С последния триместър вече се фукаме, а Октомври месец с бебче ще си гукаме!

• 12 240
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
Егати корема Shocked Shocked Shocked Shocked
Добре де, ми галини къде ги крие нейните мъже??? Shocked

За среащата във Варна ме бройте

# 166
#Cussing out айде бе ВАРНЕНКИИИ
 Naughty  СРЕЩА ГОРЕЩА_никой кат не казва казвам аз

ЧАС:10 часа -приемам предложения и за друг час или ден
Място: на козирката пред КАТЕДРАЛАТА
ДЕН:СЪБОТА,  11 август

казвайте кой ще идва bowuu
  за сега попълнения :
 КОКИ
Galentinass

# 167
Ммм аз днес пак не успях да ида на лекцията на 9м Sad Веднъж ще се наканя да ходя и нещо ще изникне.... Confused Голям карък съм.
Лелелеее какъв корем  #Crazy ние кво мрънкаме значи, гледайте хората кви чудесии имат  Crazy .
Ало софиянки , ужасни сте! Ей го, варненки пак се организираха преди нас. Момичета казват и правят! А ние кво???? Само говорим, лигавим се и накрая всеки сам си ходи по магазини и лекции..  Naughty  Направо не е за вярване, че успяхме и два пъти да се срещнем, ама добре, че беше МЕГИ. Личи си, че момичето е с високи организаторски способности. И така като гледам май пак нея ще чакаме, та да се видим  Crossing Arms
ИВОНКА кви са тия работи бе моме? Дръж фронта поне още месец Praynig
Карина в крайна сметка от какво се оказа  бе? Крънкай докторите да ти кажат причината за кървенето  Thinking
Оф как ме наболява гърба, като стара баба съм  ooooh! Айде отивам да полегна.... Целувки

# 168
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug Не се съмнявам, че с късметлийското  fingerscrossed сигурно и до термин току виж сме изкарали.  Mr. Green

Да минем само периода на развиване на дробчетата и да достигнем поне 2600гр. и вече няма да има проблеми.  Peace

Jenna - и аз се надявам да изчакаме около 36-37 г.с. но то не зависи от нас. Ще си раждам съвсем нормално, няма да предизвикваме раждане или пък секцио, просто когато остарее по-рано плацентата и по-раничко си тръгва раждане само. Но ще видим тази теория.  Mr. Green

Nigella, Карина - и вие сте имали премеждия и то доста сериозни. Но и за вас като   fingerscrossed и ще изкараме поне до 9м.

За срещите на 9м. - записала съм се за целия август, така че съм там.  Peace

За срещата в София - ами крайно време е, че ще тръгнем да раждаме докато се наканим.  Joy hahaha Joy За 18-19 също съм съгласна.  Peace Да определяме бързо и час и място, че има да се чудим още месец в противен случай.

И сега едно въпросче към опитните мами. Значи днес ни казаха, че трябва да обличаме боди и отгоре ританки или гащиризонце, после блузка за ританките и евентуално някаква жилетчица (зависи от времето). Аз не знам защо си мислех, че се обличат боди и ританки и отгоре гащиризон.  newsm78  Чудя се също, ако тргна да раждам наистина в началото на септемри какво спално чувалче да купя? Лятно, зимно? Също за одеалцата - смятам да използвам спални чувалчета, с количката си имам термочувалче, но може и да купя един комплект за количка и реално се чудя къде другаде може да ми потрябва одеалце.  newsm78 Ще купя, но пък не знам за какво да го използвам...... а да кажа и, че си купих днес един комплект за изписване (няма да се изписваме с него, но ми хареса Mr. Green) с дебела пелена, ще купя още един сигурно...така че и две пелени поне ще събера...пък те са като малки одеалца все пак.  newsm78 Хайде, чакам съвети и коментари ...Simple Smile)))

И да не забравя да кажа и аз - Какъв корем!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 169
Ивон за срещата и аз съм там! а ако искате защото надали ще направим нова скоро след това да изчакаме и Меги и тогава да се организираме! Тя май си идваше на 20  newsm78
А ако става за въпрос може и две срещички да си направим - на 18 или 19 и после там близките почивни дни!Вече нали сме по-свободни Grinning
За обличането аз си мисля че е достатъчно камизолка с късо или дълго ръкавче отгоре боди и ританки и ако е хладно жилетчица някаква и терлъчки или чорапки.Ама всеки си решава според климатичните условия в къщи  Grinning
А ако септември е като миналия то направо и аз не знам как ще ги издокарваме! Може би с лека пеленка ще е добре  newsm78

# 170

Аз предното си дете раждах началото на септември. Беше топло , но ние бяхме купили плюшена ватирана пелена-порт бебе. Много е удобна и после си я ползвахме за количката и като одеалце става  почти до 2 години.
За обличането на бебчето, то като че ли майката сама си преценява. Не трябва и много , много да се навличат. Майчиния истинкт ще ви покаже. Общо взето нашата педиатърка ми каза- Както е облечена майката, така и бебето.

# 171
ахойте по чешки момичета,

Ивонка - стискам палци мила, когато е най-добре за бебка тя сама ще си покаже, но чак един месец преди е раничко, нека си поседи на мама в коремчето да си порасте. Не се шашкай за плацентата и ако трябва искай и второ мнение, то плацентата узрява различно и всичко си зависи от организма, да не е по поръчка на докторите то тая работа Peace

Да ви се оплача - когато в началото всички имахте газове, на мен ми се размина, ама сега от 3 дни толкова много ме притесняват, че все затова си мисля да не се изпусна някъде Sick Sick, явно бебето ми тежи някъде точно където нетрябва и от това се получава така Cry

Много хубави покупки сте направили, хайде щурмувайте магазините докато са още в сила разпродажбите Peaceпожелавам ви успешно пазарене

Аз съм планувала  този уикенд и др. седмица да пера, гладя и подреждам бебешки дрешки, голямо удоволствие ще ми е, нямам търпение, но от друга страна си умирам от страх да не би да се роди бебка по-рано Confused

# 172
Ех да се запиша и аз, редовно си ви шпионирам и съм в час сус всичко ставащо покрай вас, но все не ми остава време да пиша, или по- скоро май нищо ново не се случва за да се похваля.
Много ви се радвам на покупките но аз все още не сум започнала, не от суеверие, просто все ми се струва рано, но днес като чета притесненията на някой направо се уплащих и си мисля че то май вече хич време не остана.
Стискам палци на всички и съм убедеа че със малко повече спокоиствие и оптимизъм всички бебета ще си дойдат навреме, без излишно да ни шашкат.
Що се отнася до корема на женицата направо ми стана мъчно докато я гледах. newsm09. (Аз все си мисля че ми е малък коремът и се притеснявам че бебка е малка)
Що се отнася до октомврииките, вярно си е че са най- следки мами newsm10. Всички изглеждате страхотно и досега поне не съм забелязала нито една да е извън нормите, така че никакви оплаквания за килограми newsm11

е толкова за сега, просто ми стана съвестно че само ви чета с голям интерес, а никаква не се включвам,като един шпионин. smile3505

Много целувки и усмивки на всички!

# 173
  • София
Ще се спукате от смях, ако ме видите как стоя на тъмно(заради комарите) в ъгъла на балкона и се дзвера в лаптопа и чакам да свали страничката за да я прочета.

Me_and_baby споко за газовете, аз умрях от срам преди два дни, то първо хубаво си хапнах, че нещо напоследък хич не ям, след това с родителите ми и мъжо гледаме филм и се чува от моя страно оххххххх......пръцццццццц - абе получих един шут и се изтървах, та се срамувах доста. ако само още веднъж уцели това място ще се карам аз на момата.

Наде не се съобразявайте с мен, че ми е неудобно така, аз като си дойда пак ще се клатушкаме заедно по кафета и магазини.

Варненки под козирката ще съм - винаги готова за бърборене, поне мъжо ще си почине от мен.

Ивон и азц съм в голяма чуденка как точно се обличат бебета, а пък  някой ми беше казал, че в началото не можело със спален чувал, трябвало с одеалце.   newsm78 Аз все си мислех, че е хиляда пъти по-лесно с чувалче.

viarkata почвай да пазаруваш  -  голям кеф е , а за килограмите, спрях да рева, че ще стана досадна, но сигурно вече съм поне 22кг отгоре, почнах да се примирявам със съдбата си на ДЕБЕЛА бременна.

Моята бебка напоследък освен, че рита и  бута - това нормално ли е? Имам понякога чувството, че ще излезне през пъпа ми.

# 174
Направо не е за вярване, че успяхме и два пъти да се срещнем, ама добре, че беше МЕГИ. Личи си, че момичето е с високи организаторски способности. И така като гледам май пак нея ще чакаме, та да се видим  Crossing Arms

МОЛЯ моля  Naughty, аз организирах първата ни срещичка  Crossing Arms

Моята бебка напоследък освен, че рита и  бута - това нормално ли е? Имам понякога чувството, че ще излезне през пъпа ми.

АХАМ! Тва е няква новост от 2 седмици насам - преди няколко дни мисля че вече тотално спря с ритането и сега само бута - ама бута ви казвам, сама подскачам на стола. Ребрата много ги харесваме също, вече не мога и нормално седнала да стоя щото краката му ми бъркат под дробовете...

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 00:59 от Jenna

# 175
#Cussing out айде бе ВАРНЕНКИИИ
 Naughty  СРЕЩА ГОРЕЩА_никой кат не казва казвам аз

ЧАС:10 часа -приемам предложения и за друг час или ден
Място: на козирката пред КАТЕДРАЛАТА
ДЕН:СЪБОТА,  11 август

казвайте кой ще идва bowuu
  за сега попълнения :
 КОКИ
Galentinass
МЕГИ

# 176
Добро утро момичета!
Аз от половин час се мъча да де свържа с клиника Темелков и да си запиша час при Балев, но .........Постоянно дава ми заето,а ако има сигнал никой не вдига!  Cry

Да ви се оплача - когато в началото всички имахте газове, на мен ми се размина, ама сега от 3 дни толкова много ме притесняват, че все затова си мисля да не се изпусна някъде Sick Sick, явно бебето ми тежи някъде точно където не трябва и от това се получава така Cry
Охххх, значи не съм единствена!  ooooh! Аз не мога да се контролирам предимно посред нощ  Embarassed  Моя се прави, че не чува   Whistling
meggyv и аз вече +22  ooooh!

# 177
  • някъде там
Alyona,записването наистина е трудно при доц. Балев.Благодарение на мама Мия аз имах час. Мога да ти дам съвет само ,ако искаш отиди на място в деня на прегледите и попитай дали ще те приеме. Доколкото усетих последния път няма да имаш проблем,защото моя час беше за 19,15, но стигнахтам по-рано и реших да си потвърдя часа. Беше някъде около 17,45 и момичето от регистратура ми каза,че в момента доцента е свободен и ако искам мога да вляза.Така че той явно си наваксва и има паузи...Успех ти пожелавам. Peace

# 178
здравейте сладуранки,
изписахте почти цялта тема а аз чак сега се записвам.
За срещата за събота няма да мога (евентуално неделя ако за вас не е проблем). Нашите ще идват в събота и много съм се затъжила за тях и затова ще съм заета. Тъй де, ако можете вие за неделя ще се радвам, ако не здраве да е - другия път  Hug
Покрай мен нищо ново, здраво бач и това е.
Иначе си папкаме и растем. В понеделник бях на лекар и бебчо тежеше 1,03 кг при норма 1,1 което е ОК а иначе си отговаря на седмиците. Но още ни е рано и не сме се наместили, не спря да се върти диването.
Ивон, Карина стискам палци да сте добре и да устискате да края.
Много палци за Светлето и те да растат бързо, бързо
Альона за Балев наистина е най добре на място да се запишеш, но пък се сетих че бяха казали че първите две седмици на август ще са в ремонт.
Браво за покупките на всички, аз се ошумолявам още
Сори ако пропускам нещо важно
до скоро  Hug

# 179
Добро утро поспалани!  Hug
Времето е нещо чоглаво и това означаваше да се спи до по-късничко ама не се получи!И сега си пия кафенцето и се чудя какви да ги надробя днеска  newsm78 А мъжо почва да реди ламинат малко по-късно в стаята на каката та освен да седя и да давам акъл докато не ме изгонят  newsm62
Меги ти не се притеснявай! И без това бавно се организираме защото сигурно малко мами могат преди 20-21.Аз съм свободна и мога по всяко време ама с другите сигурно не е така!Но като си дойдеш почваме да щурмуваме магазините и да си чешем крастата!
На мен ми се ходи и на отворените врати ама не ми се ходи сама  Weary който има желание да ходи да свирка ако иска да си правим компания!
За газовете - момичета солидарна съм със вас  Peace

Забравих да кажа че и нашия пишльо бута здраво! Точно бутане само че си е избрал ребрата ми за  боксова круша и на моменти си пъха крачето чак отзад към бъбреците ми  #Crazy
Ами още близо 2 месеца........къде ша ги завира тез дългите крака?

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 09:15 от Надя 73

Общи условия

Активация на акаунт