Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно присъствието на бащите по време на раждането?
Мненията за присъствието на бащите по време на раждането варират. Някои смятат, че това насърчава бащата да бъде по-отговорен и грижовен, докато други не виждат необходимост от това бащата да присъства, тъй като той може да се почувства неудобно или неефективно. Има обаче и такива, които твърдо вярват в изключването на бащите от раждането.
-
Какви са някои от признаците, че раждането наближава?
-
Какви са някои от признаците за предстоящото раждане, както е споменато в лекциите на 9 месеца?
-
Какво представляват подготвителните контракции и как да ги разграничим от другите болки?
-
Какво представлява листериозата и какви са рисковете по време на бременност?

...

и да си седят в празен кабинет,колкото повече мами я разберат и се отдръпнат, толкова по-добре 
а за музиката да попитам може ли Брамс да бъде??? или малка нощна музика или....нещо по-динамично трябва?

Сега да не се обидите нещо .... Ама аз така си надцених габаритите .... подпрях едно парче гипсокартон на перваза на прозореца /на 30см е над пода/ и поседнах с повишено внимание. Всичко беше наред и ..... явно съм се поразсеяла .... щото изведнъж се чу "прас" и се озовах на земята
Някъде към 21,30 си легнх.После доста време не заспах,че бебка нещо и беше много игриво и правеше акробатични номера в корема ми.Тази нощ сънувах разни сънища,снаха ми и една моя братовчедка родиха близнаци,като на снаха ми едното беше 3800 , а другото 4100,като никой и не предполагаше,че са близнаци. На видеозон никой не беше видял.