СлиВЕН - моЕ миЛО бащИНо огниЩе

• 16 982
  • 295
  •   1
Отговори
# 240

А Марияните празнуват ли  newsm78

Познавам две и двете не празнуват Wink
Хайде ние отиваме да купонясваме Laughing

То важното е поводи да има, ако няма си ги създаваме Laughing

# 241
Здрасти пак!

Много е горещо на вън а мене ме оставиха без дечурлига за 1-2часа ................. newsm79 1ironing wash 1dishes въобще smile3514

Видяхме се с Лунка - направо сияе (жълто патенце) Wink

Чао до после.

# 242
Здравейте!

Тъкмо влизам от работа и бързам да ви поздравя, докато Рости е на магазина с баба си, Че после няма оттърване.
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  на всички мами и техните сладки дечица, от мен и от Рости

# 243

Как сте хубавици? HugПомните ли ме още newsm78
Утре ще ви изчета и пак ще се включа...
Лека нощ и сладки сънища!

# 244
О, Иве, добре завърнала се  Hug

# 245
Здрасти, Иве, добре си ни дошла! Целувки!

# 246
Добро утро! Ставайте поспаланки!  Wink

Тази сутрин кафето и закуската са от мен:

Иве, добре завърнала се!  Hug Разказвай как беше на морето, чакаме и снимков материал!

Силви, привет и на теб! По-честичко ни навестявай, де. Как върви работата?

Дуц, къде се губиш? Хайде на кафе?

Хубав ден!

# 247
Добро утро и Лонка, мерсаж за каЙфето Hug
...вчера имах малко преводи и за това отсъствах Sunglasses

Вие ще ходите ли на Карибуто...може да минем с ВиксЪна Peace

Иве, добре си се завърнала   bouquet
Как сте...баткото внимава ли вече повече Wink Нацелувай ги и двамата от мен Heart Eyes

Силви, благодарско за многото целувки Mr. Green

Аз вчера както стоях и реших да се подстрижа, ама май само върховете ще си взема, че от повече от месец не съм се офъквала..
Сега отивам да гледам прически Joy

Байчи

# 248
Дуц, днес сме на "Пролет" Sad Но пък ако ви се ходи, заповядайте. Hug

Ох, а аз какви одисеи имах с подстригването. Не е за приказки. Накрая сама се доподстригах както аз искам. Нали съм неосъществен фризьор.  Embarassed

# 249
Дуц, днес сме на "Пролет" Sad Но пък ако ви се ходи, заповядайте. Hug

Оки, ами там може да дойдем - за мен няма значение, нали съм мобилна Wink

# 250
Добро утро, момичета!!!
Усмихнат ден ви пожелавам  Nature Sunny
Май всички сме на тема фризьори Wink, и аз днес ще ходя да се поразкрасявам - ако е възможно smile3534

# 251
хъхъ Лони аз се подстригвала сама..при това доста успешно..даже са ме питали..абе много хубава прическа имаш кой те подстригва..Simple SmileНо фризьорите веднага ме надушваха,че не е професионална подстришка..и що пък..аз се харесвах тъй:)))))))))

Вие много рано сте станали..аз исках да си поспя повечко ама Вики много викаше..Sad Тази вечер отиваме на гости на баба ми в село Бяла..утре съм на смърт........... на прасе хъхъ Simple SmileМалко рано ама какво от това важното е пържоланки да има:) хъхъ    Само да не ме объркат да заколят мен утре Simple Smile)))))))))  Mr. Green Вики ще ходи с паяка на двора по плочките..нейната лесна..ще играе на воля..даже и бавачка ще си има..а аз ще помагам на баба за прасенцето:)може би знаете как е..миене..шетане..после готвене и така Simple SmileДобре.,че баба младичка.. да нямам аз голям зор хъхъ Simple SmileЩе си имаме и гости от Лясковец Simple Smile хайде много се раздрънках:))
Цалуфки..аз сега сипия кафенцето:)

# 252
Днес вече съм на линия.
Привет на ВсичКи  Hug
Благодаря за поздравлениятаза Марияна(Мария+Яна).
Интересното беше през ноща.Ние какво-детски ИД?!
Но съседчето ни разказа играта #Crazy
До зори............Тръгнах за работа в 7.30.Продължаваха.
Едни и същи песни нон-стоп.Волумето на мах(имаше и такава песен)
Кой казал че ще спим? Naughty
Вчера бях #Crazy #Crazy #Crazy цял ден.
ни кафе помага ,като зомби.
Тая нощ ЕдНо ТихО,даже се стряскам от ТишИна.
Такива премеждия при мен  Joy

# 253
Ние пихме по едно кайвенце с Жен-шен и Дуци, децата поиграха и така... Впечатлена съм от Викито какво тихо и кротко детенце е. Само да посмее майка му да каже противното.  Naughty  Wink

хъхъ Лони аз се подстригвала сама..при това доста успешно..даже са ме питали..абе много хубава прическа имаш кой те подстригва..Simple SmileНо фризьорите веднага ме надушваха,че не е професионална подстришка..и що пък..аз се харесвах тъй:)))))))))
Гери, щом Дидка успя да ме познае днес, явно не съм е окипазила много.  hahaha Joy А мене и професионалист не може да ме хване.  Rolling Eyes Пък ти като се върнеш ще чакаме пържоли и уши, че последните много ги обичам.

Ваня, това със съседите е много кофти, но няма как, ще се търпи. Само като се замисля, че преди няколко години и ние бяхме млади.. Flutter. Добре, че не е всеки ден при вас. Като живеехме у майка ми имахме страшно шумни съседи отгоре, е не купонясваха всеки ден, но пък постоянно тръшкаха нещо, имах чувството, че си вдигат секциите във въздуха и ги пускат.  Joy А сега тук имаме късмет отгоре да не живее никой и е едно такова тихо...

Хайде, стига съм се обяснявала. За сега от мен чао!

# 254
Ехо как е настроението в топличкия петък слетобед???

направихте ли планове за уикенда?

Ето ви малко настроение !!!!!!!!

http://www.vbox7.com/play:0ce2a611

Общи условия

Активация на акаунт