С последния триместър вече се фукаме, а Октомври месец с бебче ще си гукаме!

• 12 200
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета,

Набързо минавам, да ви поздравя   bouquet
Много се радвам за Светлето, дано продължи да стиска  Praynig

Добра, тази Лазарова е бившата гинеколожка на мойта зълва. Бивша е, понеже й предложи в седми месец да си направи рентгенова снимка на таза, да преценяла дали може да роди (зълва ми е мноооого слаба, тя затова, но пък роди бебе 3.600, нормално)... Само допълвам впечатленията ти ... Други лекари няма ли там? За болницата само добри неща съм чувала ...

Наде, моята лекарка каза, че ако природата не го накара да се обърне, едва ли аз ще мога, ако ще и йога да започна да практикувам ... Аз съм се отказала от всякакви упражнения.

# 76
ох, просто ще се напикая от смяххххх

Виодиди, ма виж сега, ти може да можеш да свириш на цигулка и Бетховен даже, ама я да те видя подпряна на дъската с главата надолу да махаш с лъка  Joy  Joy  Joy

не забравяй, че и през тръбата трябва да насочваш звука...  rotfImbo

Рали, що не щеш йога, аз и по добро ти намерих за правене, колко му е, зеленчуци замразяваш ли????  Joy  Joy  Joy

# 77
Ако го направя, няма да пропусна да се фотографирам, да увековеча момента...  Naughty
Ама не обещавам да се наема с подобни пози... То хората секс спряха да правят, че им е неудобно, аз да просвиря с главата надолу  Tired ...

Абе какво ми стана с линийката? Вие виждате ли я както трябва, щото на мен ми  е празно квадратче... Sad

# 78
ето тука нещо по-човешко - това е видеоклипче, правилната позиция е показана около 20 сек преди края - така трябва да се остане около 2 мин.

http://spinningbabies.blogspot.com/2007/02/how-to-do-inversion.html

# 79
ааамаа големи простотии с тези намествания на бебетата, то не акробат, ами космонавт трябва да станеш Joy hahaha

и аз съм чувала, че такива намествания само донасяли оплитане на пъпната връв или повече болки в лигамените...

абе тая Лазарова добре го раздава, как можете да търпите такива докторки, я  Naughty #2gunfire и да си седят в празен кабинет,колкото повече мами я разберат и се отдръпнат, толкова по-добре Peace

мъжа ми днес го пратих да си изследва резус фактора за всеки случай, че той и кръвната група си не знаеше и доктора му взел 4 епруветки кръв, голямо реване ми пищя, източили му били кръвта, чак шоколад и кола пил после да се възстстанови Joy Mr. Green, аз викам че мен колко пъти до сега ми вземат по толкова, хем съм колко по-дребна от него, ама нещо не му се вярваше Mr. Green

за луканки и пастети и аз съм яла, че и пушени меса - наиситна ли са толкова опасни момичета???ох, дано всичко на бебето му е наред Praynig Praynig

радвам се за Светлето, продължаваме да стискаме палци за нея Peace

# 80
Здравейте на всички от мен. ))))
За позиции на бебето си говорите, но аз хал хабер си нямам моето как е. )))
Чак след 2седмици съм на ФМ, та тогава ще ми кажат. Но не съм се разтревожила особено. ))

Днес един познат ми звъня да се оплаква, жена му взела списъка с необходимите неща за болницата и той като сметнал....и ми вика - ами то 150-200лв ще отидат само за там. ))) И аз си мислех нещо подобно като сума, но не бях сигурна. ) Е, сега ми го потвърдиха. )))

Този след обед поне успях да се поразходя. Ходих да си взема дебитната карта и минах през един магазин за бременни. Супер е магазинчето честно казано, страхотни неща имаше. Направо очите ми останаха. )) Но аз се бях засилила да видя за дънки и мерих едни. Ама те едни дебели такива, направо като за есента-зимата. Почудих се и не си ги взех.
Но пък си купих нощница за кърмачки. ))) Голям майтап, ще я снимам и ще ви я пусна. )))
Отпред е с една платка с лепенки. И просто се отлепя и хоп....всичко е навън. ))))
Бъзикам се с баща ми, че това ми е еротичната нощница. ))) Той умря от смях. )))
Та после се замислих, мъжете сигурно ще са доволни и през останалото време да ходим с такива нощници. ))) Така няма да има нужда да се мъчат да ни събличат. )))

# 81
Jenna предлагам да обсъдим какъв вид да бъдат зеленчуците - Листни чистени и замразени или кореноплодни....... : smile3532 а за музиката да попитам може ли Брамс да бъде??? или малка нощна музика или....нещо по-динамично трябва?  newsm78 rotfImbo Ееееее честно голяма простотия бе хора!

# 82
Виодиди, ма виж сега, ти може да можеш да свириш на цигулка и Бетховен даже, ама я да те видя подпряна на дъската с главата надолу да махаш с лъка  Joy  Joy  Joy

не забравяй, че и през тръбата трябва да насочваш звука...  rotfImbo

Рали, що не щеш йога, аз и по добро ти намерих за правене, колко му е, зеленчуци замразяваш ли????  Joy  Joy  Joy

Е, не сте честни, търкалям се вече по пода от смях  Joy Joy Joy

# 83
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy предлагам да направим групова терапия за обръщане-да се срешнем някъде-всеки да си носи дъска за гладене и поне 2 пакета замразени заелчуци hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 22:29 от galentinass

# 84
сега надникнах при августовските мами - ми поне 40% от тях са родили около месец преди термина, хвана мешубето мацки, не искам моята бебка да излиза толкова мъничка #Crazy Cry

# 85
Me_and_baby
  и аз надничам там отвреме навреме и се чувствам по същия начин. Хем не ми се ще да преносвам, обаче и толкова рано да излиза също не ми се ще.  Но мисля , че всичко ще е ок, и нашите бебоци ще си решат сами кога е най-доброто време за тях да излезат  Hug Heart Eyes

Ехооо , клуба на въртящите се бремелинки    rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532    зави ми се свят от вас и получих киселини от хилеж  Joy Joy Joy   Сега хълцам тука и пия газирана вода, ааамааахаа   Joy Joy Joy Joy

# 86
Наде,  с теб сме горе-долу с еднакъв термин и сме се ориентирали към Тина Киркова, може пък да сме там заедно  Hug  Много ще е яко  Grinning

# 87
Ох, аз малко се поуспокоих, отдавна не се бях хилотила така, бебо помисли сигурно че земетресение става  Joy

за августинките - не са бе, гледах ги, с 10тина дни преди термин, първата едва юли роди, а в предишните отчетни винаги имаше поне по едно недоносено бебче родено 7ми месец, и по много през 8ми месец.

# 88
 Joy Ох момичета, благодаря ви от сърце  Hug ! Така ме развеселихте с тези истории за дъски за гладене и зарзават  Joy Но вие сигурни ли сте, че дъска за гладене ще издържи новите ви фигури  Blush  Сега да не се обидите нещо .... Ама аз така си надцених габаритите .... подпрях едно парче гипсокартон на перваза на прозореца /на 30см е над пода/ и поседнах с повишено внимание. Всичко беше наред и ..... явно съм се поразсеяла .... щото изведнъж се чу "прас" и се озовах на земята  Joy Якия гипсокартон здаде багажа, а горките ми бъбреци подскочиха до гърлото. Беба може и салто да е направила от шока, а не просто обръщане. Все пак не ви препоръчвам моя метод  #Crazy
За предсрочното раждане при августките - нормално е заради жегите. Ние ще до-бременяваме по хладничко, така че не се плашете! Аз съм планирала да родя 2 седмици преди термина си  Joy - при мама е било така и с двете бременности (и аз да не остана назад от традицията). Още обаче не съм го съгласувала с беба, ще трябва да я наговарям.

# 89
  • някъде там
Днес аз май съм най-ранобудната PeaceДобро утро на всички тумбаци. newsm51 newsm51
Гледам снощи добре сте се позабавлявали. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Мен вече мого ме болеше кръста,беше ми скучно и ми се доспа,рано рано.  smile3507Някъде към 21,30 си легнх.После доста време не заспах,че бебка нещо и беше много игриво и правеше акробатични номера в корема ми.Тази нощ сънувах разни сънища,снаха ми и една моя братовчедка родиха близнаци,като на снаха ми едното беше 3800 , а другото 4100,като никой и не предполагаше,че са близнаци. На видеозон никой не беше видял. newsm09 smile3532 smile3532
Ужас, взех раждания да сънувам. Наближава времето,колкото и да ни се струва далече. Сигурно защото имам постоянно контракции,особенно като се поуморя и подсъзнателно предизвиквам такива сънища.Иначе кожата на корема ми е изтръпнала и нечувствителна в даден момент,в следващия ме боли.Мдам от разтягането. Ако знаете колко срии имам от първата бременност,поне сега се надявам да нямам нови. smile3515
Днес съм на ФМ,дано всичко е наред.Понеже ще ходя във Варна,смятам да тръгнем по-рано,че да се поразходим. Ако намеря и някой детско-бебешки магазин ще е супер. Малкия и той,така е израстнал лятото,че сигурно нито един панталон няма дза му стане на есен за градината Crossing Arms newsm78
Лек и спокоен ден на всички ,че се олях......

Общи условия

Активация на акаунт