ФОТОШОП 36

• 24 424
  • 623
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И НА ВСИЧКИ ВАРНЕНКИ И ВАРНЕНЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet

Карменче, много е хубава  bouquet На втората рамка имам чувството ,че си разтегнала първата снимка на втория ред newsm78

IvelinaAtanasova , много е идейна тази с вестника Grinning

elen@ имам в къщи разни елементчета за сватба, ще ги кача довечера.

Jeanny бях срещала нещо подобно май, ще трябва да се разровя Rolling Eyes

Едно ретро и от мен:

ОГРООООООООООООООООМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ДАМАЯНТИ ЗА СТИХЧЕТО  bouquet

# 361
  • София
Jeanny бях срещала нещо подобно май, ще трябва да се разровя Rolling Eyes
лулу, ако се сетиш в кой сайт, аз ще си го потърся.

# 362
Карменче, черно-бялата е супер.  bouquet
Лулу,прекрасна е ,както винаги Heart Eyes
И аз съм на чернобяла вълна

# 363
# 364
  • София
Ауууууууу, чудни красоти виждам  Heart Eyes Просто няма да ви изреждам този път , защото няма рамка която да не ми грабна погледа  Hug
А сегаааааааааа  , на вашето вниманиеееееееееее  , да се изтипосам себе си  Mr. Green Joy Mr. Green  и изчезвам  Mr. Green  Laughing

# 365
Дамаянти, рамкирала си любимата ми снимка  Heart Eyes страхотна си!
За запаметяването в jpg формат... аз понеже ги правя рамките на 16 bita и ги запаметявам в пнг, после ги слагам върху обикновенна снимка , кропвам и запаметявам рамката в jpg. голяма врътня.
Вие на 8 бита ли ги правите по принцип???
И на  Colour Profile какво избирате?  Както и на  Pixel Aspect  Ratio ?
Днес от мен рамка май няма да има, боядисвах детската и се скапах ... а и на малкия му дръпнах пишлето като го къпах на обед, и сега много го боли...

# 366
  • София
Ох, момичета, искам да ви почерпя, че имам именички - Мария (на леля детенцето).А преди година точно кръстих едно момиченце от един дом и 3 месеца по-късно я осиновиха - и тя е Мария - да са живи и здрави и мноооооооого щастливи   Hug   bouquet И да ги пази Богородица  Praynig

# 367
Пускам последното "творение" и отивам да къпем малкия, после ще ви чета!

Честито на именичката, Дамаянти!!!!

# 368
  • Galaxy 13197853088
малко се заиграх със слънцето преди седмица, но за да стане по-добра снимката явно трябва сенник .... някой знае ли колко струва за канон 50/1.8 ?
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=10578

# 369
  • София
малко се заиграх със слънцето преди седмица, но за да стане по-добра снимката явно трябва сенник .... някой знае ли колко струва за канон 50/1.8 ?
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IM … amp;USER_ID=10578
Мисля, че обърка темата - май си за фотографската  Laughing  Hug
Ивелина - чудничка е  Hug

# 370
Дамаянти, да е живо и здраво златото на леля  bouquet  bouquet  bouquet

И аз мисля че я пообърка ама карай:) Обектива струва към 190 лв.

# 371
  • София
И не каза колко съм хубава значи  Crossing Arms Whistling (айде, че умре циганкатаааа  Laughing) И си пусни скайпа  Crossing Arms

# 372
  • Galaxy 13197853088
така става като съм отворил 100 теми ....
въпроса ми беше за сенника, но ще го пусна в правилната тема Simple Smile

# 373
  • Вече в моята си приказка...
Честита годишнина на Lati, дълги години щастлив семеен живот!
Честит празник на всички именници!
Честит празник на всички варненки!

Рамките ви са страхотни! Дамаянти, за съжаление не спазих обещанието си, но снощи нямах желание за рамки, а пък днес бях цял ден извън Перник и чак сега сядам пред компютъра. И съм адски изморена...

# 374
И не каза колко съм хубава значи  Crossing Arms Whistling (айде, че умре циганкатаааа  Laughing) И си пусни скайпа  Crossing Arms
Аз нали съм СигЪнкЪ, чакай да те пУфалЪ - ма много си арна на тая снмика шъ знаиш Joy Joy Joy И на какваз убава рамка си се издокаросала, много е шукарно Joy

Пускам таз вечершната рамка с една моя много любима снимка, допивам си ментата и си лягам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт