Кръстова гора

• 156 124
  • 349
  •   1
Отговори
# 255
отидете с детето по добре ,без значение църковен празник

# 256
Ние ходихме на Кръстова гора неможах да ви пиша сле като се върнахме .Ще се молим дано имаме шанс .Иначе беше пълно с много хора ние бяхме там седмицата след Кръстовден.Много завои но поносимо спахме в Борово но ни казаха че трябва там .Догодина ако идем ше го направим.Видяхме и баба Еленка поговорихме помолихме се ,взехме камъчета напълнихме вода и оставихме в параклиса олио ,брашно .пообиколихме и така .Това за първото ни посещение.

# 257
  • София
Аз влизам тайничко да кажа и да се похваля,че моята приятелка е бременна,още малко и ще потвърдят че всичко е наред.И това че само са посетили Кръстова гора и не са спали таммсамо стискам палци всичко да е наред,до седмица ще кажат дали виждат бебето добре  Peace
За себе си се убедих,че трябва вяра и търпение,макар че тя е християнка,а приятеля и не е  Hug

# 258
didolinaa, много хубава тайна! Дано и аз скоро да мога да се похваля за своя приятелка! Тайна е мотивът за посещението на светото място, но дано се превърне в такава хубава новина!  Praynig

# 259
Нещо за тези които не са запознати с историята
http://piccolo.dir.bg/opinion.php?id=709

# 260
доста отдавна писано  в този сайт но пак е инфо разбира се Simple Smile,по добре в официалния www.crossforest.com

# 261
чувала съм, че на Кръстова гора стават чудеса, но трябва много силна вяра.

# 262
  • София
Влизам тайничко да кажа,че въпреки че има ядове с бебето и че леко кърви засега се задържа.Успокояват се с това че им е дадено от Господ и че този път ще си го гушнат,в което искренно вярвам и аз.Наистина вяра си трябва,това го казвам за всички дето са останали и без капка надежда.Ще пиша пак за развитие и дано е положително,поне аз вярвам че ще е така  Peace

# 263
стискам палци всичко да е ок и ще се моля  baby_neutral

# 264
Да побутнем малко тази интересна тема.
Някой бил ли е скоро на Кръстова гора?
Трябва ли нещо да се носи?
Май имало в петък молитва,която започва в 22 часа,така ли е?

# 265
  • София
Влизам да се похваля макар и малко късничко но моята приятелка си имам едно красивооо момиченце вече на 1 месец  Peace Така че действайте и вие смело.

# 266

аз ходя вече там от 10години и скоро пак поемам нататък, да има служба която е среднощна и започва в 00.00 ч.,служи се всеки петък до Коледа,после започват да служат тази литургия след Великден, можеш да вземеш на познати по някоя лека дреха и да я допреш до кръста,горе на хълма,инак напълни си светена вода,обиколи,постой в в църквите ,параклисите , усети магията....и се отдай на спокойствието и хармонията на това място

# 267
аз ходя вече там от 10години и скоро пак поемам нататък, да има служба която е среднощна и започва в 00.00 ч.,служи се всеки петък до Коледа,после започват да служат тази литургия след Великден, можеш да вземеш на познати по някоя лека дреха и да я допреш до кръста,горе на хълма,инак напълни си светена вода,обиколи,постой в в църквите ,параклисите , усети магията....и се отдай на спокойствието и хармонията на това място
Благодаря ти много!
Мислим този петък да сме там,само дано улучим времето!
Притеснява ме спането,но разбрах,че в манастира можело да се спи.

# 268
Здравейте!И ние с Веско ходихме за 10-та поредна година на Кръстова гора.Валя ни дъжд беше студено но както винаги си изкарахме много хубаво.

# 269
гласувайте за Кръстова гора в националното допитване за едно от ЧУДЕСАТА НА БЪЛГАРИЯ 2012 НА АДРЕС: www.bgchudesa.com
 след като заредите сайта отиваТЕ на материално наследство и избирате 10 места одобрени от комисия, след това по долу си пишете валиден имейл адрес, и потвърждавате вота като си влезете в пощата
. МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:15 от byba75

Общи условия

Активация на акаунт