Бихте ли сложили своя снимка за аватар?

• 10 858
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
Да- слагала съм си... Flutter

# 226

И аз, и аз. Flutter

# 227
След като четох за мама Фаби тук вече съм категорична, че нямя да кача никакви снимки.Имам си ги в компютара и ги показвам или пращам само на познати и приятели.  Rolling Eyes

# 228
  • густо майна Филибето
Слагала съм, нямам причина да съм анонимна, навън няма как да се скрия.

# 229
След като четох за мама Фаби тук вече съм категорична, че нямя да кача никакви снимки.Имам си ги в компютара и ги показвам или пращам само на познати и приятели.  Rolling Eyes
А, не- това е случай за хоспитализация!
За това махнах и снимките на децата си...

# 230
Дълго мислих по въпроса за моя снимка и най-накрая се престраших... Мисля че няма нищо лошо човек да си сложи снимка. Моята обаче е в подписа ми...

# 231
Дълго мислих по въпроса за моя снимка и най-накрая се престраших... Мисля че няма нищо лошо човек да си сложи снимка. Моята обаче е в подписа ми...
Shocked Я глей- и мен ме има у твоя подпис... ooooh!
Не само на децата, и мои снимки вече няма да си слагам... Whistling

# 232
  • Между гори и планини
И аз искам снимки пък! Кой не иска да се порадва на нещо хубаво?
Снимките си махнах точно след темата с мама Фаби...кукумицини из интернет пространството колкото щеш  Rolling Eyes

# 233
Направила съм го! Mr. Green

# 234
Непрофесионални и необработвани - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162373

Професионални и с обработка - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162376

# 235
Преди ме имаше в едни сайтове за запознанства от където ми се Copy снимките ... Препоръчвам да не си качвате pictures в и-нет пространството.Всеки може да се "изгаври" с ваша снимка и да направи с нея какво ли не  Peace Мое мнение разбирасе

# 236
  • На края на света !
Да бих си сложила снимката на автара ,на скоро имаше една тема в която доста хора се показаха ,с малки изключения Peace

# 237
Разубедих се. Не бих си сложила вече, освен ако някой не ми направи професионална снимка. Crossing Arms  Laughing

# 238
Бих и съм сложила. Освен това определено си предпочитам непрофесионалните снимки - носят ми много повече живот и настроение с непринудеността си.  smile3502

# 239
Аз пак съм си с моя снимка на аватара.
И к`во   smile3502

Общи условия

Активация на акаунт