Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 634
  • 590
  •   1
Отговори
# 150
В единия случай инициативата идва от самия оператор / набиране на средства за пострадалите в Цар Калоян/. В другия случай инициативата е от частно лице подало молба и т.н и подлежащо на проучване на случая и куп други бюрокращини  #Cussing out не са само НЗОК специалисти в тази насока Sick Sick
Сега като се замисля не съм убедена, че единия от документите не е именно документ от НЗОК за разрешение за набиране на средства Embarassed Embarassed
сори за спама да не разводняваме много темата на Криско все пак!

# 151
А трябва ли на всяка цена да има транспорт със специялно оборудван самолет?

# 152
Знае ли някой кога е заветното заседание на НЗОК  #Cussing out

Дали има някакво развитие по случая?

# 153
Мисля да попитам в магазина до нас дали мога да сложа кутия за дарения. Виждала съм такива и незнам точно как става, но може и да се съгласят.
Бог да пази и закриля Криско и семейството му Praynig

# 154
Днес говорих със шефовете ни за осигуряване на финансова помощ на семейството на Криско - толкова дарения сме правили, надявам се, че ще се съгласят. Чакам отговор - дано да е положителен! Praynig

# 155
Радвам се ,че малкото слънчице е в къщи с мама и цялото семейство,пращам цялата си майчинска топлина на Криско Hug.Аз имам брошури за Криско ,но нали татко Ицо  помоли да спрем всякакви подобни инициативи,така че не зная сега може ли да ги раздаваме ,или по-добре на newsm78.Все си мисля ,че колкото повече хора са запознати със случая,толкова по-добре.
Имам една молба,хайде дайте по един глас още и за майката на това момченце,моля ви,не може "нейната мечта"да е по-важна от още един човешки живот!!! Praynig

# 156

Имам една молба,хайде дайте по един глас още и за майката на това момченце,моля ви,не може "нейната мечта"да е по-важна от още един човешки живот!!! Praynig
И аз това помолих в темата за Елвира,но май никой не прочете.Едва ли "нейната мечта"  е по-добрата идея.Даже незнам какво прави тази нейна мечта сред първите 6???Моля ви гласувайте за Елвира!
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=

# 157
Мили мами, нека, помагайки на Криско да помогнем на още едно бебе с нашите гласове, за да получи и то поне малка парична помощ от конкурса..Не е справедливо това бебенце да остане без внимание..Моля ви, мами, гласувайте и за него, за да получи поне 500лв Praynig
Ето:
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1589&s=8

# 158
  • под шипковия храст
не мога да повярвам, че фотоапарата е по-важен... Crossing Arms мисля си, дали да не се свържем с автора на идея 1080 http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1080&s=2 явно има желание да помага, може да се присъедини към нас! newsm78 това също е начин за събиране на средства. трябва да поискаме координатите от ПИБ... hahaha ох, ако ме видите, как пиша с лявата ръка, а сина ми спи на рамото по памперс.. Joy айде, някой по-свободен в момента да им пише, че днес конкурса свършва и после няма да можем да ги открием. Tired

# 159
  • София
Всички са наши дечица ... заедно тук във форума преживяваме ежедневието и хубавите и лошите неща .... аз съм споделяла с мамите от Деца с увреждания и хронични заболявания неща които не знае никой от семейството ми. Толкова трудни моменти от живота на Мария те са били до мен, не са ни забравяли нито за миг докато сме лежали по болници, правили сме важни изследвания и сме пробвали нови лекарства ... те са знаели за всеки един гърч на малката... а аз пред мама и татко не съм казвала почти нищо ... нали с адалеко и не могат с нищо да помогнат ... само плачат и страдат заради внучката си.
А вече се осмелих да пиша и в други подфоруми и откривам прекрасни и невероятни мами и татковци ... Вие ни помагате да продължим да живеем нормално и да не се чувстваме изолирани -понеже детенцето ни е различно и специално.
Благоадяр веи че ви има и че сте с толкова големи сърца и чисти души   bouquet  Hug   bouquet

# 160
Момичета, страх ме е да пращам пари по пощата на Криско.

Доколкото знам, ако се внесат парите от името на титуляра на сметката, с неговото ЕГН, в същата банка не се плаща такса за превод. Така е в Булбанк, моля ако някой знае дали е така и с ПИБ, както и ЕГН на ЕЛи, нека да пише. ЕГН на лични, ако тя е съгласна.
Сигурна съм, че има хора, които дори 5лв биха изпратили, но като се сложи и таксата, сигурно стават 6-7. Защо да даваме пари на банката, нека са за Криско!

# 161
Момичета, страх ме е да пращам пари по пощата на Криско.

Доколкото знам, ако се внесат парите от името на титуляра на сметката, с неговото ЕГН, в същата банка не се плаща такса за превод. Така е в Булбанк, моля ако някой знае дали е така и с ПИБ, както и ЕГН на ЕЛи, нека да пише. ЕГН на лични, ако тя е съгласна.
Сигурна съм, че има хора, които дори 5лв биха изпратили, но като се сложи и таксата, сигурно стават 6-7. Защо да даваме пари на банката, нека са за Криско!

таксата е 30 стотинки.

# 162
о, благодаря ви, не знаех, онзи ден платих 1.50 такса за превод от 2лв.към бюджета. 30ст е нищо!

# 163
Моля ви, четете първата страница на темата поне. Там е написано за какво е настоящата.
Останалите неща - в тази тема! Там има и за гласуване, и за всичко свързано с емоционалното ви съпричастие.
Тук е съпричастието и помощ в дела!
Няма смисъл да се разводнява информацията тук от постинги с по една дума и с по 20 емотикона!

# 164
  • София
Очаквам обаждане от човека, който се занимава с SMS кампаниите на М-Тел.
Веднага щом получа повече инфо и срокове ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт