Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Преди раждането е важно да изберете педиатър, да информирате избрания от вас лекар за предстоящото раждане, да уточните кога трябва да доведете детето и да попитате за имунизациите. Това ще гарантира, че новороденото ще получи подходяща грижа. Изборът на педиатър преди раждането е важен, тъй като позволява на бъдещите родители да се запознаят с лекаря, да обсъдят важни въпроси и да се подготвят за грижите за новороденото.
-
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
-
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
-
Какви са препоръките за бактериалната микрофлора на влагалището по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на пробиотици по време на бременност?
- Мамитата с контракции и болежки, особено Карен, стискайте краката още малко
Имах два много работни дни 
а иначе до 40 - четиридесет и няколко години имаш време за още едно бебоче

Когато имах проблеми с бебка отивам при доктора/без записан час/ и една огромна навалица от хора.Все жени и ЕДИН МЪЖ,който си седи невъзмутимо и си разглежда някакво списание.Изобщо не му дойде на ум да стане и да отстъпи място на която и да е жена при положение,че чакаше с приятелката си да и запишат час за преглед.И така си седя 30 минути.Ако не бях толкова разтревожена и не на мене си щях да направя скандал.То бива ама това си е направо простотия.
Казвам и тези люлки са на цялата ясла,не са на вашата група,не са надписани.И аз плащам същата такса както другите майки от вашата група,а моето дете е ощетено,защото на тяхната прощадка няма люлка,искам компенсация.Освен това,не спирам аз-какво значи контакт,ами то е в същата ясла,здраво е,а вирусите си се носят из въздуха.Това че двете групи са на 2 метра една от друга да не би да е пречка да си летят вирусите.Викам и - родителите като идват да не би да ги проверявате дали през деня са били в контакт със заразно болни.Абе с една дума разчепках я хубавичко,че да ме помни.Тя ще ми нарежда къде да се люлее детето ми. 
Аз съм на 31.
Много е приятно и полезно времето прекарано с вас. Аз едва се удържам вече, доста ми е тежко, имам чувството че утре ще се разраждам