Режим на Пиер Дюкан - 17 част

• 27 918
  • 586
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен   bouquet
Днес кантара ми показа 73,5 , което за мен е добре Simple Smile Бавно, но славно и невъзвръщаемо, което е най-важното.
Зарибих две мои приятелки по Дюки.
Вчера бях много щастлива като си намерих обезмаслена Екскуиза. И е много вкусна. Очаквах друго.
Михаела много хубаво кафенце Simple Smile

# 61
Хай, Дюканки Laughing
Днес започвам 5 чисти протеинови дни newsm78 70 кг и ако не ме е срам, да се изложа Embarassed
Четайки ми действате доста стимулиращо Hug newsm78 и ако ми се скарате, май щще е по- добре, че се доста smile3534
Някои снимки не ги отварям, но Хю си е Хю Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лек и режимен Heart Eyes

# 62
  • София
mihaella77 , много интересно кафенце си направила Simple Smile)

О Вещи, къде се губиш. Метлата не искаше ли да запали? Joy
Дано отлетят направо килограмчета, че виж какви мацки трябва да станем Simple Smile))

Моля, за кефенцето! Цяла сутрин си играх докато стане на зайче  Mr. Green  Joy Mr. Green

# 63
  • София
Да ви кажа добро утро и тичам по задачки ( из къщи). Малкия рева цяла нощ и аз сега съм  #Crazy После ще намина smile3525

# 64
  • В.Търново
Уф не ми се работи. Спи ми се и на мен Sad Цяла сутрин съм се забила в този Excel. Таблици, цени, яйца. Тия хора са се побъркали. Голямо търсене на тия яйца. Сигурно всички са минали на нашия режим  Joy Joy Joy

mihaella77, майсторка си   bouquet

krikri по полека с домашния фитнес, да не се повредиш Simple Smile

# 65
  • Варна
Ето който иска да гледа БонДжовито и Ричко Самбора като дърти чичковци - хич не са зле, ми се чини

http://z.about.com/d/countrymusic/1/0/R/V/G/bonjovisamboracma06.jpg

# 66
Добро утро и от мен Hug То по-към обяд върви...
Вече съм -9 и имам още 6 кг до по-реалистичната цел, където смятам да задържам, а пък после ще видим.
Бях болна, за първи път от почти 2 месеца наруших сериозно режима - един ден пълен глад и 1 - под прасковата (и в тавата с мусака Embarassed Embarassed)
Обаче днес вече съм добре и яхвам здраво режима - обаче кажете кое е по-добре на смесен или на протеини?

На Сноу мацката много готина бе...на килограми все ще я докараме Mr. Green, ама на ЕГН

Чао от мен засега, отивам да си пека заслабналите телеса

# 67
Яни,
решаваш за себе си колко сена на протеини можеш да издържиш, ако не ти е трудно ги направи 5 и след това включваш зеленчуците за 5 дена и така редуваш.
Не е страшно, просто въпрос на настройка, не случайно казват, че всичко е в главата...
Успех в начинанието  bowuu

# 68
Добро утро  Hug
Отивам да ви чета, после ще пиша   bouquet

# 69
  • В.Търново
foli , то добър ден стана Simple Smile)) Чети, чети има какво Simple Smile

# 70
Започвам да пиша за четвърти път. Това дето го мислех ми се изтри три пъти, затова няма да го пиша.
За протокола на първа стр.
:
начало 10.04.2007 г.
кг. 71  цел. 55   сега  54,900

Честито на свалилите.  bouquet
От мацките на първа страница............ не си харесах , аз пък съм по - хубава Joy Joy Joy Joy/4 бр.-голям смях/
От дъртите чичковци аз си харесвам..................., май никой не си харесвам.

Чао засега  Hug

# 71
Привет и от мен smile3525 много готини мацки сте качили за кафенцата нямам думи....днес се чувствам много по добре, явно мехлема с който се мажа действа и с 00 днес нямам грижи  Hug

вещи, казваш че от режима не би могло да се получат въпросните "мехурчета", но при мен няма от какво друго, не съм станала мама все още..., а чета, че предимно при бременни се получава както споменават и от диети....ако искаш погледни линка който алгона ми препрати...

поздравления на всички с минус, усмихнат и режимен ден - дюканки  newsm51

# 72
  • Пловдив
Седона , разсмя ме  Joy Ами и мъжете не забременяват, но си ги имат. Всъщност са по чести при хората със застоял начин на живот - казват че се получават най-вече при шофьори, счетоводители, тези, които работят седнали. Запекът е една от предпоставките, които изострят, всъщност се чувства тогава. Така че затова го чувстваш сега. А кога се е появило и защо - божа работа.

# 73
  • София
Момичета,

Бързо въпросче: може ли пилешки пастет?  newsm78

# 74
Здравейте момичета.Ама много сте писали от вчера до днес.Аз вчера само поглеждах от време на време ,че имах много работаи не можах да пиша.Пък и промяна в кг нямам-май около 500гр съм надолу само.А за списъка на първа стр думи нямам.Вещи супер си.Завиждам на търпението ти и мерака ти да се занимаваш с всичко.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт