Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Преди раждането е важно да изберете педиатър, да информирате избрания от вас лекар за предстоящото раждане, да уточните кога трябва да доведете детето и да попитате за имунизациите. Това ще гарантира, че новороденото ще получи подходяща грижа. Изборът на педиатър преди раждането е важен, тъй като позволява на бъдещите родители да се запознаят с лекаря, да обсъдят важни въпроси и да се подготвят за грижите за новороденото.
-
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
-
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
-
Какви са препоръките за бактериалната микрофлора на влагалището по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на пробиотици по време на бременност?
не знам да се радвам ли - да не го урочасам 
Уф!
и той почти се съгласи с разните работи дето се опитвах да го убедя за кърменето. Още не съм много запозната, но продължавам да чета по въпроса във форума, за да знам. Сетих се, че зълвата ми роди секцио и имаше проблем с кърменето и тогава нямаше кой да й даде съвет и тя се беше ошашкала и беше много гадно, а аз тогава въобще не знаех колко е сериозно - мислех си че кърмата или ти идва или не ти идва - нещо като така ти е писано и обикновено ти идва и бебето хоп и почва да яде веднага и всички са щастливи, не знаех че има толкова неща, които могат да повлияят и такива на които ние можем да повлияем, още не ми е ясно почти нищо, но се надявам за 2 месеца да науча повече.

. С тез банани дето от няколко дни ви чета ще ме уморите така ми се доядоха най накрая си взех и все за десерт ги оставям, а като седна да хапна и се надумкам и няма място после за тях.. та си седят сега така и зреят
... та вися си тук сега и си правя '' пъклени '' планове за какво да се оглеждам.
.
) и след голямо галене на корема той се размърда,че в тази връзка вече си има синичко одеалце
ама не ми пука 

не виждаш особено много, ама мажеш там и все нещо излиза 

, пък и нещо ми се подуха краката - явно повече почивчица трябва вече. а как ме боли ръчицата, дето ме бодоха днес - май ми се е спукала вената пак
на всичко отгоре не е със скръстени крачета ами ги е протегнал напред .Със сигурност има тестиси-носът ми увисна още повече.И накрая-дупето и главата по размер вървят две седмици напред а крачето съвпада с термина ми .И аз веднага се замислих за болести аномалии и прочие...Накрая доки вика-след 10 дни като ме гледа ако не се обърнел щяла да насрочи дата за секцио -а мен много ме е страх от рязане.Цяла нощ не можах да спя
многоооо пишетеее-не мога да ви смогна.Майка ми беше досега тук и миеше прозорци- стягаме се вече