Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 611
  • 590
  •   1
Отговори
# 300
  • Германия
Ели, след 4ас отваря аптеката, Ще видим. По принцип бърzо полу4ават работите, лекарства поръ4ани след обяд пристигат на следваЩата сутрин в 9, така 4е не е невъzможно.

Пепи, а ти после Ще можеШ да донесеШ Ersatzsauger    Wink 
Точно този имах предвид Party

# 301
  • под шипковия храст
а дали не можете да им пратите и от тези млека, много се съмнявам че ги има тук. поне аз не съм ги срещала  Thinking

# 302
  • Here, There and Everywhere
Момичета, аз мога да донеса нещо към средата на септември- кажете какво остава. Ако не - мога да пратя парички на който пътува по- рано.
Лилибон, помисли какво трябва и не се притеснявай да кажеш.

# 303
Такааааа, в аптеката каzаха 4е би трябвало утре да го имам  Grinning  Party  Ще се обадят на достав4ика zа всеки слу4ай, но каzаха 4е тоzи продукт не би трябвало да е "проблемати4ен"   Wink

# 304
Такааааа, в аптеката каzаха 4е би трябвало утре да го имам  Grinning  Party  Ще се обадят на достав4ика zа всеки слу4ай, но каzаха 4е тоzи продукт не би трябвало да е "проблемати4ен"   Wink

Tatjana ако Лилибон смята, че ще и е полезно това нещо /не схванах биберон ли е или нещо подобно, дали не е по-добре да и вземеш две?
За да има за смяна все пак.

# 305
  • Германия

Tatjana ако Лилибон смята, че ще и е полезно това нещо /не схванах биберон ли е или нещо подобно, дали не е по-добре да и вземеш две?
За да има за смяна все пак.
Няма проблем, Татяна нека занесе и Лилибон ако одобри, аз нося след 2 седмици каквото е нужно.

# 306
  • Варна
Засега и един биберон е достатъчен. Все пак надявам се да има и дни, в които устата му да е добре и да може да суче и да пие от биберон.
За млеката говорих в петък с вносителя на Нутриция, казаха че ще проверят за тяхното специално мляко.

# 307
Lilibon   една моя позната ми каза за едно мазило за изгаряния "Витасин" Казах и че имаш много мазила за малкия,но тя настоя да ти кажа за това мазило,че било много ефикасно.А за килцата не е добре работата, сигурно защото не е папал добре тия дни и е посвалил килца!Намери ли си пенсионирана сестра за да ти помага с превързването?

# 308
Лилибон, наистина какво стана със сестрата? Искам също така да те питам дали би желала подобна статия като тази във вестник Марица да излезе и в други градове  newsm78 както кажеш ти, аз само питам.  Hug. Също така искам да ти кажа, че не съм писала от известно време за да не спамя темата тук, а в тази дадена за изразяване на съчувствие почти никой не пише, ти още по-малко  Sad та затова само чета и гледам дали мога нещо да направя  Hug. Не излизате от мислите ми  Praynig.
Кажи за статията ....  Hug   Hug   Hug

# 309
  • Варна
Уси, имам го този крем.
Още не съм намерила сестра, но продължавам да търся.

Детелини, благодаря ти за съчувствието!  Hug Но стига толкова статии. Проблемът в момента дори не е в парите, а май вече е чисто медицински. Бебчо не бива да пътува, това ми го казват и от клиниките, а в същото време има нужда от медицинска помощ.

Май спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Тоест, каквото успея да направя и да му организирам, това ще е. Най-непосредствената задача е да се оводни отново, да продължи да се храни, както и да почнем да го подхранваме и с гъсто адаптирано мляко. Той пък, милия, иска само да суче. А де! Я колко майки се оплакват, че бебетата им, като видят биберон се самоотбиват, а моето не ще и да чуе.  Simple Smile Единствен по рода си, а?

# 310
  • Германия
хе хе, знае човечето къде е истината Heart Eyes

# 311
Единствен по рода си, а?

да, и много специален малък бонбон...

# 312
  • София
хе хе, знае човечето къде е истината Heart Eyes
  Wink

Lilibon, продължавам да се моля за вас Praynig, дано скоро има подобрение с храненето Praynig.

# 313
Lilibon, утре ще излязат резултатите от конкурса на Първа Инвестиционна банка. Писах ти подробности на лични, но ти е пълна кутията.
За бебчо най-доброто си ти, дано това напрежение и притеснения да не спрат кърмата ти  Praynig И защо не побваш с адаптирано мляко на Хумана? Техните млека са доста по-гъсти и с по-плътна консистенция от всички останали млека.
Моля, се бебчо да се храни спокойно и достатъчно и да има сили Praynig, и да оздравеят раничките в малката устичка, милото  Sad

# 314
Лилибом щом Криско иска да суче ,според мен това е неговият начин да изкаже обичта си и благодарноста си към теб за ГООЛЕМИТЕ грижи който полагаш за него! Hug

Общи условия

Активация на акаунт