Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 524
  • 590
  •   1
Отговори
# 480
  • под шипковия храст
тук ли раздавали усмивки!? newsm78 нареждам се и аз на опашката  Hug

# 481
  • варна
Чудесни новини Hug

# 482
И за мен, и за мен усмивка  Hug Hug

Сили изпращам на мъника Heart Eyes

# 483
  • под шипковия храст
видях снимката на Крис горе в прозореца на новините и подскочих...викам, ще развяваме знамената...
но то било за да са ни под ръка темите, най-важните!
БРАВО НА МАМА!!!  bouquet

ЕДНА 24-КАРАТОВА И ЗА НЕЯ...

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 23:59 от mit*bul

# 484
  • welcome to the Jungle
ritka, в болница са още Криси и мама Ели. Та като се приберат и Ели има време за снимки - ще чакам и аз с нетърпение. Въпреки, че си трябва сериозно фотографско умение да хванеш мига на усмивката  Flutter

Пу-пу-пу, да не му е уроки!

# 485
Браво на Криско, дано повече не му се налага влизане в болница, да почне да наддава малкия герой, все повече усмивки да раздава и Ели и Христо да не могат да му смогват!  Hug Praynig

# 486
  • постоянно
Борец   е Криси, а и  цялото семеиство  Hug
Вили

# 487
и аз се включвам в прегръдките за малкия Криско...дано се оправи  Hug и кураж за семейството и най-вече за майка му

# 488
Няма нищо по - хубаво то това да прочета, че Криско е по -добре!! Въпреки, че не пиша аз чета редовно новините за него и го обичам както обичам собственото си дете!!!! Целувки и прегръдки за Криско!!!

# 489
Няма нищо по - хубаво от това да прочета, че Криско е по -добре!! ......... аз чета редовно новините за него и го обичам както обичам собственото си дете!!!! Целувки и прегръдки за Криско!!!

# 490
От няколко дни не смея да отворя тази тема,  защото много се разстройвам, като прочета, че Криско е зле, но днес любопитството ми надделя и много се зарадвах, че Криско се чувства по-добре. Дано и занапред да има такива добри новини. Целувки на цялото семейство и най-вече на малкото юначе Heart Eyes

# 491
тук ли раздавали усмивки!? newsm78 нареждам се и аз на опашката  Hug
  Hug

# 492
  • Варна
здравейте,, вече сме вкъщи. мерси за всички добри пожелания! ситуацията при нас е точно както сиана  е писала - похвалиш се с подобрение и в следващия миг изскочи нещо лошо. да не смее човек да се зарадва!

след поредните вливания и антибиотици отново сме що-годе закрепени. този път бяхме в самостоятелна стая, направо като на хотел. криси тъкмо се почувства в свои води и тръгна да омайва лекарките и сестрите и бам - обратно вкъщи. сега пак ще минат ден-два докато свикне с обстановката.

за момента освен от търпение нямам нужда    от нищо друго за него.  Simple Smile благодаря ви!

# 493
  • София
Търпение, Лилибон, и вяра!   bouquet

Hug

# 494
Лилибон, радвам се, че сте си в къщи и ви пожелавам скоро да не стъпвате в болница Praynig Praynig Praynig

Късмет на цялото ви семейство Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт