Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

, ей там вече се довърших. Добре, че имаше една мила женичка, която се скара на опашката че не са ме пуснали, ами ме държат на слънце. Много драго ми стана 

Някой си казаха директно, че имат, а други се издадоха май май
а? То и на мен ми минаваше такава идея през главата .... ама се отказах
ама моя благоверен взе да се сеща за съпружеските си задължения! Не знам к`во му стана, но изведнъж взе да ме задиря .... нуждата ще да го е подпряла нещо
Сега пък аз не мога! Пу язък! Подпира ми шкембето и всякак ми е неудобно. То угодия нямаме!
Странно той хич не е придирчив, ама явно и при него бременността му изпива мозъка. Гледам го той дава повече отклонения от мен 
Аз навремето твърдях, че това е гадно ..... но сега навивам моичкия .... и уж се съгласи. То не е сигурно дали ще се реши в последния момент... той от най-страхливите си пада. Даже щеше да се откаже от брака, щото нали кръв се дава 
В интерес на истината не сме обсъждали точно въпросът дали да идва или не, още от началото естествено започнахме да говорим, че той ще присъства. Чела съм някои мнения във форума и момичетата пишат - ама той как ще ме види в това състояние, после как ще погледне сексуално на мен, срам ме е - някакви такива работа и съм повече от изумена.
Абсолютно в никакво отношение нямам срам от него, ясно е че съм човек, аз не знам онези мадами пред мъжете си само по червено бельо и перфектни прически ли се появяват.
За това умрях от страх.
)
.... Извинявам се ако сред нас има някой изповядващ въпросната религия, ама ми дойде в повече
А инче деца пускат нали, а кучета не.. Е като не, аз пак си я вкарах 
Ако те имат нещо против обаче не бих настоявала!
, а и всеки ден болнични преди да се роди бебето, ми намалява времето след като се роди бебо. Ще имам около 9 месеца вкъщи (което е точно два пъти по-дълго от времето с Мариана, ама тогава бяхме по американско, не в Европа)...То не се знае, де, ще видим...
, вече не знам, аз ли съм изкелефинчена, що ли.............. проблема е, че бях измислила детската ама за 1 щерка, а сега трябва да мисля за 2 и айде всичко пак на ново.