20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 623
  • 339
  •   1
Отговори
# 60

Майка ми е добре - днес нищо не я боли, бодро ходи за зарзават, после с баба ми правиха сарми. Кръвната и картина имаше подобрение вчера, а и апетит повечеко има. Освен това се разбрахме, че може и да няма местастази в черния дроб, защото явно е карала Хепатит Б на крак и тези петна може да са изменения от хепатита. Сега си чакаме резултатите от биопсията. Само не мога да я накарам да намали пушенето...  #Cussing out

Hear Again, много се радвам за майка ти  Hug   

Не можеш ли да я накараш да пробва тия никотиновите лепенки или дъвки та поне да понамали? Свекър ми и той беше заклет пушач ама като му откриха рак и спря да пуши на минутата.....

Да и аз това се чудя  newsm78 ,и аз познавам хора на които това им е достатъчно за да обърнат живота си на 120 градуса .

бенсон....и аз го гледах спешъла за семейството, гледах с недоумение- а как имат график за 1та им тоалетна и баня - нали си строеха сами къща много по гляма ,дано да са я построили.
Как именуват децата си направо ме разбиват.Най готиното от всичко е че всичките им деца са здрави и прави ,явно имат страхотни гени.

# 61
ок, ясно за кучетата!

джена, какво му е лошото на даниел? на бубка дани много добре си носи името! вики е права - не го казвай избраното име, и без това като се роди ще получиш една кола непоискани съвети за всичко:)

ктб и бенсон, това сериозно ли е??? тази жена  ще да има много голямо сърце (и други неща), те хората се чудят как две могат да обичат еднакво, изхранят и прочие, а на 17та степен - браво на който може:)!

хиър, майка ти някога опитвала ли е без цигари? може да мисли, че не може. защо не я помолиш примерно да не пуши сутрин до обяд и полека...кофти на стари години навици да сменяш, ама нали е урок..

# 62
джена, какво му е лошото на даниел?

Охххх, нищо не му е лошо беееееееееее, да няма недоразбрали, пак да обясня - моят избор беше Даниъл - много си го харесвах, даже и Дидко му виках до онзи ден. Свекърът обаче иска да е с неговата буква "Н" - и ние търсим име да почва с "Н". Това е!

Иначе за неказването предварително, именно, и аз затова мълчим сега, щото и без друго не съм 100% сигурна че е супер, но ще свикнем и ние и вие  Mr. Green

# 63
Hear, а така, само хубави неща да се чуват отсега нататък  Hug

Duggars са си безотговорни за мен Crossing Arms. Не е редно големите деца да отглеждат по-малките докато родителите гукат как децата били благословия.

# 64
 Ами мъж ми като се е флюбил в името Ethan за момче и от сега си крои планове -ама на БГ ще се произнася къде по различно заради пустия му 'TH' звук.Много е трудно да намериш име което да съвпада с изискванията на 2 култури и 2 езика. Иначе и Елла за Невена я гласех ама....

Пак питам ..бе никой не каза идея за видеокасетите дето питах преди?!

# 65
Нямам идея за видеокасетите-попитай в библиотеката...в някой бг-клуб...в някоя ментъл-инститюшън....

# 66
Имало нова тема, и то каква...

Заглавието е много готино  Wink
Със сълзи се смях на братята Зоро и Малборо  Joy Joy Joy
Нямам право да изказвам мнение, но все - аз бих избегнала имена като Налександър и Ниван, защото ще звучат непознато в САЩ и комично в България..
Hear Again,  много хубави новини, само дано намали цигарките малко...
Връщам се да чета листа с уникалните имена  Mr. Green

Аз пък да се похваля - вече уча за драйвинг теста - мъжът ми го взе днес, аз съм другата седмица.
Скучно ми е сама у нас, а и днес е мрачно точно по Сиатълски..
Попремина ми първоначалната еуфория и сега ми е едно такова.. празно и странно, дано мине това усещане скоро.

Лек ден!

Ще те хване homesickness, няма начин, но не е страшно! Мисли за хубави неща, отдавай се на приятни занимания, опознавай Сиатъл и търси приятели. Сега като вземеш книжка ходи насам-натам, доброволствай както съм ти казвала, спортувай, чети книжки на английски да си разшириш речника, местната преса също, за да се почувстваш част от това място. Вече там ще живееш.

# 67
вики за какво иде реч?

джена, стига бе! толкова чак се е запънал за буквата си? направете му густо, ама малко отживяло да насилваш родителите...да е здраво детето!

въпросът за 17те деца е как родителите имат такъв огромен ищах?! то не е като да забременееш на всеки опит...15 раждания. кой ги финансира впрочем?!?

# 68
Малеее, 14 отговора публикувани докато четях!! Днес не мога да ви насмогна  ooooh!, както  нямам време да седна пред компютъра, отворила съм я тази тема сигурно от 2 часа, а не съм прочела 2 мнения. Връщам се на поправка  Laughing

# 69

Да и аз това се чудя  newsm78 ,и аз познавам хора на които това им е достатъчно за да обърнат живота си на 120 градуса .

Дядо ми, бог да го прости, пушел. Открили му нещо в белия дроб, изрязали го и той спрял да пуши. Почина от инсулт 40 години по-късно. Но дъщеря му, майка ми, не е като него... Деспотичен характер е и никого не слуша. Може би ще послуша докторите, ако и наредят да спре, но те я приемат в кабинета си и всички палят цигара и дискутират ехографските и находки...  ooooh! Но аз опявам де, пък да видим докъде ще стигнем. Ще ми се сопне скоро сигурно.

# 70
Evanscent, ти вече си се адаптирала 10 пъти повече, отколкото аз за първите ми 2 години. Ох, такъв cultural shock ми беше, че още ме пробиват тръпки като се сетя... Ама и ние попаднахме в един гаден район (блажка - Джърси Сити как ти звучи като за първи впечатления...  )

(аз май трябва да променя "заглавието си" на 10 години вместо 9  newsm78)

Тандури, нали се разбрахме, бързаме към 22ра тема, а ти сънувай... не се помайвай... много очи те гледат...

# 71
Evanscent, ти вече си се адаптирала 10 пъти повече, отколкото аз за първите ми 2 години.

Точно щях да кажа - драйвинг тест вече   bouquet? Аз първата година живеех в една мъгла, едвам оправях даймс и куотърс. Все едно някой ме беше ударил с мокър парцал - толкова бях неадекватна.

# 72
хаха е 22ра задължително трябва да я кръстим в чест на съня на Тандурка-озаглавяващите да си вземат бележка  Laughing

хот ...имам 60 видеокасети с хубави филми и не искам да ги хвърлям ами да ги даря или дам някъде.. ама къде newsm78

# 73
Охо, еvanеscent, добре дошла  Grinning

# 74
victoria, пробвала ли си http://www.freecycle.org/

Общи условия

Активация на акаунт