Бихте ли сложили своя снимка за аватар?

• 10 853
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
Не бих нито моя ,нито на детето ,нито на половинката ми.  newsm25

# 211
ами аз и правих регистрацията не се занимава много с компютри,
защо има ли проблем?

# 212
Предпочитам аватарът ми, да не е снимка. Както и никът ми, да не е имаето ми. Не ги крия. Който иска, ще му ги покажа.

# 213
Бих,но аз  не можах да се справя да сложа снимката на Боян и сега не ми се разправя да я сменям.Добре,че беше Дивиана да ми помогне!

# 214
Здравейте,

Аз мисля, че когато хората имат желание за реално и коректно общуване е редно да не се крият зад маски. Нямам какво да крия, заставам зад всяка своя дума и действие, не се крия зад анонимна самоличност.

Харесвам потребители с подобна нагласа, те са ми по-симпатични. Уважавам правото на избор на всеки един тук, важното е да е коректен и добронамерен.

Поздрави!  Sunglasses

# 215
не, защото не се харесвам на снимки!

Всъщност съществото на аватара доста прилича на мен  Laughing затова съм си го избрала

# 216

Е, ти наистина отиде доста далеч... Laughing (Ако си била ти на онази снимка... )

На коя снимка? newsm78

# 217
да,защо не Wink

# 218
Понякога слагам. В момента си е моя снимката на аватара.

Себелюбие?! Да бе, друг път.

А това да се гледаш в огледалото по 2 часа на ден не е ли себелюбие? Добре, че прекарвам пред огледалото само по 20-30 минути.

Wink

# 219
  • Вече в моята си приказка...
Не съм се замисляла по въпроса.  newsm78
Няма да сложа моя снимка на аватара си. Предпочитам да гъделичкам въображението на съфорумците си... Mr. Green

# 220
Понякога слагам. В момента си е моя снимката на аватара.

Себелюбие?! Да бе, друг път.

А това да се гледаш в огледалото по 2 часа на ден не е ли себелюбие? Добре, че прекарвам пред огледалото само по 20-30 минути.

Wink

много си хубава! Hug
   Не разбирам какво му е лошото да обичаш себе си?
   И дали слагането на снимката си на аватара говори за тази черта. Thinking...съмнявам се!

# 221
# 222
Estellia , много си хубава... Пу-пу!  Crazy

Моля те, не слагай някоя глупост за аватар.  Praynig Нека се наслаждаваме на красивата ти, сладка муцунка!  Heart Eyes   

# 223
  • София
Много е хубава-да:)
Аз съм от късметлийките,гледали я на повечко снимки:)И определено това е само частичка поднесена от красотата й. Wink

# 224
...Винаги съм искала да бъда по-грозна...

Е-е-е-е-е, стига де.  Sad Имаш си красота, радвай и се, нека и другите около теб и се наслаждават. Жалко е, че това те притеснява, но е напълно разбираемо. Сигурно привлича доста нечисти мераци, доста завист и злоба...

Ние съвсем искрено ти се радваме и ти пожелаваме всичкото щастие, от сърце!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт