36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 886
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Пепи , дай рецепта за домашна лютеница !!! Ако знеш , а и ако не те затруднявам разбира се .
Сестра ми ми донесе 3 буркана , но ги ометох все едно за първи път ям такова нещо - като не виждала .

# 166
Пепи , дай рецепта за домашна лютеница !!! Ако знеш , а и ако не те затруднявам разбира се .

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
ДАНИ на кой август си?

# 167
  • In a surreal moment!
Дани мога да ти кажа много начини за приготвяне на въпросната вкусотия , но по - добре на скайп , че нали знаеш как се увличам да обяснявам..... Зная и такава с вкус на луканка  аааа....                                                                 п.п.  А знае ли някой къде е Любето - липсва ми и нейния Бананчик дето се подрусва ..... загуби се , да не би да е отпускарка вече ?

# 168
Дтти , на 20-ти съм .
Още малко и ще стана на 30 .
Добре Пепи , довечера т.е. след 20 часа или утре когато имаш време включи се аз ще съм на линия  .
Не мога да се включа сега , че шефа ще се прибере всеки момент и ще вземе да ме прекъсне и ще ме ядоса .
Ние тази вечер сме канени в ресторанта на един бивш колега на съпруга ми от Албания женен за румънка .
Та сме канени в ресторанта им на пица и дюнери .

# 169
Привет на любимите ми арабски мами, много сте изписали, ама като дълго време ме нямаше... ....МНОГО ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ НА МАРИЯ И МНОГО, МНОГО ДА Я РАДВА МАЛКАТА АРАБСКА ПРИНЦЕСА , поздрави за всички празнуващи без значение от повода, да сте  живи и здрави и много щастливи вие и семействата ви! Simple Smile  Май и аз вече се замислям за второ бебе , като ви чета ми става едно радостно , макар и да не ви познавам, но толкова положителна енергия  ми давате , че си представям на живо , колко готини хора сте ...... Господ драве да ви дава и успех !

# 170
Добър вечер и от мен  Hug
Аз бях на почивчица за няколко дни,та за това ме нямаше Simple Smile
Сега стягам багажа,че утре заминавам да поработя за около 2 месеца в Свети Влас  newsm03
Дано да си изкарам добре,а пък вие много ще ми липсвате   love001
Дтти,много хубави снимчици.Весело е било,ама и ти си голям майстор с тези торти   cook
Сега ще бягам към банята,че толкова неща трябва да правя още а ми се спииии  newsm46

Целувки на всички,по-късно може да намина,ако се оправя по с време.Силни прегръдки за всички и се пазете много  Hug

# 171
само да се разпиша че доста пране ме чака за гладене

# 172
Камелчо , лека работа и приятно изкарване в Свети Влас !
Миламама , дано вече имаш повече време за форума ! При нас е забавно , макар и на последък да сме много в намален състав .
Ние вечеряхме на вън и се прибрахме на бързо , малката вече заспа , а Самира обикаля и се чуди коя да и е поредната беля .

# 173
Добра вечер и от мен

Дтии Машаала на госпожиците ви Да са ви живи и здрави и живеете в щастие много години

Пепи пускай рецепти че ако някога ме прихвани музата ще търся направо във форума Днес си направих 3 буркана от кисели краставички ,голямата ми дъщеря много ги обича  а в магазините се продават люти и затова им  направих

Ум Сами съчувствам ти а  аз още съм без пералня ,защото водата ни е с намалено налягане и не можем да извикаме майстор

Миленка  моите също се преобличат по 5 пъти Но слава богу че са по големи и сами си ги подреждат в гардероба Щом имаш вече по малко време ако искаш да ти напиша един кекс казва се Мадлен и е известен в Мароко  Това лято научих голямата ми дъщеря да го прави Аз само и включвам фурната че е на газ

Дани  правих мсиммен Следващия път специално ще ти направя самостоятелно един репортаж на пряко,че вчера бързах а пък то гости нямаше но поне децата си похапнаха
Субханаалла моят брат също има рожден ден на 20 август

Тарик мам как е малкия още ли има болки в коремчето

На всички момичета приятна вечер

# 174

А това е специално за малкия сладурчо на Миленка Нали обича мими и дуб
http://www.quattrorisate.it/imgdivertenti/i292.jpg
http://images.memoclic.com/i/users/6539.gif

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:28 от Дивиана

# 175
СВЕАР виждам 4е си тук ,4е като я няма сватето ве4ер няма с кого да 4атя ,освен с ПЕПИ,свалихме котето на екрана
ние сега се прибирахме от свекито,събраха се вси4ките хлапета пак и пощуряха
КАМЕЛ4О 2 в едно-много добра комбинация,работа и по4ивка,дано да успееш да походиш на плажа пове4е време
МИЛАМАМА добре дошла при нас
а забравих да ви кажа онази ве4ер в мола,взимам една количка за даяна ,питат ме как се казва малкия,заявявам -даяна,той ме пита пак -как и пак му казвам даяна,тогава пита-ама моми4е ли е newsm78 Laughing Laughing Laughing

# 176
Дтти Ин шаа Алла този път ще е момченце

Не знаеш ли какво става с Дидона ,отдавна не е писала
Аз се ровех из испанската темичка че ги бях питала нещо за Испания
Аз също правех един хранителен режим и ако искаш ще ти пиша

# 177
Дтти Ин шаа Алла този път ще е момченце

Не знаеш ли какво става с Дидона ,отдавна не е писала
Аз се ровех из испанската темичка че ги бях питала нещо за Испания
Аз също правех един хранителен режим и ако искаш ще ти пиша
дано ,но таткото се опъва,не му се ще
нямам никаква информациа,а за режима -давай

# 178
4естит имен ден МАРИЯ да си жива здрава и много щастлива

# 179
  • Монреал
Момичета, само набързо минавам, че ще ми загори яденето  Embarassed
Мъничето е добре днес - не е повръщал  Praynig
Да ви се похваля с последната придобивка за мишока, която естествено само го ядосва, защото не може да я изяде. Надявам се, че след някой месец ще свикне да си играе без да се опитва да налапа всичко
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5223404
Ох, това е набързо
Приятна вечер на всичкии много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт