Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 581
  • 855
  •   1
Отговори
# 585
Деси, добре дошла!   bouquet На какъв режим си сега?
И аз не мога да го определя точно сутрин задължително кафе,на обяд 1-кисело мляко,към 15.00ч плод или ядки ,но всеки ден а за вечеря салатка и месце някакво или консерва от риба тон,имам 1-2 успешни лунувания и от време на време като всички прегрешения

Я сега да видим дали ще съм първата или някой ще ме изпревари че ядеш доста малко. Трябва да увеличиш дозата Simple Smile
Сигурно си права но честно казано ме е страх да не започна пак да преяждам Embarassed

# 586
А още повече ме страх като свърши лятото и се застуди как ще си озптявам апетита ,но се надявам с вашата подкрепа да успея Hug

# 587
Деси, всички сме минали по тоя път. Глад, малки количества, некачествена храна, озверяваме за нещо нормално за хапване, а и на тези количества не може да се кара цял живот. В момента, в който подадеш на организма нещо по-прилично, той започва да се запасява, и ето го йо-йо ефекта
... Вярно е Деси много малко ядеш, особено за тези кг. Трябва да се захраниш постепенно и да качиш калориите, иначе само забавяш метаболизма...
Никой няма за цел да те плаши, или да ти се кара  Hug Едно от най-важните неща, което научих тук "За да се отслабва трябва да се яде". Ний и затова не се ядем помежду си, щот всичките сме добре нахранени и благи  Crazy Пиши, чети, питай, пускай си менюто и нещата ще си влязат в релси   bouquet

# 588
Деси, всички сме минали по тоя път. Глад, малки количества, некачествена храна, озверяваме за нещо нормално за хапване, а и на тези количества не може да се кара цял живот. В момента, в който подадеш на организма нещо по-прилично, той започва да се запасява, и ето го йо-йо ефекта
... Вярно е Деси много малко ядеш, особено за тези кг. Трябва да се захраниш постепенно и да качиш калориите, иначе само забавяш метаболизма...
Никой няма за цел да те плаши, или да ти се кара  Hug Едно от най-важните неща, което научих тук "За да се отслабва трябва да се яде". Ний и затова не се ядем помежду си, щот всичките сме добре нахранени и благи  Crazy Пиши, чети, питай, пускай си менюто и нещата
ще си влязат в релси   bouquet
Ще се опитам да ви послушам Simple Smile
прави ми впечатление че повечето от вас спортувате аз за сега не мога да сепохваля с особена активност в това отношение без да броя ходенето пеша до работа и обратно
и малко упражнения вкъщи но мисля да си взема някакъв уред след като се върнем от морето с малкия newsm78

# 589
Да си призная, аз съм от мързеливите  Embarassed Карам го малко на вдъхновение, ама трябва да се стягам, че иначе лЬоша работа  Crazy

# 590
  • Пловдив
И на мен спортуването ми е само търченето след малкия звяр и разходките с количката  Embarassed Embarassed Embarassed

# 591
И на мен спортуването ми е само търченето след малкия звяр и разходките с количката  Embarassed Embarassed Embarassed
Мале  Вещи как се справяш с тринки ,аз с едничко едва се справям Wink

# 592
  • Пловдив
Мале  Вещи как се справяш с тринки ,аз с едничко едва се справям Wink

Аз след малкото само търча, големите като заседнат пред компютъра не мога да ги вдигна, така че от мен искат само едно ядене  Laughing

# 593
# 594
Лека и спокойна нощ от мен  newsm46
Ванчето ми липсва много  Blush Ванюшко  newsm51

# 595
Привет! Аз съм на почивка  на морето!Всичсо спазвам стриктно! Плувам по час, час и малко в морето! Успех и поздрави на всички!

# 596
И аз още не съм се хоризонтирала  Laughing ама след млако и туй ще стане,че рано ще се става  Mr. Green
Моите кг-ми не съм ги крила...който ме е питал съм казвала...а в най-слонския си период даже се заливах от смях като кажех колко кг съм  Crazy Най-големия ми страх,че няма да успея беше ,когато се бях закотвила 1 път на 73 и после на 68..но си повярвах, и въпреки,че не съм стриктна,ама хич даже пак си вярвам.  Laughing Laughing
ДОбре дошла на Деси вал    bouquet За малкото ядене вече са ти казали.  Mr. Green И няма да е зле да почнеш да закусваш и  обратнопропорционално с нарастването на деня ти да намаляш храната. А ,че ще успееш няма спор. И не от сега с мислите как ще бъде като застудее. Имаш време с някои корекции да си промениш и нагодиш начина на хранене към изискванията на организма и живот и здраве той ще ти бъде благодарен.   bouquet
И аз се разфилосоствах по никое време  Laughing айде лека и спокойна нощ обични мои  Hug   bouquet
Евич завидях ти. Нищо,че онзи ден оттам се върнах  Laughing

# 597
Лека и спокойна нощ и от мен smile3524

# 598
  • нейде там, където ....
На новодошлите - добре дошли!
на тез, които са ме забравили - да знаете, че още мърдам и съм Рицарка достойна.
Бях в чуденка за онез 66 килца, дето ми е приписала Мариетка. Ама щом казва, значи аз нейде съм подала такава информация сигурно. Не се срещах с кантара след почивката, че да не покаже прегрешенията ми морски. Днес се престраших. МИ ВЕРНО БЯХ 66!!
И само за проверката, макар да не е за хвалене, след тоя резулта го ударих на разврат с въглехидрат - това сладоледи, пици . .  Embarassed. За раздвижване на метаболизма, де  Mr. Green Ама утре няма да съм така, обещавам! От утре съм пак режимна. Много мина, малкото остана.
Литъл, колко остават до 570, че не мога да изчета всичко?
За всички ми е дерт, ама най-отдавна не съм чувала Танитка и Айчето. И Майчето, какво стана? И пилето, и Съни, Зетчето и МарчеФ,jpo4e, Дика, Хъфи, Онка . . Бети . . Мими, Ванче, Луз, Непуки?
Не ми се сърдете, че не мога да ви изброя, обичам ви всичките
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 599
  • нейде там, където ....
попрочетох оттук-оттам 30-те изписани страници и ме изби на чувства. припомних си своето идване. поредната дупка, в която бях хлътнала, след 40-на татко. и въпроса на колежка дали чакам трето . .
припомнях си всеки ден различни неща, които баща ми бе искал да осъществи, а не можа. плановете за мен и брат ми. един ден си казах, боже мой, а какво правя аз с живота си? какво да правя? и една приятелка ми прати линк към темата в този момент. известно време само четях, докато осмислях идеята за тотална промяна. предложиха ми ново направление за професионална реализация именно тогава - лелеяно и стаявано нейде дълбоко, но не вярвах, че го мога.
имах много трудни мигове. и чинии съм трошила от яд, и съм се тръшкала, че не може, че не БИВА да правя разни неща. ЗАЩОТО ЗНАМ - РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ЛЪСНЕ КАКВО СЪМ ПРАВИЛА. ПРЕД ВАС! И устоях. На 4-те месеца командировка на мъжа ми. На "помощта" на бабите и непрестанните ми от тогава курсове по какво ли не, успоредно с настоящата ми работа. Към която успях да се върна доста по-рано от предвижданото от мен.
Свалях килограми, но по един нов, непознат за мен, и, повярвайте, много по-удовлетворителен, начин. Заедно с това падаха задръжки - в поведението, в облеклото, в леглото  Embarassed Embarassed Embarassed.
И започвам да приличам на онази жена, която винаги съм искала да бъда. Във всичко. И продължавам. С вас, заради вас и себе си. И заривам все повече дупки, та да не може някоя от вас да се препъне и пропадне там. И пак към вас ще се обръщам за подкрепа. И пак на вас ще давам рамо, когато някой има нужда от опора. . .
И се надявам да сме заедно, чак докато на мъжете ни им поникнат бели и дълги до пояс бради и да дундуркаме внучета по пейките, докато одумваме снахите. Хи-хи.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт