МАРТ-2006г.

• 10 483
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА КОНСТАНС!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И САМО РАДОСТИ ДА ТИ НОСИ!

# 76
Тася, сега може да смениш реда на Констанс, че вече си имаме второ бебе  Grinning  baby_neutral
И да добарим следващото чакащо бебе на реда на Безмерна  Grinning  baby_neutral

# 77
Честито, Констанс! Да ти е жива и здрава малката принцеса, и Тино също! Бъдете много щастливи заедно!
Милички, пък моята щерка е с температура. Днес не искаше да яде и аз доста и се поскарах, и я плеснах по дупето 2 пъти. Вечерта дигна температура, но това ни е за първи път и аз много се притесних. Дадох сироп и сега спи. Направо ми иде да си оскубя косите, как можах да й се карам, но си мислех, че се инати. Малко гаден пост след хубавата новина, но ми се искаше с някого да споделя.
Лека вечер

# 78
Честито, Констанс! Да ви е жива и здрава малката бебка! Честито и на Тино - вече е батко! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Чакаме те да се приберете у дома и да разкажеш, след като се осъзнаеш!
Силвето, неприятно е, че си се скарала на малката, но предполагам на всеки се случва да "излезе от контрол". Не се обвинявай, едва ли има връзка между събитията от обяд и температурата. Възможно е температурата да е от някой растящ зъб и утре вече да е само лош спомен.  Peace
Спокойна вечер!

# 79
  • Варна
Честито, Констанс! Да сте живи и здрави всички! Бързо възстановяване, чакаме те да разказваш.   bouquetИ сега ще умра от любопитство как сте я кръстили малката. Simple Smile
Силве, не се обвинявай. И на мен ми се случва да се развикам. Не съм го пляскала, но съм била на косъм. Много съм изнервена в последно време, а и сега ми сервираха, че другата седмица свеки няма да е тук и ще съм сама с двамата по цял ден. Confused Как ще събирам търпение и нерви не знам. Rolling Eyes

# 80
Ееее, Силве недей така, всеки може да си изпусне нервите, аз лично напоследък забелязах, че на Алис като й викнеш спира да се лигави. За температурата я наблюдавай по-внимателно и за други симптоми. Може да я боли гърло или да пробива зъб, щом отказва да яде. Иначе ми се е случвало да я плясна и хич не съжалявам, вчера даже беше, понеже се е научила да събира трохи от земята и да ги яде и колкото по-се карам, толкова повече се забавлява, та вчера намери някакво парченце от мебелно фолио /останало от ремонтите тия дни / и хоп в устата, е много се ядосах, тупнах я по гъзето, тя разбира се ревна, ама май хвана дикиш.

Мойте бебета  Grinningспят, а аз вампирясвам и хич не ми се спи, седя будна като бабичките до 2-3 часа и сутрин незнам на кой свят съм. Днес мойто диване ми сви два страхотни номера, качила се на шкафа и пуска двд-то на макс, аз съм в банята през това време, чувам как гръмва музиката и докато изляза, тя милата се свила на шкафа и реве, хем ми стана смешно, хем ми домъчня, сумати време после рева и не можеше да се успокои. После пък съм се залостила в кухнята и готвя 5 манджи едновременно, а тя се намъкнала в на баща й обувките 45-ти номер и стърчи и не смее да мръдне, абе чувам я че нещо мрънка и вика мамееее, викам ей това дете още не може да му мине шока от двд-то и не й обръщам внимание, по едно време отивам, а тя милата ни напред, ни назад  hahaha

# 81
  • София
Силве,дано не е нещо сериозно.И аз го тупвам от време на време моя юнак по памперса ,ама няма никакъв ефект,ей голям инат.
Вече втори ден Дани отказва да спи наобед,що така това дете newsm78Все си мисля,че е още много малък да пропуска обедния сън.Дано да е нещо временно...Иначе заспива рано съответно,в 8.15 вече спи,та поне вечер си почивам малко.
Тася, сега може да смениш реда на Констанс, че вече си имаме второ бебе  Grinning  baby_neutral
И да добарим следващото чакащо бебе на реда на Безмерна  Grinning  baby_neutral
newsm10
 Айде, лекичка и мекичка!  love001

# 82
Констанс ,аз  и тук да ти честитя и да ви пожелая само радост и страхотни вълненеия около бебоците  newsm51 страшно се радвам и ви целувам хиляди пъти  Heart Eyes

daizy  номера с обувките е любим на Алекс обича най много да са на баща му защото са най големи ама вече така се е специялизирал да ходи с тях ,че чак камиона си кара така  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=155881&photo=35

# 83
дейзи, супер забавно! не я ли снима?

може ли и аз да се включа с 2 чифта обувки - номер 50 и 52. и кало вътре в тях. (не знам дали съм ги показвала)
http://kalikayo.multiply.com/photos/album/87

# 84
Честит имен ден на всички празнуващи !Честито да ви е името -Мария !С най-добри пожелания .

Дейзи и Виктор много обича да обува нашите обувки,моите чехли и на баща си маратонките hahahaмного е смешен,обува ги по една и така се разхожда .Имам снимки,но не съм ги свалила още .

Тася ,напълно те разбирам ,Виктор вече ако спи следобед е голямо постижение .Тези седмици ми е кошмарно ,то не  е тръшкане ,рев,не яде ,не спи .....Характер ли изграждат тез деца ?Всяко забранено нещо е истеричен рев ,става и ляга с рев .Ох,изморена съм и сякаш не се справям добре с възпитанието .

Надникнах в темата на очакващи бебета август,там Констанс е разказала набързо за раждането .Радвам се ,че така бързо и лесновсичко е минало .Ох ,аз търпение нямам да видя бебката .Мило ми става като чета за новите бебета и за бременните мами  Blush
Тук по магазините има разкошни неща за дечицата и нашия татко се загледа в едно пухкаво розово одеалце .....искал момиченце човека hahaha

# 85
Честит Имен Ден и от мен на всички носещи името Мария  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
Констанс честито, да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug   bouquet

Честито и на всички именици днес  bouquet  bouquet  bouquet

Единствения начин Благо да ме чуе и да спре да се тръшка и пищи е да викна малко по-силничко и да го тупна по памперса  Confused

Лек ден

# 87
Честит имен ден ан всички малки и големи Марии!  bouquet

# 88
  • Варна
Честит имен ден на всички с прекрасното име Мария!  bouquet

# 89
Деница преди две седмици също вдигна Т. Водих я на лекар и се оказа, че всичко е наред и най-вероятно температурата да е от зъбите, щото й ръсте кътник. Как да е той проби и Т спадна, обаче е адски нервна и се криви за всичко. Сигурно така ще е докато се покаже целият зъб. Даже днес от яслата ми казаха, че се кривяла без причина, а сутринта като станахме 10мин плака, без да има защо. Да, ама на мен вече ми писна от тия зъби, но гледам да си сдържам нервите, че какво ли му е на детенцето само то си знае. Не винаги обаче успявам и от време на време повишавам тон.

Общи условия

Активация на акаунт