20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 504
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Ох не ме питайте за главоболието! Направо е АД! Почвам да си мисля, че не е само мигрена и ще взема да си запиша час, тука имаме един център по главоболие, само все ме е страх, че ще искат с някакви силни лекарства да ме тъпчат, че нали още кърмя, пък те непрекъснато ми обясняват как нямало значение ( да да! #Cussing out). Майка ми е така, тя има шипове, които и растат към гръбнака...направо се шашкам да не е по наследство, но пък аз имам травма на главата като малка със загуба на съзнание, май ми е време да си направя един скенер, че то така не се живее.  newsm78 #Crazy

Анет, аз съм им хвърлила око на тея играчки от много време, ама пусто Елена е много малка, вече отхапа единия крак на една от кравите на батко си и не смея.  Rolling Eyes

Джена, Hug

Гледам се обяснявате за стикери по стените, да ви открехна на няколко сайта Wink
http://www.wallnutz.com/JungleThemeRoom.html
Значи като този в нета има сигурно 1000, ето ви малко от тях:
http://www.murals-for-kids-rooms.com/Level%202/DIY/DIY%20services.htm
Има за лепене, има за рисуване, на кой каквото душа му сака Simple Smile
Аз сега съм на вълна как да направим догодина ремонт с възможно по-малко пари или как да спечеля от тотото и само събирам тука линкове, идеи, чертая  Laughing Joy На мъжът ми лошо му става  hahaha

Бистра, мерси за Имитрекса, ама не мога докато кърмя.  Cry

Джи, направо си те представих Simple Smile Да се смееш ли, да плачеш ли,сладурана Simple Smile

# 316
Джи, на бач ли се връщаш? А как се отразява на малкия? На теб е ясно Mr. Green, ама той плаче ли, заиграва ли се с другите дечица?

Положението е далеч по-добро от моите представи (които бяха апокалиптични, разбира се). Като го оставям се усмихва на децата (той се радва страшно много на деца още от преди; към възрастни е по-резервиран), та се усмихва (леко криво Tired), оставям го и се изнасям на пръсти, но ми казват, че после поплаква, но било в рамките на нормалното за тези първи адаптационни дни (бяхме се разбрали да ми звъннат, ако нещата излязат извън контрол). Намирам го все заспал, като отида да си го взема, значи не седи и не ме чака ревейки, все пак. За мен е важно, че не отказва да се храни -  нито там, нито после вкъщи, не е омърлушен и нещастен, а напротив - крещи, вика, радва се, подскача, бърбори, като се приберем, което ме кара да си мисля, че не са му потънали чак толкова гемиите (за разлика от моите, които избълбукаха подводно още първия ден). Те са общо 5-6 деца, слава Богу, и са все под годинка, даже има едно 9 седмично; та колко се заиграва не знам, но една малка дама го приближи (11 месечна) и му каза "бейби" и му се усмихна Grinning и нашият нямаше нищо против. Flutter

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 03:14 от Джи

# 317
Аааа Естел,сетих сеее  hahaha
  Tandoori ,акопунктура обмисляла ли си?Или си пробвала вече?

# 318
нещо такова...наскоро писах в една тема...та това е най-прясно сравнение(помните ли ролята й в 'Големите надежди"?)

Е да де - тя е същата на снимката  Laughing, Ан Банкрофт в Абитуриента (така ли се казваше филма?)
Значи сме си дошли на думата !

# 319
...но една малка дама го приближи (11 месечна) и му каза " бейби" и му се усмихна Grinning и нашия нямаше нищо против. Flutter

Ексюз мииии???? Какви са тия малки дами, мамо Джи, моля, а? А? (айде и аз да не пропусна форумския жаргон Wink)

Тандури,  Hug
Пробвай нещо кофеиново, топъл компрес на челото (или душ), също масажирай между пръстите на ръцете и отзад на глезена на крака. При мен тази комбинация помага, поне понякога.  Confused
Анет, идея нямам за какво ми говориш, да не би да обясняваш всъщност нещо на Джи?

# 320
Ох не ме питайте за главоболието! Направо е АД! Почвам да си мисля, че не е само мигрена и ще взема да си запиша час, тука имаме един център по главоболие, само все ме е страх, че ще искат с някакви силни лекарства да ме тъпчат, че нали още кърмя, пък те непрекъснато ми обясняват как нямало значение ( да да! #Cussing out). Джена, Hug

Майка ми беше така за известен период със силно главоболие, по-силно от обикновено, тя е склонна пък такова нещо. Преглеждаха и мозъка на скенер - нищо. Оказа се, че не се е усетила колко много е качила диоптрите, и носи слаби очила.
Не че поставям диагнози, но това е една от вероятностите.
Съпругът ми получава мигрена, но там е не само главоболие, а и гадене с повръщане. Оправят го тишина и сън.

# 321
КТВ- ами така ми е по документи когато попълвах документите за лична карта и паспорт трябваше да подпиша декларация за името / т.е. че нямам нищо против как ще е изписано/ Ама съм била голяма бяла птица преди 3 години Embarassed
Джи пиши за бебчо всеки ден как изкарва в детската градина- че и мен ме чака това скоро време
много Hug на всички

# 322
MrsG , всъщност на Бубка говорех отде купих гадините..екскюз миииии Simple Smile
Тандури,има инахалторни препарати,к възможно най-малко минават в кръвообръщението..ако е много зле положението де...

# 323
...но една малка дама го приближи (11 месечна) и му каза " бейби" и му се усмихна Grinning и нашия нямаше нищо против. Flutter
Ексюз мииии???? Какви са тия малки дами, мамо Джи, моля, а? А? (айде и аз да не пропусна форумския жаргон Wink)

Еееее, ама вие сега последно какво - ма не бил от Бостън, ма малък бил, ма туй, ма онуй - ами Манго и той хора, и той търси щастието. Laughing Пък и като гледам, пак каки го заглеждат...Не е късно да си ревизирате изискванията Wink, той в Бостън ще иде да учи, ама да не е късно за китка тогава.... Laughing (Шегувкаме се, знаеш)

Тандури, синузит, скрит? На брат ми след години главоболие, очни прегледи, скенери на главата и т.н., не искам да ти казвам какъв зверски синузит му се откри (без хреми, кихане и кашляне) + проблемен зъб под синузита. Мисли и в тази посока.

Мария75, ще пиша, ако искаш и на лични, да не занимавам аудиторията чак толкоз, мога да си представя колко те вълнува.Simple Smile Добър ефект от училището - спи като къпан вече сигурно час и половина! Twisted Evil

# 324
Ох не ме питайте за главоболието! Направо е АД! Почвам да си мисля, че не е само мигрена и ще взема да си запиша час, тука имаме един център по главоболие, само все ме е страх, че ще искат с някакви силни лекарства да ме тъпчат, че нали още кърмя, пък те непрекъснато ми обясняват как нямало значение ( да да! #Cussing out). Майка ми е така, тя има шипове, които и растат към гръбнака...

Tandoori, и при мен ситуацията с мигренозните главоболия е абсолютно идентична,а за капак като се променя времето/налягането или като се нервирам за някоя глупост съм направо абонирана за разкъсващо главоболие. След толкова години битки установих че ми помагат Саридон /отдавна спрян от бг мрежата/ и Аулин... обаче Аулинът е доста силен и не е добре да се взима редовно, само като става нетърпимо положението. Опалкох се на гинеколожката и тя ми предписа тук Fioricet, но в safefetus.com дават противиречиви мнения и не го пия, стискам зъби...

Във вторник летя за София за 2 седмици ваканция - ако искаш, ще ти взема Аулин и ще ти го пратякато се приберем септември... апропо, ако на някой мога нещо да помогна из София, или да донеса - да се обади!

# 325
-апропо, ако на някой мога нещо да помогна из София, или да донеса - да се обади!
Ако обикаляш из пазари(или където сега продават такива) за  употребявани книги,и намериш копие на "Карлсон,който..."-може да купиш една.....да не се отплесна само със списъка,че... Embarassed

# 326

но една малка дама го приближи (11 месечна) и му каза " бейби" и му се усмихна Grinning и нашия нямаше нищо против. Flutter

Въх лелеее, някоя любов ША завъртите виждам, ще изпокапят дамските сърца из форума Mr. Green

Абе вече и на 17та страница, а нова тема няма. Никой ли нищо не е сънувал?

# 327
Тина, не съм пробвала акупунктура, мисля първо да изясня защо така се получава и след това да го лекувам и не съм отхвърлила и този вариант на лекуване.

Блажка, аз първо за там мислих- не е от очи. Ходих, качила съм малко, вярно е, сложих очилата, обаче главоболието не минава.  Rolling Eyes

Анет, не го знаех това за инхалаторите! Ще потърся непременно!Мерси!

Джи, няколко пъти са ме гледали и са ми правили снимка, нямам синузит, така че и това го изключвам като вариант.  Confused

Индиана,мерси за предложението, но аз имам аулин цяла торба, защото и мен само това ме спасява, обаче като кърмя не смея да вземам, освен ако не съм пред умиране.  Rolling Eyes Аз съм точно така- с гадене, с чувствителност на светлина, на шум, направо е побъркващо! И то хайде да беше еднократно, ама то е през ден, понякога продължава със седмици. Направо не мога да функционирам нормално, защото всичката си останала работа я върша с огромни усилия!

# 328
  • Boston, MA
Оф, и аз драйфам от мигрена - последния път се скъсах - цял ден, това беше една от най-страшните, два дни ме държа и хапчетата не помогнаха. Тишина и сън (само дето детето реве пред вратата и се чувствам най-лошата майка на света).

... Опалкох се на гинеколожката и тя ми предписа тук Fioricet, но в safefetus.com дават противиречиви мнения и не го пия, стискам зъби...
...

Пила съм го, Имитрекса е много по-добър. Но не става за бременност и кърмене. Докато бях бременна, стисках зъби и пиех Тайленол с кафе - за щастие нямах големи пристъпи де, нормално високото ми кръвно беше станало нормално и се чувствах добре.

Намерих животните:
http://www.amazon.com/gp/product/B000BZ6TZE/ref=wl_it_dp/103-420 … lid=22OQQK8REE3KA

# 329
Тандурка,има имитрекс и зомиг инхейлъри,моя близка ги ползва бременилски..разучи..
*
Бубка,баш това е идеята..днес гледах на анимал планет,в тойсъръс,

http://www.amazon.com/Toy-Major-Trading-Bd-Sealife/dp/B0007V62RM

5 кинта на тубус,тематични (тубус с джунгла,друг с океан,трети с динозаври); гледай да са хубава изработка,пусто че изхвърлих етикета на нашите,чудно да направени..

Общи условия

Активация на акаунт