ПЛЕВЕН през август

• 12 949
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Дикси, това от автокаско ли е ?Знам , че "Булстрад" изплащат добре, но понякога със закъснение.

О, не - от "Гражданска отговорност". Ако беше от каско, щеше да е повече, мисля.

Дикси  с тебе си правиме само срещи горещи тук и там Simple Smile да хванем да се уговорим и за точен час някой път  Grinning [/b]

Трябва да ни издадат членски карти от "Къщата" и да ползваме отстъпка.
Мъжът с теб онази вечер, ми е съученик. А на теб?   Grinning

Валенце, много ме разсмя - не го бях забелязала  Joy

# 76
  • Плевен
Оооо Дикси платила си нет-а вече... Mr. Green
И аз искам срещичка, но да е по-топличко времето.
В това дъждовно време само из кухнята ходя и си забърквам разни неща. И после бум в търбуха  Mr. Green

Ето ви малко морски снимки да се поразсеете от лошото време http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160477

# 77
Валенце, много ме разсмя - не го бях забелязала  Joy
Валенцето всичко забелязва  Whistling

Ето ви малко морски снимки
Люси, Тери е била нудистка  Mr. Green Много хубавки снимки  Peace

# 78
velmar, моля те провери в онзи сайт времето за Ахтопол или Бургас. Аз не мога да открия къде трябва да напиша името на града, а ти си ми пратила линк за времето в Плевен.
Прати ми линка ако обичаш . Благодаря предварително

# 79
Джина, ето http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/monthly/B … r_topnav_business
Името на града се пише отгоре вляво в синия прозорец Localweather : Enter zip cod/sity

Люсил, много хубави снимки. Догодина сме решили вече и ние да заведем Димитър на море, но само за 3-4 дни и после ще отидем сами - баш на почивка. Разгледах и снимките ти от сватбата. Къде сте се женили? Борова горичка, природа...

# 80
  • Плевен
Разгледах и снимките ти от сватбата. Къде сте се женили? Борова горичка, природа...
В ресторант "Панорама" в Кайлъка - Туристическия дом  Grinning.

# 81
Я кажете на някой махали ли са му нокът? Имам един на палеца на крака, който само затискам  и удрям и вече тотално се е прецакал, лепнах го с една лепенка, малко му трябва, но медицинска помощ все пак. А личната ми е в Сф, та ще трябва на частно, сигурно много пари, ужас.

Днес ни валя малко и сутринта, но най-смешното беше, че така се подхлъзнахме и  изтърсихме двете...  ooooh! На баирчето на театъра - уж да се скрием там от дъжда...
Аз в петък може да замина на Балкан или в събота, така че съм за по-ранна среща през седицата. Само не разбрах - с децата или без? Дневна или вечерна? Аз с удоволствие използвам всяка възможност да си почина от Яна, че по цял ден сме заедно, а напоследък пък като тръгна да излизам без нея и я оставям на мама и почва да реве и да се тръшка.

# 82
Само не разбрах - с децата или без? Дневна или вечерна?

Две срещи. Една през деня в "Пещерата" с децата и една вечерна някъде без децата.

# 83
ДеЩоВиди, дъщеря ми имаше проблеми с нокътя на крака. Първия път ходихме с направление в хирургичния кабинет на 2-ро ДКЦ. Там какво рязаха, какво правиха незнам, но пръстчето й постоянно набираше. А и доста се беше наплашила, защото всички манипулации бяха без упойка. После ходихме в Авис Медика. Там има един млад хирург (не му помня името), но така изряза част от нокътя, че вече няма никакъв проблем с него. Доколкото си спомням преглежда сутрин от понеделник до четвъртък. Платихме 35лв.

# 84

И аз искам на среща в края на срещата. Само да спре този дъжд.
А аз искам среща в началото на срещата,че ако дойда в края... Crazy

Валенце, явно няма да се засечем - ти в началото, аз в края на срещата/седмицата Simple Smile

# 85
GalqM,абе кво означава лентичката ти с туй смърфче? newsm78

# 86
Дикси , благодаря. Открих го и аз,не че нещо ми говори температурата във фаренхайт,но поне се вижда че от сряда се оправя. Дано  да е така,защото иначе бързо бързо ще се върнем.
Утре рано сутринта пътуваме без посока Simple Smile Никъде не можахем да си запазим места и тръгваме на късмет. Стискайте палци. Не знам дали ще мога да вляза пак преди да заминем ,затова поздрави на всички,весело изкарване на срещата и като се върнем ще разказвам .

# 87
Да ... тоя смърф е наистина много загадъчен  Thinking   Laughing 

А аз такива цветя изрисувах по ноктите,че...добре вали,защото иначе ще изсъхнат  Laughing 

Дикси...задължително трябва да вземем по една карта...особено вие Simple Smile

# 88
Здравейте!
Djina, горе в ляво има едно metric,точно под името на населеното място,като натиснеш него ти го дава в градуси, нали е американски сайт и там се мерят в други единици, ама такива са си хората,все на обратно Laughing
Приятно изкарване на морето и много слънце,ще чакаме снимки!
Аз не съм Галя, ама да отговоря за смърфа, и аз си правих лентичка от тази страница и не би трябвало да излиза на черен фон,ама.....затова я махнах,предполагам, че тикер за рожден ден.....или просо си тъжи за смърфовете,че не ги дават по телевизията Laughing
Ето малко снимчици и от нас Априлци

# 89
Благодаря,Сиси Simple Smile Така вече се разбира. Дават го все около 30 градуса. Дано е права велмар трябва да е вярна прогнозата.
Много е сладка малката кукла и изглежда много кротичка , да ви е жива и здрава. Ще видим нашите как ще се представят на морето newsm78
Да те питам коя е тази станция на Априлици? Изглежда много добре. И как са цените?

Общи условия

Активация на акаунт