Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?
Нали съм си вкъщи много ми липсвате.. а днес много се забавлявах с упражненията

вече съм тотално изперкала, то верно са мойте родители, ама направо са откачили - то май и нас ни чака това, та тогава точно тези бебоци дето са сега в нас ще обясняват как са тотално изперкали родителите им (тоест ние) С две думи човекът е едно неблагодарно животно.
аз ще съм самичка там.
. Ако не съм.. казвайте. Видях, че много от мамите са там. Това е супер. 
Вярно доста е скъпичка, но всички казаха, че си заслужава. Аз си взех този комплект -

и влизайки днес какво да видя...
Вие сте довършили старата тема и вече сте преполовили новата! 

) ... и това е, след секунди помня: "Бебето се роди!" от другата лекарка или акушерката и бебето изплака. После аз се разревах, показаха ми го, попитах всичко наред ли му е, отговориха ми: "На пръв поглед да!", после се успокоих, поисках да си видя плацентата (ужасно грозно нещо), която била някаква особена, май бъбрековидна я нарекоха... После ме шиха, аз си почивах, междувременно обработиха бебето в другия край на залата, казаха, че е наред и здраво и го занесоха (в коридора са го показали на таткото)... после ме оставиха в реанимация за 2 часа, беше ми ужасно студено и се унасях да спя (раждането ми беше през нощта), ама не ставаше, малко преди да изтекат двата часа станах и отидох да пишкам, понеже не издържах повече... И след малко ме настаниха в стая и почти веднага ми доведоха бебенцето

писах писах и го затворих отговора за да влезна в друга страничка