Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 334
  • 622
  •   1
Отговори
# 165
Вещи!!!
Ха честито ти!
И честити повалени килца  newsm68 newsm68 newsm68 newsm10 newsm03

Аз съм на П и ще си взема само месце Simple Smile

# 166
  • София
Кажи ми моля те откъде купувате на Маджаров обезмаслените сирена и кашкавали?
От Пикадили, в моловете на Хемус или на Стамболийски.
Дори, ти тия девет кила с Дюки ли ги смъкна и за колко време?
Още не съм ви изчела, сега се връщам назад...

# 167
  • София
Честито Вещи! Simple Smile

Присъединявам се към картичката на Baci Simple Smile

# 168
Вещи, Честито! Пожелавам ти да превземеш върховете, които искаш и да бъдеш все така упорита и режимна  newsm51
И пожелавам наи,  всички останали да достигнем нейните резултати Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 14:07 от PetiteSalope

# 169
  • В полето, под тепето.

За авторката на темата, която е нашето вдъхновение!

# 170
  • София
Баева  Hug като гледам менюто, утре пак ще се хвалиш с минуси! Laughing
Лимонов сок може като подправка, както и лук, и оцет.
Кремвирши твърдо НЕ, въпреки че ако няма подръка друго, по-добре 1 кремвирш вместо 1 баница  Laughing

# 171
Вещи! Честито, мила!
Да си все така упорита и да ни вкарваш в правия път, когато се разсеем! Резултатът ти е впечатляваш, сигурна съм, че след време няма да имаш нужда от лентичка! Усмивка за теб! newsm10 smile3510Честит ти половин рожден ден, щото май всички сме се родили от началото на режима. та..

# 172
  • София
Мислех си, че е етап от диетата  Blush
 Joy Joy Joy
[/quote]
Не си съвсем сгрешила, много важен етап от режима, преди който качаш кило-две,защото задържаш вода,  а след МЦ смъкваш толкова, че и повече.  Joy Joy Joy

# 173
  • София
Поздравления, Пети,

моркови можеш да ядеш в смесените дни, когато са разрешени зеленчуците.

Момичета имам питане: от няколко дена усещам схващане на някакъв мускул на хълбока, не е болка за умиране, но е доста неприятно. Дали няма нещо общо с режима? Аз не мога да си го обясня, но вече 4 ден е така, схваща се само левия крак, а не съм се натоварила физически Thinking Thinking Thinking.

На мене ми се схаванаха прасците на 7-мата нощ май беше и.... казаха ми, че е недостиг на магнезии. Купих си 10 хапчета Магнерот  и ги изпих. После взех витамини Доплер(*1 на ден) и рибено масло Ескимо(взимам по 2 на ден). Сега съм добре.
Абсолютно! Пий калций, магнезий и цинк (има комбинация). Случвало се е и при други момичета.
Пети, честито намаление!  smile3501 smile3501 newsm51

# 174
Вещи честито и от мен.Бъди все така напориста и уверена идавай кураж и на нас.Сега имам един въпрос.Колко време средно продължава смесения период?Днес ми е последен ударен ден и утре минавам и на зеленчуци.

# 175
  • София
Вещи!!!
Ха честито ти!
И честити повалени килца  newsm68 newsm68 newsm68 newsm10 newsm03

Аз съм на П и ще си взема само месце Simple Smile
И от мен честито!  newsm81 Вещи, това е грандиозен успех - половин година си е много време (180 дни!!!) Май няма друг сега с твоя стаж! Благодарим ти, че си с нас, обичаме те!  newsm51  Two Hearts Two Hearts txtloves
И мерси за почерпката, потекоха ми лигите!  bigdance2

# 176
  • София
Вещи, честит празник!  Hug
Бачи с картичката е казала най-същественото! Бъди жива и здрава и благодаря за подкрепата!!!
Приеми тази орхидея с най-добри чувства! newsm51

# 177
  • Варна
Дори, ти тия девет кила с Дюки ли ги смъкна и за колко време?

Не, от 77 до 69 смъкнах на измислен режим, без захар, хляб, без бира и др. подобни, без картофи... нещо като НВД. После обаче задържах повече от месец, а накрая ненадейно се оказах 71 кг в съботната сутрин. Затова почах Дюкан, сега след пет протеинови дни съм на втори смесен ден. А за Дюкан пък се навих, защото колежката ми се стопява пред очите ми тука от два месеца.

# 178
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви много  Hug Hug Hug

# 179
  • София
Виви, средно смесения период продължава 5 дни, но има вариации. Някои момичета правят 5/5, други 4/3, в зависимост от личната необходимост и състояние на организма.

Общи условия

Активация на акаунт