В ЯНУАРСКИТЕ тумбаци, ритат напето моми и юнаци!

• 15 496
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро от мен в новата темичка.Колко бързо минават дните и от една в друга темичките.
New Valia честито момиченце Heart Eyes

# 31
Добро утро и от мен на всички , да се запиша и аз тук wavey wavey waveyИ нашият бебок  е мъж, но за име още не сме мислили  newsm78 мисля че има дотатъчно време

# 32
  • Толбухин
Добро утро,и аз да се запиша тук.
Браво на смелите мами които в това състояние ще сключат брак.При нас това още не се е случило,но сякаш и не ми липсва.Нека си "походим" още малко и тогава.  hahahaИначе ние си имаме дата тя е далечната 11.11.20011 г.  Joy

# 33
Здравейте отново! Аз да се похваля, ще ходя на 3Д в понеделник сутринта във Велико Търново, правят и записи на диск, адски много се вълнувам и съвсем случайно открих, че има такъв 3 Д в клиника "Хера 2000" лошото е само, че не е със записване на час а по реда на идването и може доста да си почакам така ми каза д-р Витанова, която всъщност ще ми прави прегледа. . Какво да се прави..... сега сън няма да ме хване.....  Laughing
Лек ден на всички   Hug

# 34
  • София
ani4kata86 , относно смяната на наблюдаващ гинеколог. Аз я направих. З-то 1-та  гинеколожка, при която отидох ми каза, че съм бременна 4-а г.с., а аз бях 8г.с. и ми стана ясно, чепри нея си е направо рисковано да отида пак. За да смениш гинеколага си ти трябва направление от личния ти лекар. Давността на едно направление е 45 дни, календарни, и докато не изтекат те, не можеш по здравна каса да отидеш на друг лекар. Аз си изкачах да минат 45 дни от направление 1 и си поисках друго, с което отидох при нова гинеколожка. Да си кажа честно и нея искам да сменям, но така или иначе ще ми се наложи да ноември пак да я сменям и засега май няма да го правя. Ако гинеколог 1 ти е правил някакви изследвания, трябва да ти ги даде всичките, заедно с картона ти, а ти да ги дадеш при гинеколиг 2, при който мислиш да се записваш.
Ако резус факторът ти е (-), 3, 5, - 7 месец се праевят изследвания за антителата. След това се правят по 2 пъти на месец, а последния месец всеки ден. Така поне четох. Но моята гинеколожка не смята за нужно да ми го обяснява и във вторник като отида на преглед - евентуално, ще и държа сметка за доста неща!!!!

# 35
  • на плажа
за БХС - не ми се търси линка и ще ти кажа как минах аз вчера. Отиваш в МД и се качваш директно на 14 етаж, взимат ти кръв и ти попълват една бланка, с която те изпращат по живо по здраво отново на 1 етаж в касата (  вляво след магазинчетата в дъното на коридора) от където получаваш фактура и трябва да я пазиш, защото с нея ще ти дадат резултата.

# 36
За БХС – имай предвид че касата долу работи ор 9 до 13. След 13 се ходи на 2 етаж. Аз платих като отидох да си взема резултатите.

# 37
Добро утро момичета  Hug

Тази сутрин си взех резултата от БХС 1:10 000  newsm44 newsm44 newsm44

Юлето, Асиди
- ще бъдете чудесни булки   bouquet Ние с таткото сме заедно повече от 9 години и мислехме да се оженим след като се роди бебо, но като разбрахме, че през тази година на златната свиня е хубаво да се ожениш решихме да подпишем през ноември с кумовете и родителите + брат и сестра (максимум 20 човека) и да се почерпим някъде. Няма да купувам рокли и т.н. - ще го оставим за след време когато сключим църковен брак и тогава ще направим и по-голяма сватба - сега нямаме възможност...

Алекс - много се радвам за хубавите резултати  Hug всичко се нарежда  newsm68 newsm10

New Valia: Честито розово щъркелче мила  stork-girl

Зимна приказка
- какво стана с твоя резултат  Hug

Хубав ден желая на всички и слънчево настроение  Hug

# 38
Честито на New Valia за розовото щъркелче! Май, мацките ще настигнат господата. Аз довечера съм на ФМ. Дано се види полът!
DesiT, браво за резултата от БХС! Радвам се, когато има хубави новини!

# 39
  • до една звездичка
за БХС - не ми се търси линка и ще ти кажа как минах аз вчера. Отиваш в МД и се качваш директно на 14 етаж, взимат ти кръв и ти попълват една бланка, с която те изпращат по живо по здраво отново на 1 етаж в касата (  вляво след магазинчетата в дъното на коридора) от където получаваш фактура и трябва да я пазиш, защото с нея ще ти дадат резултата.

iramira, понеже се оказа, че ние с теб сме били в един и същи ден на БХС, можеш ли да ми кажеш на теб кога ти казаха, че ще бъде готов резултата?

# 40
Ако резус факторът ти е (-), 3, 5, - 7 месец се праевят изследвания за антителата. След това се правят по 2 пъти на месец, а последния месец всеки ден. Така поне четох. Но моята гинеколожка не смята за нужно да ми го обяснява и във вторник като отида на преглед - евентуално, ще и държа сметка за доста неща!!!!

Ама на мен дори веднъж не са ми правени и с един милон разправии я навих да ми ги направи и ми каза на 20 да отида. Аз имам спонтанен аборт и никой тогава не ми еказал че трябва а се слага подобна Анти Д и сега не е съвсем безопасно за бебето и аз се притеснявам но на тази не и пука каза "то вече нищо не може да се направи...трябвало е да ти се постави ...." ами да ми беше наоравила едни изследвания поне да види как стоят нещата, то е логично ама..... какво се ядосвам аз в понеделник ще ходя на друг лекар то вече ми омръзна от некадърници заради които бебо може да пострада недай си боже!!!!

# 41
  • София
Плащай си най-добре, ако имаш възможност и не се занимавай с тази лекарка!

# 42
И аз да се разшиша в новата прекрасна тема! Благодарности на Алекс и Коконка!   bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден! Стискам палци на момичетата, които чакат резултати и са на изследвания!  Hug Hug

# 43
  • на плажа
*dega*, симпатичната мацка, която ми записваше данните каза след 4 работни дни - т.е. в сряда - 15.08.( навръх празника на Мариите Simple Smile, дано ни е на късмет).

# 44
  • Троян
Здравейте мамчета!Вчера се прибрахме от морето и сега ми е малко тъжно.Попрочетох малко какво ств исписали,но то е страшно много.
И аз съм решила името ма бебо да не е свързано с родата,ако е момиче ще бъде Магдалена,но за момчешко име нищо не ми идва на ум newsm78 .Аз още си нямам кафява лентичка,тя задължително ли се появява?
Желая ви лек ден!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 12:57 от albenapd

Общи условия

Активация на акаунт