"БУРГАС и морето"отвори врати, за песни и т

• 15 198
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Охххх това като го чуя: " не сте на курорт " и малко.... Confused
Аз пък смятам, че в случая сме клиенти, а не пациенти.
А и защо да не раждаме в условия като в другите нормални страни?

# 136
  • Бургас

Напълно съм съгласна.Повечето ми познати росиха из Варна и София на частно и са толкова доволни, а аз като им разкарах за тукашните условия направо  Sick
Все пак за това си плащаме здравни осигуровки, а то за бургаската болница и за бургаските лерари вече митове и легенди се носят.
Това е моето мнение, това видях за няколко дни там.

# 137
  • Бургас
Извинявам се за няколкото прсавописни грешки,но много бързах и въобще не погледнах какво сим написала.
Въпреки всичко поста ми се чете и смятам, че ме разбрахте какво искам да кажа.

# 138
Peace

# 139
И аз не съм съгласна с (не сте на курорт).Преди 10 години когато ми правиха секциото в Бургас да не ви казвам,че ме държаха права в коридора преди  да ме приемат в Патология,защото не съм имала направление нищо,че краката ми бяха сини от отоци.После добре че беше една акушерка да каже,че положението не е розово и спешно трябва да ме оперират и майка ми веднага да отиде да намери доктора преди да му свърши смяната.Господ здраве да и дава на тази жена,че ако не беше тя не ми се мисли!Накрая на секциото докато ми шиеха все още кожата се събудих(тази болка не я пожелавам и на най-големия си враг)и като казах после на анестезиолога той изчезна.После пък щях да пукна,защото гърдите ми станаха на камък,вдигнах висока темп. и никой не ми обърна внимание.За хигиената и хлебарките няма да говорим,а корпуса тогава беше на 1 год.И не на последно място да не казвам,че 4-5 мес. след секциото аз умирах от болки и едвам си гледах бебето.Сега родих пак секцио,но във Варна,еми какво да ви кажа,чуствам се прекрасно.И последно да кажа,че ме чистиха доста,защото първия път са си оставили ръцете,затова и ме е боляло дълго време.SORRY за прекалено дългия пост,но не можах да се въздържа Rage.

# 140
  • Бургас
Херка що така не са те информирали  newsm78 Да не е било събота или неделя и да са го давали свободно  newsm78 Аз докато лежах в реанимация докараха едно момиче в 8-ми месец родило  и на следващия ден дойдоха и я уведомиха от детското отделение къде и какво се случва с детето и. А на нас дори ни ги донесоха на втория ден да си ги видим. А вие сигурно сте били в кувьоз защото се е родил мъничък и не са му се отворили дробчетата, на мен за това ми биха три дни предварително инжекции за разгъване на дробчетата и от кувьоз не се нуждаехме, само малко на кислородна палатка са го държали.

Лекси успешно раждане и бързо въстановяване.

Момичета всеки избира сам къде да роди, но за тези които се колебаят просто да знаят че не е толкова зле положението. Вярно че може да бъде и много по добре ама нали за това подписваме петиции - да се чува и нашето мнение и докторите да не смеят да нахалстват  Peace

# 141
ами аз в неделя сутринта родих в малките часове,. докато бях в реанимация никой нищо не ми казваше за бебето . в сряда чак ме качиха горе в родилно и почнаха малко да ми дават информация. добре, че лекаря, с който имах уговорка ходеше да проверява какво става с бебето, но иначе никой от детското отделение не ме е информирал.

# 142
Да ви кажа какво ми се случи на мен днес: чакам си на пешеходната пред краставицата да пречесем с малката, а то коли колкото искаш и никой не спира. Един шофьор спря, но то птичка пролет не прави, как да пресека като другите фучат покрай него. И тоя шофьор като им се ядоса на другите, че не спират на пешеходната и си извъртя колата успоредно на нея и загради пътя на всички да не могат да минават и да ни изчакат. Такова нещо не ми се беше случвало до сега. Евала на тоя шофьор

# 143
  • Бургас
Да ви кажа какво ми се случи на мен днес: чакам си на пешеходната пред краставицата да пречесем с малката, а то коли колкото искаш и никой не спира. Един шофьор спря, но то птичка пролет не прави, как да пресека като другите фучат покрай него. И тоя шофьор като им се ядоса на другите, че не спират на пешеходната и си извъртя колата успоредно на нея и загради пътя на всички да не могат да минават и да ни изчакат. Такова нещо не ми се беше случвало до сега. Евала на тоя шофьор

На шофьора наистина браво!Но момичета не сте ли забелязали, че повечето коли които спират са управлявани от мъже.Жените почти никога не спират.Случвало ми се е много рядко жена да спре на пешеходна пътека и тя сигурно е била майка, която знае за какво става въпрос.Винаги ми е било чудно това  newsm78
П.П. Не искам да обидя жените шофьорки, не слагам всички под общ знаменател, аз самата съм такава  Laughing

# 144
Браво на този шофьор  newsm20

# 145
Браво на този шофьор  newsm20
Hug  Hug  Hug  Hug

p.s. аааааа аз винаги спирам, е вярно че съм майка повече от десет години  Mr. Green
....ами те щото някои жени като спрат и трудно тръгват после, така че влезте им в положение  Laughing

# 146
Хвала на такъв шофьор!  newsm10
Аз също спирам на пешеходните пътеки още от преди години - когато за малко да нагазя една румънска баба в Букурещ Laughing Но признавам си, случвало ми се е да не спирам, защото зад гърба ми са дишали цяла колона бързи коли - представям си какво щеше да стане, ако бях набила спирачки. Embarassed

# 147
Хвала на такъв шофьор!  newsm10
Аз също спирам на пешеходните пътеки още от преди години - когато за малко да нагазя една румънска баба в Букурещ Laughing Но признавам си, случвало ми се е да не спирам, защото зад гърба ми са дишали цяла колона бързи коли - представям си какво щеше да стане, ако бях набила спирачки. Embarassed
точно такъв беше случаят днес с тоя шофьор, тъкмо бяха пуснали близкият светофар и колони от коли

# 148
  • Ах, морето
Браво на този шофьор.

А по моя въпрос от 5 стр. никой ли няма да се включи?  Sad
Питах за Детска ясла №5 - отзиви и впечатления. Алтернативата ми е бавачка и нямам много време за мислене, тъй че, ако имате впечатления, ще бъда благодарна да ги споделите.

# 149
  • Бургас
Аз нямам никакви впечатления от яслите въобще, но и на мен ще ми е интересно да чуя отзиви, че ние януари трябва да се записваме.

Общи условия

Активация на акаунт