ПЛЕВЕН през август

• 13 859
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм Ок за Кайлъка утре. Ще помисля как мога да се придвижа  Thinking Хич не ми се лови такси  Naughty
 С Ани (velmar) ще се чуваме пак, а мога и да й се обадя.   Окончателно- утре, в 10ч в Пещерата, така ли?

# 151
Супер, мерси. А нас не ни мислете, ще се организираме на място кой с кого и накъде. И Яна към 12 хапва, но аз и там мога да и взема нещо, но така или иначе най-късно до 13-14 трябва да сме вкъщи, че да позаспи /което също не е задължително/.

Петя, ако си в кюто ще те поразпитам за това място с парти центъра след малко.. Аз пък открих нелошо заведение в този район, на мен нещо ми е трудно да си харесам местенце тук - до читалище Лик нали има един детски магазин и до него на ъгъла кафе, веднага след него по уличката /завиваш надясно/ - минава се детската градина май и мисля че е първата малка уличка в ляво - там един човек си е направил, явно в двора на къщата, заведенийце - има малка затворена част с няколко маси, вътре е леко прекалено претрупан интериора, но става, градината е готина, масите са дърво и нещо като ковано желязо, има много и различна растителност и шадраванче. Цените не са особено ниски, като по центъра общо взето и като в София. Уютно е. Даже става за посещение по време на разни спортни и футболни събития, защото човекът е сложил плазма май, с голям екран, някакси е закрепен на прозореца на къщата... Не е тип кръчмарско, прилича ми малко на тази пицарията Антика, която съществуваше дълго време на старата главна /в момента на мястото и има голям магазин за обувки на два етажа../. Има излишни американски знамена из вътрешното помещение, но... знае си човека.

Аз предлагам направо в Пещерата на масичките до детския кът, да са ни под око лапетата. Сутрин през седмицата там няма навалица сякаш.

# 152
до читалище Лик нали има един детски магазин и до него на ъгъла кафе, веднага след него по уличката /завиваш надясно/ - минава се детската градина май и мисля че е първата малка уличка в ляво - там един човек си е направил, явно в двора на къщата, заведенийце - има малка затворена част с няколко маси, вътре е леко прекалено претрупан интериора, но става, градината е готина, масите са дърво и нещо като ковано желязо, има много и различна растителност и шадраванче.

Знам го аз това заведение, но не сме го посещавали.
Да, направо в "Пещерата".
Валенце, аз нали на връщане ще те карам? Да не би нещо да не съм разбрала...

# 153
  • Разпиляна във въображението
аз си пиша, ама вие те отговаряте - и работещите искаме да се включим. Дайте да си направим през почивните дни срещичка

# 154
  • София
Да,само на връщане,Дикси.На отиване ще хвана такси.То и на връщане може да си хвана такси,де,но ме притеснява дали ще се съгласят да ме закарат на такова малко разстояние от Пещерата до нас.Пък пеша ми е далече наистина с двете.

# 155
  • София
Мириел,аз в събота и неделя не мога-ще имам гости.Ще ми идва една моя много,ама много близка приятелка от София и я чакам с нетърпение.
Иначе не съм се отказала от среща без деца някоя вечер,но предпочитам да е през седмицата,честно казано.

# 156
За среща вечер съм съгласна  и аз, но наистина по-добре без децата и ако може през седмицата. Ще се постарая да се разходя някъде съботно-неделно, че се схванах нещо тук на едно място...

# 157
Утре и аз мога да се присъединя в 10 ч. в Пещерата, но ще съм без децата Grinning

# 158
Все забравям да кажа - търся си работа от септември-октомври. Ако се сетите нещо свиркайте. Да не е финансово-икономическо-брокерско-застрахователно-банкерско - нямам нито образование, нито интерес в тази сфера, а то май само такива се предлагат в Джобс и по вестниците.

# 159
Юпиии, плевенчанки, имам нужда от малко ориентиране в дебрите на Плевен, че ми е мътна Индия. Blush
Знам, че х-л Сторгозия се намира в жк Сторгозия. Трябва ми адрес, обаче, за да си го извлека на bgmaps.
Може ли да ми помогнете?
Мерси!  bouquet

# 160
  • плевен
Здравейте момичета.Гледам срещички си организирате,а аз като съм работничка ще си работя.Марио днес вдигнал Т в яслата и пак е вкъщи.Водихме го на лекар и нищо сериозно-обикновенна истинка.Утре обаче съм решила да го воя на балкана,болен не болен там му е добре.Я ми кажете от къде мога да му взема термометър от тази,които се лепят на челцето.Вчера се мъчих да му меря Т с обикновен,но той само подскача и ме е страх да не го счупи.Хайде чао за сега от мен,че все пак съм на работа. Wink

# 161
В Технополис има такива термометри.

# 162
И още нещо да ви питам.

Имате ли познати /или вие съответно/, на които децата им ходят на градина в Снежанка или в Слънце?

За Снежанка ме интересува - по програма Стъпка по стъпка ли са, че май такива спомени имах и какво конкретно означава това, в смисъл в самата градина дали и как се реализира.
И също - все още ли там има занимания по паневритмия.
По принцип това би ми определило избора за градина.

За Слънце ме интересува всякаква информация - за заниманията, за персонала и прочие...

# 163
Юпиии, плевенчанки, имам нужда от малко ориентиране в дебрите на Плевен, че ми е мътна Индия. Blush
Знам, че х-л Сторгозия се намира в жк Сторгозия. Трябва ми адрес, обаче, за да си го извлека на bgmaps.
Може ли да ми помогнете?
Мерси!  bouquet

Доня Тифуня, това един въпрос в повишена трудност, защото хотела си няма точен адрес  Laughing Води си се в ж.к. "Сторгозия". Това и аз сега го установих опитвайки се да ти помогна  Rolling Eyes
Но ако ще идваш до тук и искаш да ходиш до хотела мога да ти обясня как да стигнеш до там с кола като влезеш от София. Лесно е. Като идвате от София и минете табелата Плевен, вдясно има голям шоурум на "Мото Пфое"  - веднага след него завивате надясно. Карате си направо докато вляво видиш една бензиностанция на ОМV. Точно срещу бензиностанцията има път, по който вие завивате (надясно) и пак карате само направо и сте пред хотела.

Друг ориентиер е "Руският технически център", който е срещу хотела, но и неговия адрес е само ж.к. "Сторгозия"   Shocked Баси, голяма тъпотия. Добре, че попита, че да разбера, как ж.к. "Сторгозия" няма имена на улиците си  ooooh!

Ооо, сега видях, че си от Варна  Crazy Вече ми става по- трудно за обяснение. Хайде отидете на Софийския път и ми следвайте инструкцийте  Joy

# 164
Момичета,много съм уморена  smile3507,нямам сили нито да ви чета,нито да пиша,ще ме извините   bouquet
Само да пусна информация за тези които ползват детска кухня в Плевен.
http://club.biberonbg.com/read.php?9,539921,page=1

Общи условия

Активация на акаунт