СлиВЕН - моЕ миЛО бащИНо огниЩе

• 17 069
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета..Simple Smileмалко ще се позагубя на хоризонта, тъйкато имаме гости от Италия.Това са наши много добри приятели българи.Сприятелихме се като бяхме в Италия. страхотни хора..! Ако имам време мога ид а пиша. За яслите..значи е задължително да могат да ходят..за памперса не е задължит;лено..Аз предпочитам да дам Вики на ясла за да е между деца отколкото да я гледа свекито, само тя е свободна, майка ми е в Италия.
Целувки за всички.   bouquet

# 46
Гери, вие в Италия ли сте живели или само на гости сте били Wink

Да, за яслите бях забравила да вмъкна, че детето трябва да ходи стабилно за да го вземат Peace
В Канада си спомням, в градинката на Вики имаше бебе на 4м. #Crazy .... ама за там е нормално де Peace

Нели, мерси  bouquet ....а за цвета на кухнята....това е любимия ми цвят и искам поне една от стаите да е в този десен Wink

За СРЕЩА, може би на повечето от вас ще е удобна съботата за да могат да дойдат, за това предлагайте къде да се съберем Laughing

# 47
живяхме 5 месеца Wink) бяхме при майка ми. Мъжът ми работеше там, но не ни хареса живота там.ние бяхме в едно затънено селце, не разполагахме с кола и ни беше труднпо да се придвижваме до града и не успяхме да усетих тръпката..Simple Smile

# 48
За яслите,не знам дали и в Сливен е така,но в Асеновград трябва по-рано/7месеца/ да подадеш молба  PeaceМисля,че вече сте закъснели защото списъците вече за изготвени  Thinking,но затова пък за другата година вече ще ходите много добре  Peace
За Заимов незнам дали има ясла,но в Младост зад 9 блок има ясла,доколкото си спомням  newsm78

# 49
Тук няма такъв голям срок за записване, но все пак има PeaceПодава се молба и ако има места детето може още следващия месец да отиде на ясла, но разбира се може и да чака Wink

# 50
  • Сливен
Брееей, кога успяхте да изпишете цяла тема  newsm78
много мат'риал за четене бре Wink

# 51
Момичета и аз да се включа по темата за яслите.
Моята Филипа още през юни я записах да и се пази място в една ясла тук в нашия квартал.Така може да направите и вие.Аз мислех да я пусвам през октомври и да се връщам на работа но вече ще имам заместничка и затова ще се върна на пролет на работа.А дотогава и Филипа ще е по големичка и на пролет и тя с бодра песен ще тръгне на яслата.
Иначе наистина трябва предварително детето да се запише в яслата и ако има място започва да ходи.Преди както казва Меги е имало много свободни места , но моите наблюдения сега са че раждаемоста в България се е увеличила и ще дойде момент и тук при нас да стане като в София да няма места къде да ходят децата на ясли и детски градини.Затова че най-добре си запишете децата още отсега да им се пази място в която ясла искате.Така както се казва-ЩЕ СИ ВЪРЖЕТЕ ГАЩИТЕ.
От мен това е.
Весело настроение ви пожелавам в този дъждовен следобяд.

# 52
Най-накрая и аз да успея да се включа Wink!!! Честита ни нова тема, Дидка много ми хареса снимката Hug, а и къщата ви се е получила много добре, много свежичко!
Честит рожден ден на малката Велислава!!! Много, много щастие, весели и безгрижни игри!!!

# 53
Привет и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИСЛАВА! ПОЖЕЛАВАМ И ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, С МНОГО ИГРИ И ПАКОСТИ!  Hug

Най-накрая заваля.
Дидка, къщата изглежда страхотно. Сигурна съм, че и кухнята ще стане толкова сполучлива и свежа.  Grinning

За Заимов незнам дали има ясла,но в Младост зад 9 блок има ясла,доколкото си спомням  newsm78
Само да уточня, че това в Младост е ДГ.  Peace

Иначе по въпроса за яслите - на мен много не ми се иска да пращам Гоги. Ще ми се да тръгне направо на детска градина. Не съм очарована от това, което съм видяла и чувала за яслите, а и за толкова невръстни дечица се полага твърде малко персонал, понякога в група са по 36 само с 2 лелки.  Shocked

Дидунчо, къде си? Липсваш!  Sad

О, и Ян Бибиян се е появила.  Stop Тъкмо си мислех, че скоро не си се разписвала.

Лилаветке, ето обещаната от Жен-шен снимка:

Приятен ден ви пожелавам и успешна седмица!

# 54
  • Сливен
О, и Ян Бибиян се е появила.  Stop Тъкмо си мислех, че скоро не си се разписвала.

Къде ти ...
На село сме, боря се с вируси, а на всичкото отгоре в къщи компа изгоря /май дъното/...
Така че за сега само ви чета отвреме-навреме  Grinning

# 55
Записче и от мен.
 newsm59  party023 newsm59На ВЕЛИСЛАВА!!!
Ама така ме наваля... Weary
Сега отлитам,че някой иска да ходи по огледи.

# 56
Здравейте!Аз ви търся,а вие в новата тема!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИСЛАВА!

Добре дошли на тези,които съм пропуснала да поздравя!

Дидка много добра комбинация(за къщата)!

За ясли не мога да се изкажа-в Речица имаме само детска градина,но приемат толкова малки деца,че когато Митко беше първа група имаше деца с две години по-малки.

VELI_QNA мога ли да те ползвам за консултация(за една боя)?

Neli_M нали ти беше казала нещо за майка си?Чакам информация.

За срещата аз ще пропусна този път,зощото в неделя тръгваме на море и ще приготвям багажа.Когато тръгвам за някъде имам фобия,че ще забравя нещо важно и започвам преготовления още от днес.

# 57
VELI_QNA мога ли да те ползвам за консултация(за една боя)?
Разбира се,питай Simple Smile

# 58
Приятна вечер на всички   bouquet
Аз отивам да празнувам Tada happy bd

# 59
Привет.
В нашата ясла (в кв.Българка), ми казаха, че е хубаво детето да може да ходи само преди да го запишем на ясла. И аз много се двоумя дали сега на есен да запиша Пламен или чак на пролет. Преди 2 години като записвахме Митко всичко ни отне 2 дни. Нито предварително сме подавали молба, нито сме го записвали преди това. Отидохме, попълнихме си молбата, заведохме го на личната му лекарка, направихме изследванията в ХЕИ и всичко беше готово Simple Smile
Среща ще има ли в събота? И къде? Хайде, че не остана време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт