Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 325
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
 HugИ аз мисля така, след като е белтъчен ще могат да се приемат само белтъчини, независимо от вида,но като се спазват часовете между две хранения, само на вечеря, количеството да е горе - долу наполовина.Аз мисля да се придържам към следното нещо:Прием на хранителни вещества от посоченият вид,спазване на разликата в часовете,вечер количествата наполовина,ако мина и без вечеря още по - добре.И не мога да разбера защо картофите са сложени при варивата като те са си въглехидрати newsm78

# 76
Добро утро Hug
Аз съм на кафе без захар и ще закусвам пъпеш Wink
За обяд и вечеря бяла печена риба,салата и вода-това ще е за днес Flutterхляба ще го пропусна аз и без това не ям.
Наистина картофите,ориза са си въглехидрати,мисля да ги ям 3-тия ден Wink(нещо пици и спагети ми е трудно да ям)
Хайде пишете да се организирваме,че със стимул е по-лесно Hug
Аз съм висока 1.65. килцата са 53-4,искам да са 50 и да ги запазя най-важното Praynig

# 77
Айде, почна се...от днес CrazyДо кога ще издържа само не знам ThinkingПия кафе в момента, без захар и без млеко.Гадно ми е, ама кво да правя, трай бабо за хубост Mr. Green
Дано да съм си в къщи към 2 часа, та да хапна.
Сега да видя дали съм разбрала - между храненията трябва да са минали поне 4 часа, така ли?Значи може и повече да са, а?

# 78
Добро утро и от мен!
Аз изядох две ябълки(че съм свикнала да закусвам) и сега ще си пия кафето-чисто,ще се лиша от сметаната.
За обяд и вечеря ще съм на бъркани яйца със сирене,салатка,хляб и вода.
И аз се чудих доста за картофите и ориза,защо са варива.

# 79
La Bomba като при разделното хранене са часовете,голям ефект има гарантирам Wink при месо да 4 часа(при глад водичка),не вярвам да има проблем и да са повече  Hugнай-трудно е вечерта след 8 Thinking
Оф аз както и не пуша вече по-трудно ми е сега да не дъвча постоянно нещо Crazy
За кафето,свиква се без захар,само в началото е неприятно,след няколко дена притръпваш Wink
Успех на всички Hug

# 80
 HugМомичета, имам предложение - хайде тези от нас,които желаят разбира се да включат ориза и картофите във въглехидратния ден,а останалите в деня определен за варива - така мисля, че най - късно след две седмици ще имаме реална представа,към кой от двата дни да ги включим, а ще видим и кой вариант е по - добър за самата редукция на килограми.Аз ще ги включа във въглехидратния ден  bouquet Hug  bouquet

# 81
Кефите ме колко се нахъсахте, браво!

# 82
Кефите ме колко се нахъсахте, браво!
Еле па я bowuu

# 83
  • СОФИЯ
Много сложно ми се струва - може би защото никога не съм спазвала диети  Rolling Eyes

# 84
Много сложно ми се струва - може би защото никога не съм спазвала диети  Rolling Eyes
Аз също никога не съм спазвала диета, но тази ми се стори лесно изпълнима.Ще видя до кога ще издържа.

# 85
  • СОФИЯ
Аз също никога не съм спазвала диета, но тази ми се стори лесно изпълнима.Ще видя до кога ще издържа.

Ако това е проста диета , то тогава незнам какви са другите  ooooh! Успех мила !!!!! И на следващата спамска среща да си с десетина килца по надолу - не че така не ти отива - напротив  Peace

# 86

Ако това е проста диета , то тогава незнам какви са другите  ooooh! Успех мила !!!!! И на следващата спамска среща да си с десетина килца по надолу - не че така не ти отива - напротив  Peace
Не знам, но другите са ми били почти неизпълними.Има много риба в тях, а аз риба не ям.Благодаря ти!От твойта уста, в божиите уши Hug

# 87
Аз не мисля , че трябва да включвате ориза и картофите към въглехидратния ден .Тези, които са съставили диетата са помислили да ги включат към варивата, значи така трябва да е .....През въглехидратния ден си хапнах един геврек на обяд и един вечерта , а към 20,00 часа си хапнах един малък шоколад. Laughing Така , че УСПЕХ

# 88
  • Чикаго / София
Ето ме и мен!

И аз днес на обяд бях на  яйца и салата с домати и краставици и сиренце. Вечерта обаче хапнах една порция свинско със зеле, че днес го сготвих и ми миришеше мнооого апетитно! Crazy Но и то спада към разрешените храни за днес, само където не е еднакъв обяда и вечерята, ама, по нататък ще се поправям! Wink

И аз не мисля, че е правилно да местим картофите и ориза! Аз от две места съм я чела тази диета и на двете беше дадена по този начин. Явно така трябва да бъде! Аз поне не мисля да размествам нищо!

# 89
Здравейте Hug
Обядвах риба със домати и краставици,следобяда ми престърга и ядох пъпеш и за вечеря пак риба,но друг вид,със салата и сухари,че не ми стигна и после сирене,дано не е голямо прегрешение(вечерята ми беше по-голяма от обяда) Embarassed,но такъв глад ме гонеше newsm78
Е добре нека картофите и ориза са към варивата,пък като дойде въглехидратния ден ще му мислим Thinking
Лека вечер и дано не сънуваме много храна хаха,на мен често ми се случва,че все гладна си лягам Joy

Общи условия

Активация на акаунт