Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 522
  • 590
  •   1
Отговори
# 510
Мила Лилибон, и при мен е така - тъкмо нещо се оправи и ако се похваля - се разваля задължително. Затова обикновено не смея да казвам, че нещото се е оправило, даже не смея вътрешно да се зарадвам. Дано Криско да става все по-стабилен и да наддава грамчета и килограмчета  Praynig. Изпращам Ви сили, прегръдки и много целувки и усмивки на Криско  Hug Hug Hug
БОГ е с Вас Лилибон, сигурна съм!

# 511
Искам да следя и аз как се възстановява Криско! Много силно стискам палци на малкото героично човече и милата му майчица!

# 512
Съжалявам, че се включвам късно. Завършила съм испанска филология, живея в Испания. Мога да помогна с преводи. Не, че е кой знае какво, но е нещо. Пожелавам много сили на семейството и на малкият Криско, дано имат късмет! Ако мога да помогна с информация или с каквото и да е друго  - rayna_markova@abv.bg   

Вярвайте и бъдете силни

# 513
Ели,знам че понякога хората може да сме доста "досадни" от загриженост и на майката и идва в повече все да обяснява какво е положението..  , но пък все се надявам,че е хубаво човек в твоето положение да разбере,че не е сам и може да разчита на подкрепа,пък била тя и морална !!

Аз лично съм оптимист по природа и точно положителната ми нагласа ми е помагала много в живота.Виждам,че и ти си такъв човек,така че съм сигурна,че ще има бъдеще за Криско!

# 514
  • Варна
Ели,знам че понякога хората може да сме доста "досадни" от загриженост и на майката и идва в повече все да обяснява какво е положението..  , но пък все се надявам,че е хубаво човек в твоето положение да разбере,че не е сам и може да разчита на подкрепа,пък била тя и морална !!

Аз лично съм оптимист по природа и точно положителната ми нагласа ми е помагала много в живота.Виждам,че и ти си такъв човек,така че съм сигурна,че ще има бъдеще за Криско!
Успех  Hug Hug Hug

# 515
Лилибон, като бяхме в Австрия, в училището на дъщеря ми имаше момиченце със същото заболяване като на Криско. Тя беше в първи клас, беше с придружител, но ходеше от колата до класната стая сама, ходеше трудно, но често държеше да внесе чантата си сама. Казваше се Лина, сигурно я болеше, но се усмихваше непрекъснато и много лъчезарно. Всички я обичаха и казваха, че е страшно мила. Понякога ръчичката й беше превързана, но се ръкуваше с другите деца за здравей. Беше там в 1, 2, 3 клас.... и никога не спираше да се усмихва.

Виждам как и твоя Криско тръгва на училище и е съкровището на всички. Не губи вяра и ще се случи. Hug

# 516
Лилибон, като бяхме в Австрия, в училището на дъщеря ми имаше момиченце със същото заболяване като на Криско. Тя беше в първи клас, беше с придружител, но ходеше от колата до класната стая сама, ходеше трудно, но често държеше да внесе чантата си сама. Казваше се Лина, сигурно я болеше, но се усмихваше непрекъснато и много лъчезарно. Всички я обичаха и казваха, че е страшно мила. Понякога ръчичката й беше превързана, но се ръкуваше с другите деца за здравей. Беше там в 1, 2, 3 клас.... и никога не спираше да се усмихва.

Виждам как и твоя Криско тръгва на училище и е съкровището на всички. Не губи вяра и ще се случи. Hug

Това е една прекрасна краткосрочна програма за Крис  Laughing
Вярвам в това!

Ели, вяра, сили и кураж за теб Hug

# 517
Стискам палци всичко да е наред и да вървите към подобрение. Само ти си знаеш колко ти е трудно, кураж и сили и на трима ви.

Ако имате нужда от превод от френски (видях, че няма) съм насреща. Както и за лекарства или клиники.

Heart Eyes

# 518
този път бяхме в самостоятелна стая, направо като на хотел. криси тъкмо се почувства в свои води и тръгна да омайва лекарките и сестрите и бам - обратно вкъщи. сега пак ще минат ден-два докато свикне с обстановката.
  Аха!Ето каква била работата:иска ви се да ви глезят,затова често навестявате болницата Wink.Ама няма вече-Криско е мъж на половин година,ще става все по-здрав и силен и той ще глези майка си!
  Никакви болници повече и да ви виждаме по разходки и паркове,ухилени и весели! Peace

# 519
  • София
Подкрепям! Никакви болници повече!  bouquet
Нежни целувки и прегръдки и от мен!

# 520
  • София
здравеите от скоро сам регистрирана в този саит като попаднах на темата за криско плаках и четях искрено се моля за малкото човече ако някой научи нешто ново моля да ми каже Praynig

# 521
Влизам за първи път в форума и попаднах на вашата история. Много се трогнах на всеодайността на Лилибон, на таткото и на вас мили мами, които помагате с всички сили и средства. Поклон пред вас!!!  bouquet

А на теб малък Криско желая скоро да се оправиш и да задваш мама и татко с веселия детски смях на едно здраво и щастливо детенце. Вярвам, че ще се случи!

Бог да е с вас, Лилибон и Криско!  Hug Hug

# 522
Откакто попаднах на темата влизам всеки ден да проверявам дали има новини за Криско и семейството му. Кажете, имате ли информация как са и дали се нуждаят от нещо. Мога да помогна с парички и с преводи от английски. Малко поназнайвам и испански, ако ще е от полза, на разположение съм.

# 523
А аз понеже не мога съвсем редовно да следя искам да запитам: събираме ли още парички за Криско?

# 524
  • София
А аз понеже не мога съвсем редовно да следя искам да запитам: събираме ли още парички за Криско?

Принципно не!
За сега това е желанието на родителите.
Въпреки, че вчера имах среща,
с много специални за мен хора,
от форума  Heart Eyes и те ми дадоха малко парички за бебо   bouquet  bouquet  bouquet

Ще имам честта да ги предам лично  Wink
Тогава ще ви разкажа, ако получа така мечтаната усмивка  Hug Hug Hug

Нека всички да стискаме палци!!!  Peace
Бог да бди над Криско!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт