Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 320
  • 622
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Дори, ти тия девет кила с Дюки ли ги смъкна и за колко време?

Не, от 77 до 69 смъкнах на измислен режим, без захар, хляб, без бира и др. подобни, без картофи... нещо като НВД. После обаче задържах повече от месец, а накрая ненадейно се оказах 71 кг в съботната сутрин. Затова почах Дюкан, сега след пет протеинови дни съм на втори смесен ден. А за Дюкан пък се навих, защото колежката ми се стопява пред очите ми тука от два месеца.
Тя във форума ли е? Рзкажи ни нещо за нейния опит. Ние тука сме едни любопитни  #Crazy

# 181
  • Варна
Ще се опитам да я навия да се регистрира и да пише.

# 182
  • София
Вчера вечерта излизахме с приятели и се оказа, че всеки е чувал за дюки и познава поне 1 отслабанал с него. Бях много учудена! Повечето бяха мъже - всеки каза я за колежка, я за майка или сестра. Почувствах се много готино Simple Smile като в някакво тайно общество сме - направо масоните могат да ни завидят Simple Smile

# 183
  • София
Мислех си, че е етап от диетата  Blush
 Joy Joy Joy
Не си съвсем сгрешила, много важен етап от режима, преди който качаш кило-две,защото задържаш вода,  а след МЦ смъкваш толкова, че и повече.  Joy Joy Joy
[/quote]

Да, като се замисля си съвсем права Simple Smile аз имам ужасен апетит преди ... сега ще си ям наволя  Wink
А подуването ми е проблем - направо отивам към 4-5 месец  Tired

# 184
Честита ти 1/2 година на режим, Вещи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Почувствах се много готино Simple Smile като в някакво тайно общество сме - направо масоните могат да ни завидят Simple Smile
да така си е-ние ще станем милиони Joy Joy Joy
Вещи, честито! Твоята упоритост е наистина вдъхновяваща, пожелавам ти все така да умееш да се грижиш за себе си   bouquet  bouquet  bouquet

# 186
  • Варна
Вещи,

искрено ти се радвам.

# 187
  • Балчик
Вещи , поздрави и от мен за успеха ти  newsm51, голямо вдъхновение си за всички. Дано и аз в най-скоро време да се похваля с намаляне на теглото си. Моя колежка доста свали с тази диета и ме съветва да си взема кантарче и да се меря и сутрин и вечер, но ми се струва, че е много крайно все да вися на кантарчето. Вие как мислите за честото теглене? newsm51

# 188
  • Бургас
Честит ти половин рожден ден Вещи
Пожелавам ти още много воля и търпение към твоето телесно намаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tada baloni baloni

# 189
  • София
Вещи , поздрави и от мен за успеха ти  newsm51, голямо вдъхновение си за всички. Дано и аз в най-скоро време да се похваля с намаляне на теглото си. Моя колежка доста свали с тази диета и ме съветва да си взема кантарче и да се меря и сутрин и вечер, но ми се струва, че е много крайно все да вися на кантарчето. Вие как мислите за честото теглене? newsm51
Мисля си, че веднъж на ден е желателно, за да знаеш как вървиш. Обаче човек не трябва да се вманиачава. Два пъти е малко множко за мен.
Ако си обаче в друга фаза - задържаща - аз бих се мерила на няколко дни.
Сега ми е кеф като хвърчат килограмите надолу и затова го правя всяка сутрин - първото нещо е да се метна на кантара.
Застоят и малкото покачване го приемам спокойно и не се тръшкам особено, ама не е хубаво да си мислиш, че си на режим и в същото време един месец да си стоиш на едни и същи кг!  smile3521
Ама днес не мога да се оплача! Изобщо!  bowuu

# 190
  • Пловдив
Мисля си, че веднъж на ден е желателно, за да знаеш как вървиш. Обаче човек не трябва да се вманиачава. Два пъти е малко множко за мен.
Ако си обаче в друга фаза - задържаща - аз бих се мерила на няколко дни.
Сега ми е кеф като хвърчат килограмите надолу и затова го правя всяка сутрин - първото нещо е да се метна на кантара.
Застоят и малкото покачване го приемам спокойно и не се тръшкам особено, ама не е хубаво да си мислиш, че си на режим и в същото време един месец да си стоиш на едни и същи кг!  smile3521
Ама днес не мога да се оплача! Изобщо!  bowuu

Аз пък се тегля веднъж на 10 дена или 2 седмици и винаги съм минус  #Silly

# 191
  • София
Аз се меря почти 2 пъти на ден - 1 път дома и после пак в офиса. В разстояние 40 мин, така че не е,  за да тръся разлика, а само да се порадвам!  Joy

# 192
  • Пловдив
Ами по принцип различните кантари теглят в повечето случаи различно. Ако този в офиса тегли по-малко да не си помислиш че е от пътя Wink

# 193
  • София
Аааа, не! Този в офиса е + 2 кг, но си вървят заедно - вкъщи съм 63-64 - в офиса - 65-66
Аз харесвам този вкъщи повече, разбира се!  Laughing

# 194
Аз пък колкото пъти мина през спалнята-все скачам на кантара, и аз не знам защо- не очаквам нищо, и вземам в предвид само сутрешното теглене, ама все пак си скачам отгоре, даже вече и мъжа и той така прави- хапне -тегли се, пийне-тегли се Joy Joy Joy, той е още по-смешен, защото е с абсолютно нормално тегло и нито иска да сваля, нито да качва, ама все му е любопитно колко е изял или изпил Laughing

Общи условия

Активация на акаунт