ПЛЕВЕН през август

• 13 859
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Тук отново заваля Sad.Започва д ами се скапва настроението. А и  4аст от гостите няма да дойдат... Rolling Eyes Ега ти късмета Confused Как е времето в Плевен?

# 106
Как е времето в Плевен?
За момента е прилично, не вали. Дано и не завали,че смятам да изведа Божидар. Подивя това дете 2 ден вътре  Crazy

# 107
Да отговоря на Фурор за смърфа.
Не знам вие какво виждате newsm78, но на моя комп. се показва синьо влакче и смърфче на бял фон.Това ми е лентичката, която показва на колко години е сина ми Никола.Опитвах се да направя и за  Лора , но все не се получаваше.

Сиси, кажи ти как си направи лентичката, за да пробвам и аз

sissi, мнооого хубави снимки, а и дребната е бонбон.Чак ми се прииска пак бебе  Crazy
Миленче, това хич не е лоша идея Peace

# 108
  • Разпиляна във въображението
Момичета какво стана със срещата newsm78

# 109
galqM , тези, които влизат с Експлорер виждат смърфа на черен фон, а от Моцилата се вижда както ти го описваш, това е защото lafemmebonita поддържа Моцила, а защо не можеш да направиш друга лентичка, затова нямам отговор,пробвай някъде другаде, в друг сайт

Atrakcia, Да и аз исках да кажа, ами давай, Бужи сигурно ще се радва на една сестричка Mr. Green

# 110
galqM , тези, които влизат с Експлорер виждат смърфа на черен фон
Аха, така е  Peace Аз влизам през Опера и я виждам идеално.Галке,като ти пращам лични,що не реагираш  Thinking

Atrakcia, Да и аз исках да кажа, ами давай, Бужи сигурно ще се радва на една сестричка Mr. Green
Сигурно,ама откъде да знам  Crossing Arms Ще го питам и тогава  Mr. Green

# 111

Честит рожден ден на Дария! Пожелавам й здраве и прекрасно детство!
 Честит празник и на velmar!

Аха, така е  Peace Аз влизам през Опера и я виждам идеално.Галке,като ти пращам лични,що не реагираш  Thinking

Не сте много прави - аз си влизам с Експлорер и си виждам нормално синьо влакче и смърф на бял фон. Дори не знам за какво говорите  Grinning

# 112

Не сте много прави - аз си влизам с Експлорер и си виждам нормално синьо влакче и смърф на бял фон. Дори не знам за какво говорите  Grinning
Мда,сега си поднових версията на експлорера и се вижда нормално, явно е нещо друго.... Grinning

# 113
Сега като чета из форума, та се сетих да ви попитам.

Във връзка с кърменето, ясно е, че колкото по-рано ми дадат беебто, толкова по-добре. Ама Димана ми я дадоха 15 часа след като родих. И така и не можа да засуче като хората. Голям зор видях, изцеждах се близо 1 г.
А по телевизията чух, че нашия род.дом е включен в някаква програма "Приятели на бебето". Което означава, че трябва да дават бебето за кърмене максимум 2 часа след раждането. А дали е така, има ли скоро раждали мами да споделят?
Много ми се иска този път да си кърмя, не да се изцеждам. Дано ме огрее.

# 114
  • Плевен

Във връзка с кърменето, ясно е, че колкото по-рано ми дадат беебто, толкова по-добре. Ама Димана ми я дадоха 15 часа след като родих. И така и не можа да засуче като хората. Голям зор видях, изцеждах се близо 1 г.
А по телевизията чух, че нашия род.дом е включен в някаква програма "Приятели на бебето". Което означава, че трябва да дават бебето за кърмене максимум 2 часа след раждането. А дали е така, има ли скоро раждали мами да споделят?
Гретхен, той нашият родилен дом не е ли включен от няколко години в тази програма? newsm78 Нещо такова ми се върти из главата. Не знам.
Ние заминаваме тази нощ за Гърция. Стискайте палци да е хубаво времето.Приятна седмица ви желая и приятна среща ако се осъществи Hug

# 115

Ако скоро е 3 месеца и нещо,значи да си кажа.На мен ми дадоха Криси близо 12 часа по-късно и то защото ходих 4 пъти да си я искам,не я беше прегледал доктор, но тя засука много добре,даже се учудих как такова малко човече може да "дърпа" така, като малка пиявица.Като се роди, ми я дадоха за малко да я гушна,и след това чак след 12 часа.

# 116
Ето малко снимки от днешното детско парти.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160935
РОжденни4ката, а и останалите гости бяха недоспали, но удържаха "форнта" геройски до края. Сега продължаваме вкъщи с приятели.Утре ще пиша пак.ЛЕка ве4ер

# 117
  • Плевен
Аз малко късно, но от сърце:
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН ДАРИ! ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 118
  • Разпиляна във въображението
Да знете какво ми се случи вчера в яслата. Отивам аз да я взема и в нейното шкафче, при нейните дрехи оставени чужди напикани пликчета и нейните чорапки. Чудя се аз какво става и след малко излиза щерката облечена в чужди дрехи newsm78 В гардеробчето й липсва блузката и днъковия сукман от сутринта. Търсиха леличките и не можаха да й намерят дрешките. Чудя се каква е тази майка, която да й вземе дрешките при условие че са били напикани, а леличката да я облече в чужди дрехи при условие, че там има още три комплекта за обличане. Не стига това ами Виктория одрана на три места. Питаме една леличка - едно момченце много й се радвало. Добре, супер - децата все още не могат да се контролират и е възможно, но Филип го ядоса това, че другата леличка пък изобщо не забелязала, че Вики е одраскана.
Отивам днес да я оставям и лелката ме почва от вратата. "Не вярвате на една от лелките и разпитвате всички. Остава да извикате целия персонал за да ги разпитвате за одраскването". И продължава в същия дух. Забелязвам, че Вики й се пикае и каквам на лелката, а тя - "Ваше задължение е да я изпикавате вкъщи. Тук ще ги сложим на гърнетата в 8,30 ч." Аз изпишках Вики дори два пъти вкъщи. Голяма разправия се заформя следобяд като отида да я взема. Само да разбера, че сутринта се е напишкала. Какво да правя? Дали да не настоя да я преместят в дрега грепа? Боя се да не я нарочат и да я оставят без грижи. Вече всичко мога да очаквам от тях.
Отгоре на всичко яслата излиза в принудителна ваканция заради остаряла инсталация, която трябва да се подмени и сега съм в чуденка. Дали яслата има някаква договорка с други ясли да поемат децата или аз трябва да си търся някакво място? Не мога да изляза в отпуска, а на майка й е невъзможно да я гледа newsm78

# 119
  • София
Ох,Мириел,като чета и ми става мъчно.Вярно,не бива да слагаме всички работещи в яслите и градините под един знаменател,но понякога имам чувството,че там работят най-безчувственните жени.Има много изключения,разбира се.Аз на твое място бих била твърда с тях,любезна,но твърда.Много ме дразни това почасово слагане на гърне .Ами ако му се допишка на детето по-рано какво следва?!Те под час ли ходят до тоалетна лелките?!Уф,не знам.И при нас сигурно ще е същото.Имам още един месец спокойствие и от септември пак тръгваме на градина-този път и двете госпожички. GrinningВече твърдо съм решила Мими също да ходи само до обяд,яде там и си я взимам.Така или иначе на работя нямам намерение да тръгвам скоро.Смятам,че това е най-удачния вариант в нашия случай-ще ходи сутрин,ще играе с децата,ще се учи на всякакви неща и наобяд ще я взимам.Е,ако сама иска да остава да спи там ще я оставям.Но много се съмнявам.
Да ви се похваля-Буби ни радва с нови думички-вече си иска "попа"/попара/,казва "не" и още такива дреболии.А като ме види седнала и веднага ми се качва на гърба-научи се да казва "дий,дий" Mr. Green-в случая аз съм впрегатното добиче.А по цяла вечер не и омръзва баща и да и чете книжки-е,на него му омръзва сигурно,но не се оплаква-женско царство сме у дома все пак. Flutter
Днес ходих да купувам на моите момичета бельо и чорапки.Има едно много хубаво магазинче до Мания-та.Продават страхотно българско бельо за деца и възрастни.Може би е малко скъпичка,но си струва.Мацките ми ще си фръцкат дупетата с нови готини бикини Wink.
Айде,че прекалих с писането.Днес нашия тати е дежурен и ще излизаме сами следобяд.Ако някоя от вас има желание за среща-да пише! Hug

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 15:10 от Валенцето

Общи условия

Активация на акаунт