С последния триместър вече се фукаме, а Октомври месец с бебче ще си гукаме!

• 12 238
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет пак и от нас  Simple Smile

Ивон, недей така, с близки термини сме, а аз имам планове да раждам октомври чак (толкова неща ме чакат дотогава да свърша)...
Я стискай поне до 5.09. ...

Момичета, какво стана със срещата в София? Писах, събирах  newsm78 и нито време, нито място уточнихме ...
Аз за лекции и магазини съм ОК, но след 20.08 - дотогава съм на работа (оф, тамън си викам - приключииих и се оказа, че цялата друга седмица плътно ще презентирам на новите колеги какво ще работят ... все едно на мен някой ми е презентирал, ама това е - новото поколение са по - глезени  Simple Smile ... до петък, последния ми работен ден, имам блокиран календар ...). Иначе мога и другата седмица, след работа, хем по хлад ...

# 151
rally   - за лекциите на сп. 9 месеца за 21 и 23.08 сме се събрали аз, Надето, Pra и  Last Name, хайде и ти идвай с нас - телефонът за записване е 946-13-69. Мероприятието е от 9,30ч. в пицария Мис Каприз зад Плиска и за двете лекции.
За новите колеги /заместниците/ -  smile3521 потвърждавам наистина са глезени!!!

За срещата - какво ще кажете за 18 или 19.08 - събота или неделя???

Ивонка  newsm09 много неприятно новина това за плацентата, ама то нищо не е сигурно, може бебка да си устиска в коремчето и до термина, нали??? Ще стискаме палци и за теб следур  Hug Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Надееее как нямам търпение ако знаеш - и да свърша работа и да ходим по срещи и по магазинииии   smile3508 smile3508 smile3508

smile3525 newsm51 ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА   love001  welcome

# 152
Преслава много ще ми е кеф!И за срещичка съм навита! Абе друго си е човек да е свободен  Hug направо морето е до колене тогава!

# 153
Здравейте мамчета Simple Smile
идвам само да се разпиша , че тази седмицаизобщо нямамникакво свободно време
темичката както винаги е страхотна Simple Smile
лек ден засега  Simple Smile

# 154
  • София
Момичета за срещата много ми се искаше, но няма да мога  Weary, че ще пътувам тогава, но на лекциите на 9 месеца мисля утре да се запиша за 16.08,  21.08 и 23.08 и много ще се радвам да ви видя  newsm44
Мамчета, а за 16.08. никоя от вас ли не се е записала?!
Mpulle   добре дошла при нас newsm51 и моя термин е на 23.10.

Гледах днес снимчици  newsm47 СУПЕР  smile3501много хубави мами  preggo и сладурски дрешки за сладки бебешорковци  newsm32
Чао от мен и приятна вечер на всички мами  newsm51

# 155
 Hug ВРАНЕНКИ давайт еи ние да се ориентираме вече за таз среща-гореща да се наклюкарим наволя ! bowuu

# 156
  • София
Вися аз с лаптопа по балконите да мога да ви изчета и да пиша малко.
Ивон то нищо не се знае, може и до края да си изкараш, непременно потърси още едно мнение, някой беше разказвал за плацента трета степен още в началото на 8 месец и накрая бебе 3800 около термина, мисля че юлските мами, ама нали шпионираме, та не помня точно къде четох.
Карина щом бебо е добре и шийката е о.к. не се притеснявай, но поне казаха ли от какво може да е това кървене  newsm78

Добре дошли на новите мами, ще става все по весело  Hug  Hug

Надя 73 ех искам и аз с теб по магазините, че хич време не остана, а толкова още имам да взимам.

galentinass ХАЙДЕ - и по магазините можем да минем, явно вече започват да изкарват зимните стоки, а мъжо взе заплата и може да се отчета, нищо че после ще мъкна чак до София.

# 157
#Cussing out айде бе ВАРНЕНКИИИ
 Naughty  СРЕЩА ГОРЕЩА_никой кат не казва казвам аз

ЧАС:10 часа -приемам предложения и за друг час или ден
Място: на козирката пред КАТЕДРАЛАТА
ДЕН:СЪБОТА,  11 август

казвайте кой ще идва bowuu

# 158
Аз ще дойда на 16.08 за "Първи грижи за новороденото"!!! Пуснаха ме в отпуска и сега ще си се търкалям по цял ден наляво-надясно - само мъжа да се навие да пуснем интернет в новия апартамент и ще съм бомба  newsm62
Ще ме познаете по рошавата пухкава коса!  Joy

Да се похваля - моето бебе е станало толкова силно, че като подскача и целия ми корем подскача с него...  newsm47

П.П. Рали, все забравям да проверя името на моята лекарка от 27-ма п-ка, но намерих тема за педиатърките там и хвалят 2 от тях
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=2976

Извинете бременския ми мозък - намерих я: д-р Мария Влахова, за жалост е вътрешни болести и хомеопатия (странно, но съм виждала доста деца да водят в кабинета й... може би трябва да се провери на място) Иначе на мен ми препоръчаха д-р Мая Стефанова пак от 27-ма п-ка

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 18:55 от ushco

# 159
  • някъде там
Искам и аз на варненската срещааааааааа Sad ,Ама нали съм далечко... ще си трайкам.
Имаше още една мама октомврийка от Шумен,но нещо не пише напоследък.Като ходя по улиците,толкова бременни, а тук никой. newsm78
Така е в малките градове.Ние се поразходихме с малкия и хем си казах повече друхи не купувам,просто защото има доста от малкия и не е оправдано и пак взех едно боди.Този път наистина спирам. Има да се купуват,толкова неща извън дрехите......

# 160

Здарвейте, майчета!
Пускам ви един линк, понеже аз съм втрещена. Жената чака близнаци Rolling Eyes

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=10c5b0f1ef938e7bcdcd75&skin_id=0

ами аз не знам как е пазила равновесие.Вие как мислите?

# 161
  • някъде там
Егати корема Shocked Shocked Shocked Shocked

# 162
# 163
Каринка, чак сега видях за твоите притеснения - и аз се чудя тази кръв пък от какво??? Радвам се да чуя, че всичко е наред  Hug.

Аз си мисля, че повечето мацки с близнаци имат такъв корем - жената пише, че обиколката на корема и е била 126см, а има една мацка от Чужбинските мами, която беше със 128см още в 35 седмица.

Освен това една друга мацка (пак от чужбинските), която принципно е слабичка, имаше точно такъв корем с ЕДНО дете! Изобщо не си правя майтап. АКо не бях видяла, нямаше да повярвам.

# 164
Simple Smile
леле а аз се депресирам от моя корем Simple Smile

GERIING значи за 23 сме двечки:) Какво е бебчето казаха ли ти? Къде ще раждаш?

Simple Smile Не знам за вас момичета но бебето вече мнооооого рита:) Laughing Една колежка днес ме караше да и опиша чуството.........няма обяснение най-великото чуство в света е Simple Smile

Относно курсовете на "9 месеца" на 16-ти и аз смятам да ходя, но тъй като ще ми е за първи път моля да ме просветлите нужно ли е да се запиша предварително? Как се заплаща? И колко?

Хаиде за сега приятна вечер и от мен  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт