Информативно за хомеопатията

• 431 583
  • 682
  •   1
Отговори
# 240
Говоря за гнойни ангини. Нали разбираш, че катаралните (червени и подути сливици без гной) не ги броя. Излекувай гнойна ангина с хомеопатия и ела да ми се похвалиш.

# 241
  • Добрич
Да, вече съм излекувала.

# 242
Като те слушам едва ли правиш разлика между катарална и гнойна ангина. Но какво ли ме интересува?
Най-много да си докараш хроничен тонзилит.

# 243
  • Добрич
Трябва ли да пиша, че гнойта е всъщност мъртви левкоцити?... В случая, полепнали по сливиците....

За 5 години и половина дъщеря ми е пила само веднъж антибиотик. Всичко сме лекували с хомеопатия.  А тя преди боледуваше доста. Всеки сам избира лечението си.  Ние предпочитаме да не си тровим детето с излишна химия и сме благодарни, че хомеопатията ни предоставя тази възможност.

Разбирам, че твоят избор е друг, но това няма никакво значение за мен.

И да допълня - едната гнойна ангина, беше при мен.

# 244
  • Пловдив
Вела,не си хаби думите Peace Г-жата е просто така настроена Против,че... Crazy

И да Ви поканя в темата с "въпросите",щото тук тази е информативна Peace

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:25 от tandonova79

# 245
Така, явно си поддържате инфекцията в къщи и си я предавате взаимно. Това че процеса хронифицира (не се излекува) води до задържане на бактериите в криптите на сливиците. Това си е ваш проблем. Темата за антибиотиците прекалено се преекспонира, толкова деца израстнаха с антибиотици и какво им стана? Друг е въпросът за ранното използване на антибиотици. Определено смятам, че не трябва да се бърза с антибиотиците (при вирози - 95% началните инфекции те не помагат), но има ли гной - единственото правилно лечение са антибиотиците. В противен случай рискувате инфекцията да хронифицира.

# 246
  • Добрич
Човек си избира в какво да вярва. Истината всеки я разбира различно.

Моето семейство е доволно от лечението с хомеопатия и я препоръчвам горещо на всички. Според мен доста от хората не я опитват, не защото са против, а защото цената на прегледите им се вижда скъпа.

Редица заболявания, за които стандартната медицина е безсилна и не може да помогне, се лекуват успешно с хомеопатия. Не говоря наизуст, а от собствен опит. Включително и хронични, но не виждам смисъл да изброявам.

Няма да продължавам диспута, защото е безмислено. Който иска да се трови с химия - да се трови. Това не ме засяга.  Който иска да се "самоизлекува" с хомеопатия - също да го направи. Горещо го препоръчвам.

Всеки живее според собствените си разбирания.

Успешен ден на всички!

# 247
Като искате вярвайте и на Баба Знахарка. Преди близо една година лекарят на Японския император официално нарече хомеопатията "най-голямата шмекерия на 21 век".
Поздрави на всички заблудени!

# 248
Вела,не си хаби думите Peace Г-жата е просто така настроена Против,че... Crazy

И да Ви поканя в темата с "въпросите",щото тук тази е информативна Peace

tandonova79 , може ли линк към темата с въпросите
Благодаря ти   bouquet

# 249
# 250
Така, явно си поддържате инфекцията в къщи и си я предавате взаимно. Това че процеса хронифицира (не се излекува) води до задържане на бактериите в криптите на сливиците. Това си е ваш проблем. Темата за антибиотиците прекалено се преекспонира, толкова деца израстнаха с антибиотици и какво им стана? Друг е въпросът за ранното използване на антибиотици. Определено смятам, че не трябва да се бърза с антибиотиците (при вирози - 95% началните инфекции те не помагат), но има ли гной - единственото правилно лечение са антибиотиците. В противен случай рискувате инфекцията да хронифицира.

Глупости. Като студент хомеопат и като майка с опит доста съм изписала из интернет пространството за бившия хроничен тонзилит и хипертрофия на сливиците при голямата ми дъщеря, чинно лекуваните инфекции всеки път с антибиотик, докато стигна до хронифициране. Заповядайте на преглед, документирано и с лекарски документи, и с видео, откакто спрях всякакви стандартизирани лекарства, да отбележим заедно "преди" и "след".

# 251
Да разбира се, имунната система на децата "съзрява" между 4-тата и 6-тата (понякога и до осмата) годинка на детето.

# 252
Сигурно Laughing Точно поради тази причина изчезват доброкачествени образувания или например брадавици и бенки на 33-годишни, защото на тази възраст имунната им система "съзрява", за да ги "пребори" ooooh!
Спирам. Алекс, извинявай Embarassed

# 253
  • Sofia
и аз съм лекувала децата си и себе си  с хомеопатични и сме имали ефект,напр.вчера сутринта сина ми стана с пресипнал глас,дадох му няколко пъти през деня Хомеовокс и днес е добре

# 254
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул

Защото с антибиотика няма да хронифицира, а ще избие някъде другаде и ще доведе до още по-големи проблеми в организма.
А за лечението на гнойна ангина, бели сливици, червено не се виждаше успешно излекувани на 3, 4 и 36 годишен индивид!!! Няма повторение и никакви други странични действия като избита чревна флора например!  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт