С последния триместър вече се фукаме, а Октомври месец с бебче ще си гукаме!

• 12 212
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде там
Здравейте!
След дълго обикаляне из Варна и покупки на някои страхотни нещица за бебка се завърнах. От прегледа при доц. Балев стана ясно,че всичко ни е наред и със сигурност сме мацка,за радост на всички ни.Такъв маратон направихме с майка ми и дребния,че мече давам заето Crazy Crazy Crazy
Термина ми за сега е  малко поизместен напред с 3 дни,но това е много относително. Малкия го родих 2 седмици по-рано и имам чувството,че и сега няма да вляза в октомври но.... ще видим Peace

# 121
илонита много хубаво че всичко е на ред! Пускай снимчици де!

# 122

rally то да ти кажа и ние можем да се засечеме в родилното!
Егати купона ще заформим ако се съберем повече писли там  smile3503

Верно бе, супер   Grinning Grinning Grinning  И Рали е за Тина Киркова  Grinning Grinning Grinning

Илонита,   чакаме снимки  Mr. Green

Пра, аз лично с моята лекарка се запознах случайно /чрез приятел на баща ми/  и още от пръв поглед ми вдъхна доверие и сигурност. /което липсваше при предишната/ Избрах си я по интуиция така да се каже, просто веднага реших, че тя е човека от когото имам нужда и се преместих при нея. Сега след няколко консултации виждам, че интуицията ми отново не ме е подвела.  Иначе в Тина Киркова са само добри и много опитни лекари, когото и да избереш едва ли ще сбъркаш  Peace   Просто си избери някой и иди на консултация при него, виж дали се харесвате - ако да - питай дали може да ти води раждането, ако не- иди при друг  Hug Късмет!
маграт чеснова, подозирах аз нещо такова за "акането" ..... мухахаххахахахха Joy Joy Joy Joy   

# 123
За утрешните лекции на "9 месеца" -аз ще ходя. Ако има и други момичета да се обадят. Аз ще съм облечена с лилава блуза и черно сукманче Hug

# 124
  • някъде там
Здравейте и добро утро!!!
Аз пак съм от ранобудните. Макар вчера да беше супер изтощителен ден, се събудих в 6,30 и не можах да заспя. Confused Сега пийвам кафенце newsm53
Гледам няма с кого да си правим компания толкова рано newsm12
Сега ще кача снимки от вчерашните покупки и още на 3 стари нещица....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155348
Дано правилно съм пуснала линка newsm78

# 125
 Hug Добро утро и от мен!
  bouquet ИЛОНИТА ввв туй ПОРТ бебе ми останаха очиите казвай от къде го взе Crossing Arms и аз искам, и това другото космонафффт ли е много е джиданооо-БРАВО със здраве да си ги носите наесен! bowuu

# 126
  • някъде там
galentinass, хехе от Варна е портбебето. От Катедралата като тръгнеш посока на клиника Темелков, и се движиш по десния тротоар има един магазин, детски, " Бебитта", та от там е. Много ми хареса на мен,защото е плътно,става и за пелена  и смятам на изписването да сме с него, а после е много подходящо за количката. Това,че е плътно е хубаво,че нали зима предстои.....Цена 35 лв! Peace
Имаше и в синичко Wink

# 127
Добро утро мамчета  Hug 

food010 Тази сутрин като никога се вдигнах рано рано ( друг път се излежавам до късно ) . Нашият ремонт върви долу - горе добре. Снощи с татенцето почнахме тапетите и една трета от стаята е готова. Надявам се , че в петък всичко ще приключи. Мислех си днес да поналепя малко сама ама се отказах , защото каквато съм схваната в ръцете и краката сега като нищо ще взема да падна.

Илонита много сладки нещица  Crazy  И на мен очите ми останаха в порт бебето и като нищо , ако не ме домързи ще направя един тур по магазините днес !!!

Коки напълно си права. Ако и във Варна имаше толкова болници изобщо нямаше да мога да взема решение.     #Crazy    За срещичката съм за.  smile3521

Mamma mia много се радвам , че всичко е наред с теб и с бебка  newsm32

# 128
Здравейте мами май и аз трябва да се впиша тук Simple Smile
Чакам бебче през Октомври Simple Smile Момченце Simple Smile
Леле като ви гледам вие вече сте готови с покупките Simple Smile
А на мен всички ми викат че нищо не се копувало преди раждането Sad И само гледам ли гледам  Thinking май е време и аз да почна да се забавлявам по магазините Simple Smile
Пожелавам ви приятен ден   bouquet

# 129
здравейте, мам4ета Hug Hug Hug :hug
добре дошла, Mpulle Heart Eyes
илонита, поздравления за покупките. аз докога ще се ослушвам??? да взема и аз да пазарувам...

# 130
Забравих и да се похваля  Embarassed

Качих снимки на количката на бебо. В нашето албумче на големите покупки са. Вече си имаме и легълце ( взехме го от Пловдив ) и чакам с нетърпение свекъра и свекървата да дойдат в края на месеца и да го донесат.  Crazy

# 131
TAM-TAM   честита ти количка!  bowuu със здраве да си я връткате по улиците и живот и здраве заедно ще покоряваме МОРСКАТА ГРАДИНА  bowuu

Аиде някои да  предлага ЧАС?  МЯСТО  за срещата ! bowuu

# 132
  • Стара Загора
Здравейте,
докато изчета три стр. сте написали 5 нови отговора браво Simple Smile
Mpule, добре дошла при нас   bouquet
Да ви разкажа за вчерашния преглед при доктора. Миналия месец ми беше казал че имам малка пъпна херния и аз цял месец се треса дали ще мога да родя нормално с тази херния. И вчера това ми беше първият въпрос каза, че няма да пречи за нормално раждане и аз се успокоих.
После като взе да мери бебето, пак се шашнах щото този мъж доста едричък върви теглото излиза около 2,600кг. в 28 седмица беше 1,190кг
Каза че ако продължава така ще стане около 4 кг.  Дъщеря ми се роди 3,780кг каза че това бебе ще е поне 200 гр. отгоре. Води има много и си е с главичката надолу.
И ние сме в ремонт и все нещо ново измисляме и незнам кога ще приключим в крайна сметка
Това е от мен. Хубав ден на всички

# 133
Здравейте,  Simple Smile

НАдя73 , Аз съм при доктор Панова. Тя ни следи и сега на ЖК. Ти при кой си? Смяташ ли да взимаш VIP стая? Ние наистина сме много мами там.. Nigella и rally също са там.

Mpulle добре дошла! Аз също нищо не съм купувала и като гледам майките какви неща са купили.. хваща ме срам  Embarassed

Илонита много хубави покупки. Имаше даже едно беличко / кремаво боди с норвежки надпис. Страхотно. не знам къде си го намерила, но е страхотно !!  Wink

Хубав ден от мен  Grinning

# 134
Здравейте мами,
mamma mia- да разбирам ли че преди са ти били казали момиче, а сега момче?Защото и на мен ми казваха ту момче ту момиче, последно излезе момиче и сега се чудя?
Мамчета вие наистина вече сте почти готови с покупките.Аз количка мисля да не купувам от сега, казаха ми че първия месец няма да ми трябва, а и с това редуване на пола на детето незнам какъв цвят рябва да е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт