20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 520
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
 Laughing Аз така спрях да пращам, след два-три неуспешни опита... А и като започнем да си прехвърляме едни гигантски файлове, пък тя после трябва да ги записва, пък да ходи с диска да поръчва... Хич не проработи!
И аз много се зарадвах като разбрах за този вариант, много е лесно и ти решава проблема директно.

# 271
 Понеже си сортирам буукмаркс в момента гледам съм запазила един много готин уебсайт,за бременните ни мами тук-ако ви е любопитно какъв ли ще е цвета на очите на бебчо .На мен лично ми позна.

ЦЪК ТУК

Зора..същата работа сме и ние,трудна работа с компютъра . Много ми хареса как са се постарали да направят сайта-много обещаващо.

# 272
Чудесно Зора! Благодаря, ще го изпробвам.

Анет, и аз бях замислила за нещо подобно, ама не знам дали ми се носи в България. В момента съм сложила мораториум на покупките на играчки. От друга страна, изглеждат доста малки, май даже са подходящи за самолета.
Останалите - как смятате има ли смисъл да се носят играчки от тук в Б-я? Там има много сега, ама дали е същия изборът? newsm78

Виктория, не знам дали позна - дава само възможности, Марти май е улучил по-малкия процент със зелените си очи, като има толкова много кафявооки в семейството. Изобщо това дете не прилича ама въобще на мен - едно малко русначе си е направо.

# 273
Бистре, играчките в България са драстично по-скъпи и няма избор, в сравнение с тук. Съветвам те, ако имате място да си вземете някои от любимите неща. Скоро търсих за кръщелницата ми подарък в България, цените са почти двойни, на марки като Фишър Прайс и т.н.

# 274
.......отдавна се каня да ви споделя..към родителите на деца около 15 м и нагоре-голям успех у нас има един тубус с малки пластмасови гадини(от динозаври,през джунгла,до океано-обитатели). Стефан им е голям фен,много си играе с тях,но вече не лапа (има малки и може да им отхапят някоя част и да се задавят..)..сестра му не пада по-долу-сортират ги по вид,броят,битки им организират..много успешна играчка,само дето се пилеят и после се насъпват..
тип

http://img.alibaba.com/photo/10277723/16_Different_Kinds_Of_Wild … Animal_Figure.jpg

нашите са като истинки докарани,много ме кефят...
Тези играчки са супер!!! Моите деца им бяха абсолютни фенове, в какви ли не разновидности ги имаха, все още ги подритвам оттук-оттам.  Години наред им държаха интереса, тези дребни животинки са меродавни като Легото! Какво ли не беше с тези животинки: ферми и зоопаркове от Лего им сглобяваха, пък в редици ги строяваха, пък в колони, пък в кръгове, пък на театър помежду си играеха животните, пък очертания с пастели и моливи върху хартия им правеха, или отливки от пластелин, в банята като се къпят, тези животинки пак с тях, пастели между лапите им пъхаха да ги учат да рисуват, 100% пропускам и други функции. И са евтини при това, ние от Маршал обикновено ги купувахме тези туби с животинки, абсолютно ги препоръчвам и аз!!!

# 275
Елла пък се влюби в това ЦЪК
играе си доста от 3 дена вече.

Аз това го бях пускала тука като търсих подарък за РД на Елена, добре, че и ти каза, че малката се забавлява с него, че се бях запалила много Simple Smile

Момичета аз много не пиша, ама адска мигрена ме е тръшнала и едвам попрочитам по малко... Confused Ужасно мразя да ме боли глава! Rolling Eyes

# 276
.......отдавна се каня да ви споделя..към родителите на деца около 15 м и нагоре-голям успех у нас има един тубус с малки пластмасови гадини(от динозаври,през джунгла,до океано-обитатели). Стефан им е голям фен,много си играе с тях,но вече не лапа (има малки и може да им отхапят някоя част и да се задавят..)..сестра му не пада по-долу-сортират ги по вид,броят,битки им организират..много успешна играчка,само дето се пилеят и после се насъпват..
тип

http://img.alibaba.com/photo/10277723/16_Different_Kinds_Of_Wild … Animal_Figure.jpg

Тези играчки са супер!!! Моите деца им бяха абсолютни фенове, в какви ли не разновидности ги имаха, все още ги подритвам оттук-оттам.  Години наред им държаха интереса, тези дребни животинки са меродавни като Легото! Какво ли не беше с тези животинки: ферми и зоопаркове от Лего им сглобяваха, пък в редици ги строяваха, пък в колони, пък в кръгове, пък на театър помежду си играеха животните, пък очертания с пастели и моливи върху хартия им правеха, или отливки от пластелин, в банята като се къпят, тези животинки пак с тях, пастели между лапите им пъхаха да ги учат да рисуват, 100% пропускам и други функции. И са евтини при това, ние от Маршал обикновено ги купувахме тези туби с животинки, абсолютно ги препоръчвам и аз!!!

Още едно доказателство, че най - обикновените детски играчки са и най-харесвани...

# 277
Jenna...много си кратка ,как си?Сега се сетих че попита за болките в корема.Аз също ги имах от време на време но до нищо не доведе,имах и стягания т.е контракции но без болка,корема ми ставаше като камък и то за 3-4- минути ,а в някои дни ми се стягаше през 20 мин,брррррр  много странно усещане,сигурна съм че всички тук знаят за какво говоря.А ти стискай крака ,много е рано за бебчо още.

# 278
Елла пък се влюби в това ЦЪК
играе си доста от 3 дена вече.

Аз това го бях пускала тука като търсих подарък за РД на Елена, добре, че и ти каза, че малката се забавлява с него, че се бях запалила много Simple Smile

Момичета аз много не пиша, ама адска мигрена ме е тръшнала и едвам попрочитам по малко... Confused Ужасно мразя да ме боли глава! Rolling Eyes

Тандури...айде да ти минава главата че липсваш тука,при теб хронично ли е?! -аз никога не съм имала мигрена ,предполагам е ужасно.

# 279
тип

Отивам да ги търся!

Тандури, дано да ти мине бързо!

# 280
За имената се оплаквате,гледам....да не ви описвам как всеки(абсолютно всеки) разговор свързан със  спелването на името ми ,започва с :"ама сигурна ли сте,че е така?" (Hristina)...ама,си ейч ли...ама,как така....Аз се инатех,представях се Х... дълго време,но като започнеше едно хриптене,и в крайна сметка пак ми казват Кристина...та,отучиха ме бързо,де:))
   Моят син е на вълна тенджери ,тави,бъркалки-вади се всичко от шкафа и се започва готвене  ooooh!

# 281
   Моят син е на вълна тенджери ,тави,бъркалки-вади се всичко от шкафа и се започва готвене  ooooh!

Същото е и у нас Simple Smile

# 282
Здравейте. Hug
Темата за паспортите мие болна тема Sad ама много ме е яд. Кандидатствах за паспорт на сина ми в началото на април и още го няма. Ама преди 3-4 седмици като полудях като взех да им звъня да им разправям че ще пътувам на 8 август / истината е на 18 септември, ама чакам повече от 16 седмици/и добре че звъннах оказа се че през името на синът ми е сбъркано. В интерес на истината очаквах да сбъркат ама фамилното име Катранджиев / Katrandzhiev/  Ами обещаха днес до 10 4аса паспорта да е тук и аз да летя. Ще видим какво ще стане. Ще пиша тази вечер.
Хиляди Hug от мен

# 283
Анет, с тези играчки ме върна в детството. Заедно с Лего ми бяха ЛЮБИМИ!!! Аз имах и едно индианско семейство и то идваше с тези животни също. Аз като малка съм живяла в Африка и от там ги имах тези играчки. И от личен опит / Laughing/ ви казвам, че тези играчки са невероятни. Децата обичат животните и въображението им работи страхотно около тях /явно/. С кукли не съм си играла толкова, по-скоро си играех с дрехите на куклите, защото имах и един комплект как да плетеш и шиеш, едни много интересни джаджи, но бях по-голяма.

Много добре ме сети за тези животни и аз ще ги купя да ги имам.

# 284
Тандурка - да минава скоро главата!

Общи условия

Активация на акаунт