Страхотна диета за страхотни тела 5

• 14 723
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
здравейте сладки ,как сте днес Simple Smile)) аз съм на диета 1 малко си е изменям (всмисъл с времето и чат пат разменям нещо, но горе долу се спраавям ,ям точните храни и се мъча да си втълпя ,че не е диета и т.н:)))  а за резултат мисля , че съм смъкнала едно килце, малко е ,но поне е началото на 5-те които искам Simple Smile)) вече 4 хахаах

# 31
Момичета, тази диета Р А Б О Т И. Днес съм на  петия ден и съм вече 2кг по малко. Най-после да се видя под 60кг. Толкова се радвам, само да не се отпусна, но се надявам да удържа да края. Дано успея още 2 да сваля до сватбата. Мисля, че ми помагат и тренировките които правя почти всеки ден. Имам някои прегрешения дори в диетата , като например, че си позволявам в млечния ден да си похапвам диня със малко обезсолено козе сирене. и че пийвам понякога студен чай. Един път си сложих мед в млякото и орехи. А също така и не спазвам часовете за хранене. Ами това е от мен, пожелавам на всички мацки успех. Не е трудно. Трябва упоритост и воля

# 32
Ей ме на и мен  Crazy

Честити минусчета   smile3501 newsm51 newsm10 newsm03

Днес минус 0,5 и аз  newsm44 newsm68

Дендра, после искаме снимков материал от заветния ден  Peace

Днес съм на боб с лук...нещо не успях да си измисля друго в бързината...добре похапнах пък да видим утре на кантара какво ще покаже  Sunglasses

Вие забелязали ли сте след определен белтъчен/въглехидратен/млечен ден сваляте повече?!

Наоколо съм  Crazy

# 33
Привет и от мен!
Аз днес малко вкарах микс сутринта мляко кисело с малко ядки, на обяд пиперена манджичка и сега... ами още не съм яла за следобед. Пия си кафето и така.
Ама и аз не искам да свалям примерно 5 кг., на два ще съм доволна,ама трябва и задържане.
Дендра, права си че диетата наистина работи,но успехът ти идва най-вече и от това,че заедно с нея и тренираш. Продължавай в същият тух, ще бъдеш неутразима на сватбата!!!
Милички, къде сте бе? Защо не пишете?

# 34
Голямо вълнение вече се вълнувам за тази сватба. Естественно ,че ще покажа снимки, нали сте мои съмишленички  Grinning Сега съм на тема шаферски рокли. ще имам две малки и три големи шаферки. Само да направя тези рокли и почвам моята а и тъкмо още да заслабна. Иначе днес хапнах диня с кис. мляко, и малко мляко с мед и орехи за засищане. Пожелавам ви много свалени килограмчета за добро настроение

# 35
аз днес не бях много стриктна, но утре ще потичкам сутринта и ще се огранича и дано конпенсирам.  радвам се, че почнахте да пишете по-често в тази темичка. доскоро

# 36
Дендра, да не би ти да шиеш роклите?Ох,как искам и аз да съм булка... Но няма да се отнасям,аз днес съм на една салатка, пропуснах киселото мляко, ама към 2 часа мисля да си наваксам с него. Иначе снощи бях на ресторант с милото и освен салатката хапнах и малко месце /все пак не бях яла от отдавна/.
Хайде, искам много минусчета.!!!
Днес като се мерих бях 46 кг., но предполагам това е защото не бях яла преди това.

# 37
Добър ден   bouquet

И аз малко се пооплетох  Rolling Eyes

За писането и аз се радвам,защото определено на мен лично ми дава стимул,та да же и леко да се отклоняваме от темата диета  Crazy

Наоколо съм  Crazy

# 38
ani 4ka пожелавам ти да станеш някой ден булка, много е хубаво особенно, тръпката при приготовленията. Но да ти кажа честно, по добре хубаво си поживей преди това. Аз така направих и не съжалявам, напротив сега се чувствам готова. А за роклите , да аз ги правя, но да не се отплесвам, че темата е друга всепак. Аз днес съм на пилешко , домати и шев и кройка  Laughing . Мисля да не се тегля скоро, за да се изненадам надявам се приятно след няколко дена, Но така или иначе диетата си работи защото днес съм с един панталон,  който преди седмица не можех да го закопчея, чесно казано не очаквах така добре да ми действа. Преди да почна диетата пиех този чай Инхуа към  2 месеца, със ограничения в храната, но никакъв рвзултат. А сега когато го спрях и почнах диетата нещата се получиха Ами това е от мен за сега , ще ви държа в течение на нещата

# 39
Здравейте, мили дами! На именичките - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Днес е голям празник - да е светло в душите ви!

Тези дни не успявам с режима, но вече няма мърдане...Чета ви и се надъхвам.
Дендра, браво на теб. Като има такива жени като теб, дето се справят сами и с булчините тоалети, ще има и много щастливи булки  Heart Eyes

Празник, празник, ама работа бол...както казва Кала, наоколо съм (много ми хареса тоя израз)  Laughing

# 40
Ехооо, има ли някой тук?
Хайде, моля, малкото вече СТраОтни, каня ви на отчет  Party
Аз като най-нережимна снощи снощи ядох еднииии днес реших да съм на течности.
До тук 3 л вода и две 2%-ни кис.млека на айрян.
Туй то...
Хайде, хубавици, кажете как сте днес?

# 41
Сага,аз се спотайвам  Blush абе не ми върви тоз път диетата и това си е....все прегрешавам,а и вчера трябваше да бъде млечен ден и не бях видяла,че ми е свършило кис.мляко...а не ми е хич наблизо  Crazy уффа,та от утре пак.....следобед отивам и от утре пак  Crazy

Наоколо съм  Wink

# 42
и аз днес няма с какво да се похваля, хапнах си малко шоколад, не издържах да го гледам и така  Embarassed като цяло диетата ми харесва, но имам много прегрешения и за това резултата е само -1кг, но поне се чувствам по-добре с този режим на хранене (макар и с прегрешения)

# 43
Кала, Зори, давайте да се стягаме, момичета!
Напоследък все се хващам в крачка. Не е хорош това  Naughty
Хайде, на вас разчитам...до тук съм на мнооого вода и 2,5 бурк.кис.мляко във вид на айрян. Оххх, мъка ми е като се прибера в къщи. Пак едни вкуснотии е забъркала мама ни (милата ми свекърва  Heart Eyes). Ще ударя петата навън с децата, белким си остана днес само на течности  ooooh!

# 44
И аз съм тук, мацки и за сега удържам фронта. Днес ми е 7-ми ден и съм на мляко диня и малко сиренце, а и 2часа и половина в залата. И да ви се похваля, че тренирах със Слави Трифонов  Laughing тренираше човека в Пловдивската зала с личния си треньор. Той трябва да има концерт, май днес в Пловдив. Тези дни не съм се теглила за да се изненадам надявам се приятно по късно. Само да не се отпусна , че събота с моя любим ще ходим за 2 дена в Калофер малко на почивка. Няма как поне една чаша вино ще трябва да изпия, все пак човека ме води на романтичен уикенд  Embarassed  Хайде успех с диетата , и умната не правете много забежки

Общи условия

Активация на акаунт