Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 599
  • 590
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета и Лилибон, дори и да помислите, че съм се побъркала се чудех за възможността като не може да пътува Криско, няма ли възможност екип от Англия или от клиниките с които сте в контакт да дойде тук в България за да окаже помощта и да предприеме специалните медицински действията  от които има той за да укрепне и да пътува.
Спомням си преди години, когато нямаше кой и как да вземе стволови клетки при раждане лекари от чужбина бяха готови да дойдат и да съдействат. Може би сравнението е неуместно, но след като те могат защо другите да не могат? Какво мислите!!!

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 09:34 от muzka1

# 316
Ако мога да помогна с нещо??
В САЩ съм. Пратка до БГ пристига за около 2-3 дни.
Мога да развърта телефони по клиники (бях писала за това), но все пак доста далечко сме. Но ако това може да помогне...

# 317
Лилибон, във Виена съм до 26.08.. Мога да попитам за млеката, или нещо друго което ви трябва, а го няма в Бг и да го взема.
Целувки на теб и Криско! Heart Eyes

# 318
В днешния вестник ТРУД има информация за Криско!
Специални благодарности на Сонетка за бързата реакция   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета и Лилибон, дори и да помислите, че съм се побъркала се чудех за възможността като не може да пътува Криско, няма ли възможност екип от Англия или от клиниките с които сте в контакт да дойде тук в България за да окаже помощта и да предприеме специалните медицински действията  от които има той за да укрепне и да пътува.
Спомням си преди години, когато нямаше кой и как да вземе стволови клетки при раждане лекари от чужбина бяха готови да дойдат и да съдействат. Може би сравнението е неуместно, но след като те могат защо другите да не могат? Какво мислите!!!

muzka1 ще кажа, че идеята ти е брилянтна - дали е осъществима обаче?!
Момичета според мен идеята на muzka1 е наистина перфектна - дали няма начин да се отправи подобно запитване?
Всъщност най-важно е Лилибон да каже, но това спестява поне на първо време риска от пътуването на Криско поне докато не укрепне достатъчно и не поотрасне малко.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 11:53 от Lennyh

# 319
Току Що говорих с мъжът ми, пратих го до аптеката, вzе биберона и превръzките  Grinning Grinning Grinning  та дове4ера пътуват zа Варна

# 320
и аз мислех за идването на чужд екип тука, нека Лилибон каже какво мисли..... newsm78. ние ще го спонсорираме  Hug

# 321
В днешния вестник ТРУД има информация за Криско!
Специални благодарности на Сонетка за бързата реакция   bouquet  bouquet  bouquet

muzka1 ще кажа, че идеята ти е брилянтна - дали е осъществима обаче?!
Момичета според мен идеята на muzka1 е наистина перфектна - дали няма начин да се отправи подобно запитване?
Всъщност най-важно е Лилибон да каже, но това спестява поне на първо време риска от пътуването на Криско поне докато не укрепне достатъчно и не поотрасне малко.

Мисля че е възможно,но трябва да бъде поканен от екипа в БГ ,който лекува Криско,нещо като превенция на заболяването.
Аз мога да говоря за офталмолози,които идваха тук при такива условия,но предполагам за другите е същото.
Може да се направи делегация от някаква организация например,която да отиде при националния консултант по дерматология в БГ и да се поиска съдействие за покана на екип от чужда клиника.
Ето тази английска фондация се занимава с лечение на деца
http://www.hope-for-children.org/
А представител за БГ е господин Севдалин Михнев-0898690969,те помагат със средства,но може и друга помощ да оказват Thinking
Нека някой друг се обади,защото аз самата преди време търсих помощ от тях и някак няма да е уместно аз да се обадя Peace

# 322
Viki i mama това е супер инфо, но трябва Лилибон и семейството и да го решат. Иначе обаждането е най-лесната работа.

# 323
Аз познавам Севдалин Михнев.............и за съжаление не бих казала че са сериозна организация..............но ако искате, ще му звънна Rolling Eyes
поправям се, не бих казала, че той е сериозен, за самата организация не бих могла да коментирам. А него го познавам във връзка със децата от домовете и за малко жестк гаф да стане...........не знам , кажете

# 324
Аз познавам Севдалин Михнев.............и за съжаление не бих казала че са сериозна организация..............но ако искате, ще му звънна Rolling Eyes
поправям се, не бих казала, че той е сериозен, за самата организация не бих могла да коментирам. А него го познавам във връзка със децата от домовете и за малко жестк гаф да стане...........не знам , кажете

може би не е зле да се знае чисто теоретично - възможно ли е това предложение да се осъществи.

# 325
0898690969 е телефона му, ако искат Ели и Ицо да му звъннат, ако откликне и аз ще му звънна, въпреки, че не сме с добри спомени един към друг Confused

# 326
Така е права си за съжаление,то и с мен стана гаф Sad,ама идеята ми беше друга,ако може самата фондация,защото е английска да съдейства за довеждане на екип от Англия например,просто с тяхно съдействие,а и с покана от нашите дерматолози,нещо такова newsm78

п.п. Криси ако пак си си сменила ника.......... Crazy,ако не -Чут Чут-извинявай

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 16:32 от Viki i mama

# 327
  • Варна
момичета, не мога да пренеса цялата клиника в бг, со все различните лекари, които консултират различните аспекти на заболяването - кожен, педиатър, диетолог, пластичен хирург и прочие, както и медицински сестри, специализирани в третиране на рани. няма смисъл. ще позакрепне детето, ще се върнат лекарите от отпуски и ще отлетим нанякъде. то май както се е тръгнало, докато поемем на път от интернет ще се научим как да го гледаме.

днес го къпахме и превързвахме целия. раните на гърба  понамаляват, но има още доста, докато зарастнат съвсем. дано не излязат нови междувременно! слава богу, поне никоя не изглежа инфектирана, тоест непосредствена заплаха откъм тях мисля, че няма. температурата, дето ми я държи от няколко дни сигурно е от по-обичайна причина (туй от което другите мами треперят за мен е "обичайна причина" ooooh!). днес го видя д-р Ангелова, която ни консултира периодично.   bouquet страхотен човек и лекар е тази жена! нито ни е личен лекар, нито по някакъв начин е длъжна да го следи, но го прави с много мисъл и загриженост. тя е основната причина детето да получава свястно медицинско обслужване, за което съм й дълбоко благодарна!

въобще може би ще се повторя, но заболяването на детето непрекъснато ме сблъсква  със страхотни хора, интелигентни, състрадателни и силни! творчески души, като сладкишка ( не съм ти получила съобщението! пиши ми пак), разтропани организатори като lioness, мина, истински майки като всички вас, които треперите не само над собствените си, но и над другите деца, като моето!  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 08:09 от Lilibon

# 328
Лилибон,   bouquet Hug! Толкова си силна и с огромно и добро сърце! На цялото ти напрежение винаги намираш най-добрите думи за всеки! Дай Боже раните на Криско да заздравяват и да не се появяват нови, Боже дано Praynig А за толкова мъничко човече дали няма някакви подходящи витамини, за да го подсилят, макар и изкуствено? Д-р Ангелова на какво мнение е?

# 329
Лилибон, погледни тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208511.0
Може този обогатител за кърма да помогне на Криско да наддава по-добре Praynig
Друго с което да помогна не се сещам в момента.....
Всеки ден си мисля за вас, моля се и се опитвам да ви пращам положителна енергия. Hug

Общи условия

Активация на акаунт