Информативно за хомеопатията

• 431 633
  • 682
  •   1
Отговори
# 255
Вярвайте си колкото искате, това нито ще увеличи, нищо ще намали шарлатаните (хомеопатите). Нека ви баламосват със сладки приказки. Joy Joy Joy

# 256
Здравейте, някой който е употребявал phosphor-homaccord  може ли да ми каже как го прилага, директно в гърлото или се накапва в течност и се пие?

# 257
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Ако е на гранули под езика, ако е течно се капе по 4-5 капки под езика! Това е за всяко ХЛ!

# 258
Да разбира се, имунната система на децата "съзрява" между 4-тата и 6-тата (понякога и до осмата) годинка на детето.

Интересно как "съзрява" непосредствено след замяната на традиционната медицина с хомеопатия, без значение от възрастта.  newsm78

# 259
Голямата полза от хомеопатията (и единствената) е, че не давате рано антибиотици. Ранното даване на антибиотици при едно вирусно заболяване води до срив на имунната система и съответно до усложнения.
Същият ефект бихте постигнали ако давате нурофен и парацетамол, както и други симптоматични средства.

# 260
  • Добрич
Тя Софарма си печели достатъчно и без ние да я спонсорираме. Така, че всяка подобна агитация в тази тема за закупуване на стандартните лекарства е напълно излишна и безмислена, защото няма да има ефект от нея.

Не виждам с какво нурофена и парацетамола са по-добри от хомеопатичните препарати.  newsm78

Все пак, както вече неведнъж се спомена темата  е само информативна.

# 261
Информативна, но и заблуждаваща. Имам доста приятелки, които пълнят джобовете на хомеопати и хомеопатки. Прегледите при хомеопат да не би да са по-евтини?
Също така познавам и доста, които след хомеопатично лечение влизат в болница със сериозни усложнения.
Какво ще кажете за това?

# 262
  • Добрич
Информативна, но и заблуждаваща. Имам доста приятелки, които пълнят джобовете на хомеопати и хомеопатки. .....

Пише се и се чете хомеопатички. Нищо лично.

# 263
yonka.petrova,
Трудно е човек да се пречупи и да погледне извън рамката, но аз лично успях да се убедя в ползите на хомеопатията - продължително хронично заболяване буквално се изпари пред очите ми само за 2 дни!

# 264
Предлагам госпожата да си опресни знанията за ароматните амини, преди да рекламира парацетамол препаратите, особено твърдението, че вършат същата работа. Ако смята, че има излишен черен дроб, да го дари на някой нуждаещ се, който ще го цени и пази Grinning

# 265
Записвам се да следя тази тема - семейно имаме разни алергии, които трудно борим с традиционната медицина. Сега минахме на хомеопатия и има някакъв успех  Peace

# 266
Не е задължително да се ползва парацетамол. Имам предвид антипиретици и противовъзпалителни - може нурофен или метамизол например. Но не трябва да се избързва с антибиотиците.

# 267
# 268
Информативна, но и заблуждаваща. Имам доста приятелки, които пълнят джобовете на хомеопати и хомеопатки. Прегледите при хомеопат да не би да са по-евтини?
Също така познавам и доста, които след хомеопатично лечение влизат в болница със сериозни усложнения.
Какво ще кажете за това?

Лелеее.тези хомеопати направо са станали мултимилиардери и сега не работят вече,няма нужда.
Чакай да видя само един пример за терапия на традиционната медицина:
А!Бедните те...
http://www.nature.com/bjc/journal/v106/n6/fig_tab/bjc201260t5.html

# 269
Тази тема не е ли "Информативно за хомеопатията?". Може ли да пишат тук тези, които имат какво да кажат за хомеопатията. А тези, които не смятат това за лечение, моля, направете си друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт