ФОТОШОП 36

• 24 359
  • 623
  •   1
Отговори
# 600
  • Вече в моята си приказка...
natalyna, благодаря за идеята за последната ми рамка! Права си, сигурно ще трябва малко да я попроменя, въпреки че рядко се връщам да преправям нещата, които съм направила. А колкото до тези  templates, според мен объркват. Горе-долу добре се справям с рамките, въпреки че не правя дигитален скрапбуукинг  Wink, но не успях да се справя с един такъв template, който изтеглих преди време. Или аз незнам как се използва или не бях избрала подходящ.
EliG, ето каква е била причината да ме "отбягваш" в темата Grinning! Права си, шарени рамки  немога да правя. Наистина имах няколко плахи опити за такива, но не се получи. Сигурно, защото за момчешките рамки трудно се намират елементи, особено шарени! По-скоро ми се иска да правя нещо различно. Предпочитам четките и наблягам на обработката на снимките, отколкото на многото елементи. Предпочитам по-семплите рамки, в пастелна тоналност, а не искрящите и набиващи се цветове. Това е! И, още нещо, не бих се разсърдила на теб или на когото и да било за това, че изказва мнението си, пък било то различно от моето.

# 601
Ани видя ли защо не се коментира?
Знаех си ,че ще разбуня духовете,макар не това да беше целта ми!Да прекратим въпроса,явно ще посочвам какво ми харесва и до там.

Петя, не разбирам реакцията ти Rolling Eyes  Стана една доста интересна дискусия. Доста нетипично, но нямаше нацупени физиономии, обидни квалификации т.н неща характерни за форумските спорове. Изказаха се две гледни точки, защо се афектираш? Не съществува вариант всички да сме на едно мнение в толкова голямо общество, каквото е форума Hug

Искам да ви кажа, че мен всъщност не ме тревожи липсата на критика, колко натрапчивото желние да бъдеш забелязан. Някои хора просто изпадаха в тежък емоционален срив, когато рамката им не бъде опсипана със съответния брой похвали. Виж това вече ми е супер трудно да го разбера. Или го правиш за себе си и не ти дреме особено какво казват другите, или в противен случай носиш на критика и се опитваш да направиш нещо много добро, което да изплува сред масата. Щом не са ти обърнали внимание, значи има причина - било то че не се харесва чак толкова от останалите, било защото се слива с общата маса и не се откроява с нищо ново.

Малена, това като от тестовия сигнал на телевизията бе Joy

# 602
Малена, защо? На мен повечето цветове ми допадат и ги използвам >?  newsm78
каква лъжа, къде по-точно си ги използвала, че не съм забелязала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

говоря ти точно за тези цветове - magenta, green, blue, yellow,,,,,загледай се в подписа ми, има ги тези цветове, но не в чистия им вид, т.нар сложни цветове.
има много голяма разлика, нали?!?!?

# 603
Тед не надничай,а ни почерпи !:mrgreen:Да ти е жив и здрав рожденника Светли и още повече весели истории да има покрай него!     bouquet

Ау,Маленна,избоде ми очите с тези цветове!
Лулу,не се афектирам бе душа!

# 604
Е, да може би в толкова чист вид не съм ги използва,ла...
Ех само за фиркане говорите вие Joy Честит празник Тед!!! Да ти е жив и здрав Светльо Hug Верно, хай да почерпиш. Ама с мезенце, нали знаеш ...

# 605
  • Czech Republic
Момичета, трябва ми  стрелка, която да е от тия завитите като спирала, може ли да услужи някой да си завърша рамката?

Аз май имам такава(бях е използвала в рамката с Прага - http://natalyna.multiply.com/photos/photo/25/71), ако е това, пиши ми н алични мейла си за да ти я пратя. Peace

# 606
  • София
Kош, според моето мнение повечето рамки са страхотен кич, горе долу забелязвам тенденцията е да се слагат колкото може повече и разностилови елементи.Някой път това води до прекрасен резултат, но друг път-не.
Мира, не съм те отбягвала LaughingДаже си сложих направените рамки от теб в албума ми Wink
Ето в деня на страшния съд:

Aйде народе, който има да си ми го връща hahahaШегувам се , да поясня.Освен това ще ви споделя , тайно и на ухо, че точно на изпита за цветна рисунка във ВИАС изкарах най-ниската оценка и затова станах инженер, а не архитект Joy

ТЕД,  да ти е жив и здрав рожденика!Да е все такъв сладурчо и у вас да е все така весело!

Идеята за снимката я откраднах от Малена EmbarassedИ много съжалявам , че не съм се сетила по рано, когато Михаела беше къдрава като овчица.

# 607
  • Czech Republic
Тед, честит ти рожденик! Да си остане все такъв сладурчо и да ви слуша много!  bouquet

# 608
Не помня такава рамка на Малена, но какво му е на детето на къдриците. Я гледай какви са хубави - на кака красавицата тя  Mr. Green Къдрокоските най- си ги обичам  Heart Eyes

# 609
  • София
Момичета, тук качих "момичешки" фонове http://konkurs1.multiply.com/photos/album/17
Лулу, последната - розовата нещо не ме кефи, не е лоша, но не е в твой стил, а и цветовете не ми харесват също. Ина като иска розово ползвай по-свежи тонове, например като тези , които качих.
Ани69, какво стана с оня плъгин за ретрото-качи ли го?
Честит Рожден Ден на Светлин!!! Много радост и късмет и да е все така чаровен и усмихнат!

# 610
Eххх, викам си ще мина между капките, ама нъцки ... сега ща неща ще черпя   Joy
Ето за начало пробната ни торта. Учихме се на нея да дуФаме свещички  Mr. Green
И благодаря много за пожеланията! Утре надали ще имам време да се вкюча, че след купона сме на зоопарк, после на кино... след това една седмица ще се възстановявам.
Между другото тука май съм използвала един от забранените цветове, ама Малена да не гледа  Mr. Green

# 611
Тед, честит празник! Весело и безгрижно детство желая на Светльо! И много да ви радва!

Е, от вас немога да си публикувам пожеланието, де!

# 612
Vesika, доколкото разбрах Ани е използвала четки за рамката си! Иначе и аз не бих се отказала от още един плъгин Mr. Green

# 613
Не помня такава рамка на Малена, но какво му е на детето на къдриците. Я гледай какви са хубави - на кака красавицата тя  Mr. Green Къдрокоските най- си ги обичам  Heart Eyes

не помиш, защото само пържолата е в главата ти Joy Joy

EliG, рамката е приемр за подражание. На мен лично много ми харесва. И пак, приемр, колко е важнаснимката...

Ted_cat, честип рожден ден на Светьо!!! Да е жив и здрав! Много узмивки и прекрасно детство!!!

# 614
EliG, рамката е приемр за подражание. На мен лично много ми харесва. И пак, приемр, колко е важнаснимката...

Снимката наистина е много важна, в случая е прекрасна, но се чудех за тези кръгове в ъглите newsm78 Не се ли вторачва окото първо в тях? Малко хипнотизиращо ми изглеждат! EliG, нищо лично, разбира се!

Общи условия

Активация на акаунт