано изпрах  някой  дрешки да го пробвам  ими  хареса ,но  и аз ще взема на Фрош да го изпробвам.Но  пък самите  дрешки  стоят по -корави от  нащте ,който са прани  с омекотител та  newsm78се чудя  дали да не взема  омекотител  на Сано -бебе.

# 277
  • морето и сините вълни :)
хммм и аз мисля да си взема един Фрош..аз по принцип сам много доволна от почистващите им препарати мисля че и от праха няма да се разочаровам...

еее никой да не ражда моля моля...да държите фронта ей..аз таз седмица съм на лекар/да видим моя доки кво ще каже вече за тва раждане.и нали пия и аз хапчета за контракции да видим дали ще ми ги спре.Ако ми ги спре лошооо,може да снеса Joy Joy,ама нали споменахме думата секцио предния преглед може и да неми ги спре Peace

# 278
Цитат
А ти защо се притесняваш всъщност да не си сама? 
Абе не съм ама мойто мъж много работа и по цял ден съм си сама, а ми се иска при тоз момент с истичането на водите да не съм сама в къщи че кой знае как ще се ошашкам. То уж ся вика че щял да си е повече време в къщи и от тук да поработва, ама аз докато не го видя тва не вярвам Rolling Eyes.
Ся даже милия се е хванал и от 2-3 дена чисти след тез ремонти а аз само седя и давам поощрения та така Laughing....

# 279
mutra,
Ако много искаш да омекотяваш прането, пробвай да сипеш половин чаша винен оцет (ама светъл) в отделението за омекотителя на пералнята, върши същата работа и е супер безвреден. Може и 3-4 лъжици сода бикарбонат - също става.

Момичета,
За тези, които се притесняват че няма да ви стерилизират помпите, ето как се цеди на ръка:
http://www.breastfeeding.nhs.uk/en/fe/page.asp?n1=3&n2=9#sub4
Гърдата се хваща като на картинката и се притискат нежно палецът и показалецът, без да ги плъзгате по кожата. Не трябва да ви боли. След това отпускате и пак същото движение, докато потече мляко и продължавате. Ако не тръгва, премествате пръстите малко напред към зърното или малко назад към основата на гърдата, докато налучкате правилното положение. Лесно е, а и винаги можеш да си измиеш хубаво ръцете, плюс това не докосваш зърното и млякото, така че ще е чисто.

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 18:08 от basilisk

# 280
mutra,
Ако много искаш да омекотяваш прането, пробвай да сипеш половин чаша винен оцет (ама светъл) в отделението за омекотителя на пералнята, върши същата работа и е супер безвреден. Може и 3-4 лъжици сода бикарбонат - също става.

и на какво ще миришат дрешките след това  newsm78
Ей, момичета, и да не почнете с репетиции за цеденето още отсега  Mr. Green

# 281
Здравейте, мами. Да се запиша и аз за днес, да не пропусна случайно. Тази нощ почти не съм спала, че снощи бяхме на юбилей на бабата на мъжо и там само дето седях седнала около 3,5 часа, като се прибрахме, такива болки ме почнаха и контракции( не нетърпими, но се ужасих, че бебето ще тръгне), та се нагълтах едно хубаво с всичките му там хапчета и то двойна доза, но ... Та към 5 ч. финиширах с но - шпа, освен магнезиите и гинепралите и като съм заспала, то тук си е и хладничко, та мъжо едва ме събуди в 12,30ч.
И аз продължавам да се каня да стягам багажа за болницата, но не смея днес, че коремчето все се обажда и умирам от страх- все пак съм в началото на 8-мия месец и си е супер рано да зараждам точно сега. Хайде, лека и прохладна вечер от мен.

# 282
  • Sofia
Павлинко като спомена за спането, та да ви се похваля .... аз напоследък както не ми се вярваше спя Shocked newsm68... ама по закона на Мърфи започнах да спя защото наближава края, когато появи ли се беба , колкото и да мога да спя, кой ще ме остави newsm78 Wink

Пък аз да знаете какво съм се замислила тук от ден- два Thinking и сега ми хрумна да ви споделя и питам.... педиатър кога се избираше... май трябва да е преди появата на съкровищатата, че нали после педито идва при прибирането ни от болницата, да види бебето....?! newsm78 

# 283
mutra,

и на какво ще миришат дрешките след това  newsm78

На нищо не миришат, поне при мен, ама защото гледам и да не използвам много миризливи прахове за пране. Иначе не знам, вероятно ще си миришат на праха. Оцетът попада върху дрехите силно разреден и мирис от него няма, а содата така или иначе не мирише.
А хипоалергенните омекотители, които съм купувала в чужбина, са без аромат - щото синтетичните аромати са най-големите дразнители за кожата и дихателните органи.
Има си и други трикове за ароматизиране на прането, ама не са подходящи за бебета.

# 284
  • морето и сините вълни :)
охх намен ми е много странно тва цедене ..да взема да дам на мъжо д аме цеди Joy Joy Joyхем 6те му кеф да ма4ка хем раболта 6те върши hahaha hahaha

Бебе-споко бе мила ти няма да роди6 за 5 мин.то да не става ей така-хоп и раждаш.той твоя 6те се прибере 6те те закара спокоино не са 6а6кай..

аз нали казах 4е едно спокойно такова ми е станало.все едно няма да снасям Mr. Green Mr. Green
лека ве4ер мацки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт