Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Разделното Хранене (РХ)?
Какви са основните принципи на разделеното хранене?
Какви са препоръчителните интервали между храненията при Разделното Хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какво представлява Разделното Хранене (РХ)?
Разделното хранене (RH) е подход към храненето, който включва консумиране на храни в определени комбинации, като се отделя белтъчини (месо, млечни продукти, яйца) от въглехидрати (зърнени храни, ядки , скорбялни зеленчуци). Тази диета се основава на идеята, че различните видове храни изискват различни условия за храносмилане в стомашно-чревния тракт.
 - 
				Какви са основните принципи на разделеното хранене?
Основните принципи на разделното хранене включват консумирането на различни видове храни поотделно, като се избягва комбинирането на въглехидрати с протеини и мазнини. Освен това, принципите на разделното хранене подчертават значението на консумацията на пресни плодове и зеленчуци и избягването на консумацията на храни с излишни добавки и консерванти.
 - 
				Какви са препоръчителните интервали между храненията при Разделното Хранене?
Препоръчителните интервали след хранене при Разделното Хранене варират в зависимост от вида на консумираната храна. Например, след плодове се изчаква 30 минути, след зеленчуци - от 30 минути до 1 час, след хляб и тестени изделия - 2-3 часа, след месо - 4-6 часа, след млечни продукти - 1 час , а за мазна храна се препоръчва да изчакате поне 5 часа.
 - 
				Кои храни се препоръчват при разделно хранене?
 - 
				Какво е хомеопатията и какви са нейните приложения?

и вечерно излизане  
. И трябва да потренирам поне в събота и неделя, че тази седмица направо се изложих  
. Единият ден бях преяла-не върви да тренирам, на другия ден пък в лошо настроение-пак не ми се тренира. Вчера пък в добро настроение, е как да се прибера да тренирам  
, като може да си приказвам сладко сладко на кафето с дружки  
, А бе угодия няма. Все си казвам, че зимата ще съм по-сериозна.  
 Днес ми е трети ден на плодчета. То незнам дали е за хвалба, че хубаво ги правя тези дни, ама после се провалям със захранването  
. Но какво да направя, не се отказвам. То моето е вече като  
, но все се надявам, че някой път ще завърши успешно. 
, че майстори в къщи ми рязаха тръбите на парното и сега съм много щастлива, че за уикенда не ме чака никаква домакинска работа  
. Пожелавам ви и на вас приятен ден и много много добро настроение през почивните дни! 

Взимам се в ръце да не стане късно после 
 Почвам да се връщам към разделното, вчера всичко беше наред докато вечерта не смесип всичко което имаше на масата 
Живот и здраве след 2 месеца ще бъде готова  книжката и после мога да започна да карам опреснителни курсове.Но май колкото повече наближава времето и ми се отщява,като гледам какво е движението във Варна....

Да имаше как да си изключа и телефона... 

Значи аз от вас ще се уча за РХ, а аз пък каквото мога ще ви обяснявам за хомеопатията. 
 който не чете когато трябва ,е така/.
 Когато започвате лечение с хомеопатични лекарства трябва да знаете /ако лекаря не ви предупреди/, че не трябва да употребявате  мента,кафе, цигари /е поне по-малко/, какао, лайка, камфор, защото те антидотират /спират действието на лекарството/. Лекарството трябва да бъде  далеч от източници наенергия-GSM, телевизор, компютър, хладилник и т.н.т. Освен това,  отначало настъпва влошаване, за кратко и после бързо подобрение. Даже ако няма влошаване значи не е точното лекарство, затова за да не се безпокоите или разочаровате като не знаете начина на действие на хомеопатичните лекарства е желателно да подържате контакт с хомеопата си.
  Във връзка с това се сещам за един случай с дъщерята-беше в детската градина и от там хвана един вирус със повръщане. Бяха три почивни празнични  дни и реших да не безпокоя хомеопатката/в празничен ден тя не взема пари за прегледа, а на мен ми е неудобно/, а да отидем при джипито. Не беше там, но дежурните лекари  й изписаха  нещо против повръщане, което тя след 30 мин. повърна, върнахме се дадоха антибиотик, след час и него повърна едва изкарахме ноща и сутринта  пак отидохме, дадоха й нещо друго, но уви не спря да повръща и така цял ден, но понеже на следващата сутрин беше доста отпаднала и вече само стомашен сок повръщаше и затова  се реших да звънна на хомеопатката и тя  ми се скара защо не съм  й се обадила , а съм мъчила детето и  по телефона каза лекарството, което я оправи само с 2-3 приема за половин ден и на другия ден беше вече на градина.  
Вече да се похваля кантара започна да се колебае между 79,5 и 80,00 кг. Днес понеже мъжо е за риба, та взех щерката да не пропускам стълбищния фитнес. Ако можех вечер след 17,30 ч. да не ям може би щеше да става по-бързо, ама и на това съм доволна.